retrofood 24.10.2008 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 co za ponura noc...idę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ranek też ponury...kurna, w pracy mam dwa dni zaległości...chyba z tego stresu znów zrobię sobie wolne...a co tam, dwa czy trzy dni... jaka różnica...i pójdę znowu spać, bo upić się z rana jakoś nie mam ochoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 zimno, ciemno........ i do pracy trzeba było jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Witajcie! Mam problem. Mojemu synkowi (2,5 roku) na wewnętrznej powiece wylęgł się jęczmień, który urósł do wewnątrz i teraz lekarze mówią już o gradówce. Jest teraz leczony homeopatycznie, bo nie zgodziłam się tak od razu na zabieg pod narkozą. Szukam dobrych lekarzy - okulistów dziecięcych, specjalizujących się w takich schorzeniach, z którymi mogłabym skonsultować problem. Najchętniej w rejonie Szczecin - Gdańsk - Poznań.Czy ktoś z Was może mi w tym temacie pomóc? Denerwuje mnie to, że miejscowi okuliści, z którymi rozmawiałam od razu mówią o chirurgicznym usunięciu, a na forach czytam, że gradówka traktowana maściami, antybiotykami i nagrzewaniem sama się wchłania, tyle, że to trwa do pół roku nawet. Dla mnie narkoza i zabieg chirurgiczny u tak małego dziecka to zupełna ostateczność. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Heja Słyszałam że mężatki poszukiwane? W dalszym ciągu poszukiwana I mimo zmniejszanych wymagań nikt się nie zgłosił Ale ,że nie mam wyjścia to kandydatka: nie musi być zbyt rozagarnięta i specjalnie inteligentna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ILONKA dzięki za lizaczki Już do was biegnęhttp://pobierak.jeja.pl/images/e/4/d/587.jpg Żona zrobiła mi niespodziankę i kupiła i mi myszkę , żebym miał czym się opiekować. Tylko muszę znaleść imę dla mojej stukniętej myszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 WITANKO OJ STUKU, UWAŻAJ ABY CI KOT NIE ZJADL MYSZKI . A SKORO TAK BARDZO SZUKASZ PIERSI, TO MASZ I JUZ NIE MARUDŹ . http://www.alegro.wabi.pl/foto_aukcje/poduszka_piersi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 24.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 czesc!! Stuku no juz teraz to powinienies byc usatysfakcjonowany maxymalnie Anna Wisniewska wpsloczuje problemow z synkiem mam nadzieje, ze sie to jakos rozwiaze. Z drugiej strony to tez nie jest dobrze dlugo zwlekac, bo to w koncu chodzi o oko Sluchajcie juz tylko pare godzin do weekendu!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dla mnie narkoza i zabieg chirurgiczny u tak małego dziecka to zupełna ostateczność. Proszę o pomoc. Wiem, że są na to stare ludowe sposoby, chociaż nie wiem jakie. W dzieciństwie wobec mnie to zastosowano. przeszło bez śladu po paru dniach. Może znajdziesz kontakt z kimś odpowiednim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 24.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dla mnie narkoza i zabieg chirurgiczny u tak małego dziecka to zupełna ostateczność. Proszę o pomoc. Wiem, że są na to stare ludowe sposoby, chociaż nie wiem jakie. W dzieciństwie wobec mnie to zastosowano. przeszło bez śladu po paru dniach. Może znajdziesz kontakt z kimś odpowiednim? Pewnie pocieranie zlota obraczka Dobrze jest tez ogrzewac oko mala buteleczka z ciepla woda. Ale w tym stanie jak Anna opisuje to nie wiem czy cos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 24.10.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 AWANSOWALAM!!! Jestem staly bywalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Pewnie pocieranie zlota obraczka Dobrze jest tez ogrzewac oko mala buteleczka z ciepla woda. Ale w tym stanie jak Anna opisuje to nie wiem czy cos pomoze to były okłady i smarowanie okolic, ale nie wiem czym ja bym pytał w sklepie zielarskim, ale jakiegoś starego zielarza nie byle sprzedawczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 a poza tym nie wiem czy wiecie, że świetnym lekiem na wszelkie ropne wypryski jest... wydzielina własnego ucha. Tak, tak!trzeba se podłubać palcem w uchu i tym posmarować taką krostę. Nawet na czyraki pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 24.10.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ANNO miałem podobny problem ale nie taki sam. Jak to pani doktor stwierdziła zaczopowane miałem kanaliki łez. Pani okulistka starsza pani przepisała mi taką małą malutką tubkę maści z informacją że jeżeli w ciagu trzech tygodni nic się nie poprawi to bedzie trzeba łyżeczkować. zużyłem sześć tubek, smarowałem i masowałem te moje oczy przez cztery tygodnie, uzgodniłem termin zabiegu i w piatym tygodniu kanaliki odczopowały sie. Mogę Ci tylko doradzić - skonsultuj się z naprawdę dobrym okulistą, doświadczonym. Rzyczę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 24.10.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Informacyjnie: Za to że moje kobietki zablokowały mi wieczorny dostęp do komputera Pani Bozia je pokarała. W poniedziałej jak już smacznie spałem przed porannym wyjazdem do Katowic moja połowica razem z sześcioletnią córeczką wykasowały dwa pliki systemowe. W wyniku tego zabiegu kasowania komp padł na plecy i kwiczał. Przyznały się dopiero wczoraj jak chciałem sprawdzić swoja pocztę i wejść na RW Kumpel z IT zrobi mi kompa dopiero na poniedziałek Więc pozostają mi tylko ranne postowanie z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 24.10.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Arek a jak byles maly to nie miales przetykanych kanalikow lzowych? Moj Stefan mial to robione jak mial chyba 3 miesiace. A wczesniej oczywiscie krople, masci i masowanie, ale bez efektu. Dobrze, ze matkom nie pozwalaja wejsc na zabieg, bo to strasznie wyglada /Wspolczuje kompa / Ale Anna ma inny problem, gradowka na powiece, ktora sie rozrosla. Ale Anna ja kiedys mialam malenka gradowke na powiece, tylko taka na zewnatrz i kosmetyczka mi ja usunela igla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.10.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dziękuję za wszystkie porady Po konsultacji z jedną panią doktor z Poznania (poleconą), odstawiliśmy leki, i tylko ciepłe kompresy stosujemy i maść na noc. Pani doktor mnie uspokoiła, mówiła żeby się nie denerwować, tego tak od razu usuwać nie trzeba, czasem i po pół roku samo się wchłania albo wywala na zewnątrz oka i że żaden zabieg pod narkozą nie jest teraz potrzebny. Za miesiąc dwa pojedziemy do niej jeśli do tej pory nic się nie zmieni. A na razie spokój, spokój i stała obserwacja. Bardzo mnie uspokoiła, ona w końcu powiedziała to, co wyczytałam na forach w internecie, ale będę jeszcze innych lekarzy pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Witajcie Aniu dobrze ze udało ci sie znaleźć powiedzmy ze bezbolesne rozwiazanie. Ale zimno sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.10.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 24.10.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Anna ja te gradowke to mialam kilka lat 2 to na pewno. Potem przy usuwaniu ruszylam powieka i mialam wielkiego siniaka na cale oko jakbym dostala piescia. Dopiero za pol roku ja i moja kosmetyczka zdecydowalysmy sie na druga probe/ Bedzie dobrze na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts