kze 10.06.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 To ja przyłaczam się do życzeń. http://www.pocztakwiatowa.pl/if2/img/pic/1/0/0/3/3_11049282401.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witaj Aga u nas tez pada i zimno U nas jest tylko zimno deszcz nei pada ale słoneczko świeci i nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.06.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kasztanka to tez chyba Gosia. Kasztanka - najlepszego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kasztanka wyłaź z ukrycia i przyznaj się masz dziaija imieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Maksiu, a Twoja Małgosia też dziś życzenia przyjmuje? akurat niestety nie dzis... ma w styczniu imieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 10.06.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witajcie, nie wiem komu, ale życzę wszystkiego co się szczęściem zwie , zapomniałem dodać, że: w pierwszych słowach mego listu.... . Whisper jest zawstydzony. To widać na zdjęciu jak oczami podłogę zamiata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witaj Aga u nas tez pada i zimno U nas jest tylko zimno deszcz nei pada ale słoneczko świeci i nie jest źle U nas na razie przerwa w opadach i oby jak najdłuższa bo dziecię na wycieczkę pojechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 10.06.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Idę zarabiać na chlebek i wysokokaloryczny smoluszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 10.06.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ładną mamy jesień tej wiosny. Nie ma co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Idę zarabiać na chlebek i wysokokaloryczny smoluszek. Chyba na domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witaj Aga u nas tez pada i zimno U nas jest tylko zimno deszcz nei pada ale słoneczko świeci i nie jest źle U nas na razie przerwa w opadach i oby jak najdłuższa bo dziecię na wycieczkę pojechało Na wycieczkę jadę z moją młodszą córka z przedszkola jutro, mam nadzieję że pogoda będzie dobra Monka a ta imprezka w przedszkolu już była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jeszcze 19 postów do końca strony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witaj Aga u nas tez pada i zimno U nas jest tylko zimno deszcz nei pada ale słoneczko świeci i nie jest źle U nas na razie przerwa w opadach i oby jak najdłuższa bo dziecię na wycieczkę pojechało Na wycieczkę jadę z moją młodszą córka z przedszkola jutro, mam nadzieję że pogoda będzie dobra Monka a ta imprezka w przedszkolu już była Była Jak chcesz to mogę ci wieczorem podesłać e-mailem materiały poglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witaj Aga u nas tez pada i zimno U nas jest tylko zimno deszcz nei pada ale słoneczko świeci i nie jest źle U nas na razie przerwa w opadach i oby jak najdłuższa bo dziecię na wycieczkę pojechało W Wa-wie nie pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witaj Aga u nas tez pada i zimno U nas jest tylko zimno deszcz nei pada ale słoneczko świeci i nie jest źle U nas na razie przerwa w opadach i oby jak najdłuższa bo dziecię na wycieczkę pojechało Na wycieczkę jadę z moją młodszą córka z przedszkola jutro, mam nadzieję że pogoda będzie dobra Monka a ta imprezka w przedszkolu już była Była Jak chcesz to mogę ci wieczorem podesłać e-mailem materiały poglądowe Jasne że chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witaj Aga u nas tez pada i zimno U nas jest tylko zimno deszcz nei pada ale słoneczko świeci i nie jest źle U nas na razie przerwa w opadach i oby jak najdłuższa bo dziecię na wycieczkę pojechało W Wa-wie nie pada... Ale niestety to nie wycieczka do W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Monka a gdzie Twoja córcia pojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witaj Aga u nas tez pada i zimno U nas jest tylko zimno deszcz nei pada ale słoneczko świeci i nie jest źle U nas na razie przerwa w opadach i oby jak najdłuższa bo dziecię na wycieczkę pojechało Na wycieczkę jadę z moją młodszą córka z przedszkola jutro, mam nadzieję że pogoda będzie dobra Monka a ta imprezka w przedszkolu już była Była Jak chcesz to mogę ci wieczorem podesłać e-mailem materiały poglądowe Jasne że chcę To wyślę wieczorem albo jutro ok. południa na ten adres co masz w stopce Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Monka a gdzie Twoja córcia pojechała Niedaleko nas jest takie gospodarstwo gdzie rządzą kowboje mają cały program dla dzieci. Różne gry, zabawy, przejażdżki na koniu, pieczenie kiełbasek itp. Jak była tam dwa lata temu jeszcze z Przedszkolem to po powrocie mi oznajmiła że wyjdzie za mąż za kowboja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Monka a gdzie Twoja córcia pojechała Niedaleko nas jest takie gospodarstwo gdzie rządzą kowboje mają cały program dla dzieci. Różne gry, zabawy, przejażdżki na koniu, pieczenie kiełbasek itp. Jak była tam dwa lata temu jeszcze z Przedszkolem to po powrocie mi oznajmiła że wyjdzie za mąż za kowboja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts