arek_sp 17.10.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dragasiu coś ekstra dla Ciebie za moje RR http://ekskluzywna.com.pl/images/52b8b274ba054d99372179cc74ba483c.jpg http://ekskluzywna.com.pl/images/69ec3c9d31a65aa8d56ee6680216cfb9.jpg http://ekskluzywna.com.pl/images/6ca1459f4eac7fe2f74e6998c6e46414.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 WITAM ))) DZIŚ PIĄTEK , I WEKEND BYLE DO WIECZORA I LUZIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.10.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 FORUM NAM WARIUJE NASZA KLASA COS MI FIKSUJE EHHHHHH, WCHODZIC SIE NIE CHCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Czesc!! No ja sie tez wczoraj wkurzylam, zostawilam poszlam pod prysznic a tu dalej wisi Dziekuje wszystkim za gatki, podobaja sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No co to za obijanie sie?? Stuk wroci i co sobie poczyta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=429636360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=429636360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 17.10.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Właśnie doczytałem że nasz STUK jest po zabiegu /operacji/ Więc dużo zdrowia, szybkiego powrotu do towarzystwa forumowego i oczywiście Żonki oraz jak Stukowa Żonusia bedzie zajęta to podsyłam zastępstwo do opieki nad STUKIEM Pewnie mu się spodoba http://ekskluzywna.com.pl/images/5d150226e21df635962cda95dac5e9ed.jpg Oczywiście ten kostium .... a co muśleliście że ta modelka ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 http://www.maxior.pl/film/113970/Co_sie_dzieje_podczas_stosunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 oczywiscie dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Czy Wy nie przesadzacie??? Wpadlam sie pochwalic, ze strop mam wylany w chalupie Szkoda ze nie mam komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.10.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ponad 30 minut czekałem na wejście na RW..Jest 18.17 ciekawe kiedy to się zapisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.10.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 kuchnia, działa!!!poszło!!!18.19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 retro u mnie hula az milo Mozesz zajrzec do mojego watku o azalii? odpowiedzialam na Twoje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.10.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 u mnie tez net wariuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.10.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 u mnie tez net wariuje no nareszcie sie przebilem juz zapomnialem , co chcialem napisac to chociaz sie przywitam hij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.10.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dobranoc, spokojnej nocki gacie http://www28.patrz.pl/u/f/22/22/69/222269.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.10.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Wartownik czyzbys sie juz spac wybierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ide juz bo tego nie zniese dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 W pewnej firmie teoretycznie pracowali od, 8:00 do 16:00 ale w rzeczywistości nikt nie przychodził przed 8:30 i nie wyłaził przed 17:00,system działał do czasu zmiany kierownictwa. Jedna z pierwszych decyzji nowego szefa była "poprawa dyscypliny pracy" sprowadzała się ona do tego, ze obiecano płacić nadgodziny za prace, po 16, ale za to każde spóźnienie powyżej 10 min. miało być odnotowywane w specjalnym zeszycie z wyrysowanymi długopisem rubrykami: Data, kto, wielkość spóźnienia, powód spóźnienia i "działania podjęte w celu jego minimalizacji. Ludziom pomysł się nie podobał, ale konkurencyjna propozycja zmiany godzin pracy na 8:30 - 16:30 nie przeszła wiec zaczęli się dostosowywać. Najbardziej z tego powodu cierpiał jeden facet; 3 lata do emerytury, nieprzeciętny mózgowiec, pełno patentów i wniosków racjonalizatorskich, w ogóle kupa zalet z wyjątkiem punktualności. No i oczywiście jako pierwszy spóźnił się o ponad 0,5 godziny i musiał się wpisać do zeszyciku. Jego wpis wyglądał tak: W rubryce "powód spóźnienia": Wstałem jak zwykle o 6:30, umyłem się i na chwile poszedłem do sypialni. Popatrzyłem na żonę i dostałem erekcji; w moim wieku takiej okazji już nie można marnować." W rubryce "działania podjęte w celu minimalizacji spóźnienia napisał: "zrezygnowałem ze śniadania". Podobno był to pierwszy i ostatni wpis w zeszyciku... Na lekcji polskiego: - Dlaczego smród piszemy przez "ó" zamknięte? - Żeby się nie rozchodził. Spotykają się dwie przyjaciółki: - Słyszałam moja droga, że chcesz wrócić do Jurka? A przecież w zeszłym roku go porzuciłaś... - Tak to prawda, ale diabli mnie biorą, gdy sobie pomyślę, że on żyje teraz spokojnie z inną kobietą. Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu,tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok. 19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera, on mówi: - Słuchaj, skończyło się babci sranie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No,i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No?!Kto? - Zakład pogrzebowy ! Dopiekło facetowi życie, postanowił się powiesić... Zmajstrował stryczek, przymocował go do żyrandola, wlazł na stołek, wsadził głowę w stryczek, patrzy, a tu na szafie niedopita flaszka wódki stoi! - Co się ma wódka zmarnować? - pomyślał sobie. Wysunął głowę ze stryczka, przystawił stołek do szafy, patrzy, a tam jeszcze zapomniane pół paczki papierosów. - O! - pomyślał - i życie zaczyna się układać! Pochód pierwszomajowy. Reporter telewizyjny pyta jednego z uczestników pochodu: - Co Pan może powiedzieć o dzisiejszym święcie? - A idź Pan w pi**u! - pada odpowiedź. Reporter: - I tak w całym mieście proszę Państwa! Żarty, dobry humor, śmiech... Siedmioletni chłopczyk spaceruje sobie chodnikiem w drodze do szkoły. Podjeżdża samochód. Kierowca odsuwa szybkę i mówi: - Wsiadaj do środka to dam Ci 10 złotych i lizaka! Chłopczyk nie reaguje i przyspiesza kroku. Samochód powoli toczy się za nim. Znowu się zatrzymuje przy krawężniku... - No wsiadaj! Dam Ci 20 złotych, lizaka i chipsy! Chłopczyk ponownie kręci głową i przyspiesza kroku... Samochód nadal powoli jedzie za nim. Znowu się zatrzymuje... - No nie bądź taki... wsiadaj! Moja ostatnia oferta - 50 złotych, chipsy, cola i pudełko chupa-chups! - Oj odczep się Tato! Kupiłeś Matiza to musisz z tym żyć... Spotyka się dwóch księży. - Ktoś mi ukradł rower - skarży się pierwszy. - Wiem jak go odzyskać - radzi drugi - jutro podczas mszy wymień dziesięć przykazań i obserwuj twarze wiernych. Na słowa "Nie kradnij" jeden z nich na pewno się zaczerwieni. Po mszy spotykają się ponownie. - No i co z tym rowerem? - Zrobiłem tak jak mówiłeś. - I kto okazał się złodziejem? - Nikt, kiedy doszedłem do "Nie cudzołóż" przypomniałem sobie, gdzie zostawiłem rower. Na następny dzień, po weselu w Kanie Galilejskiej budzą się skacowani goście. Jeden z nich mówi: - Ale bym się czegoś napił, poślijcie kogoś po wodę! A z drugiego kąta sali słychać głos: - Tylko nie Jezusa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts