monka 10.06.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ....a co na to Monka? A ja na to: że już jej przeszło No chyba że się dzisiaj odnowi Na razie na tapecie jest kolega Mikołaj (nie ten od prezentów) Właśnie wczoraj mi wyznała że go kocha a on przed jej koleżankami nie przyznaje sie że ją wogóle zna A tak wogóle to się nie martwię bo zanim dojdzie do "tego odpowiedniego wieku" to pewnie wiele razy koncepcja się zmieni Byleby tylko antykoncepcja pozostała taka sama.... Ty się kze nie śmiej jak będziesz miał córkę to też będziesz w stresie jak córeczka tatusia osiągnie "ten" wiek i kawalerowie zaczną się kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Widzę że temat idzie w jednym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ....a co na to Monka? pewnie zostanie postawiona przed wyborem dokonanym i kropka Oby tylko ten fakt nie wynikał z ... ciązy! ..z kowbojem, to możliwe a z innym to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ....a co na to Monka? A ja na to: że już jej przeszło No chyba że się dzisiaj odnowi Na razie na tapecie jest kolega Mikołaj (nie ten od prezentów) Właśnie wczoraj mi wyznała że go kocha a on przed jej koleżankami nie przyznaje sie że ją wogóle zna A tak wogóle to się nie martwię bo zanim dojdzie do "tego odpowiedniego wieku" to pewnie wiele razy koncepcja się zmieni Byleby tylko antykoncepcja pozostała taka sama.... Ty się kze nie śmiej jak będziesz miał córkę to też będziesz w stresie jak córeczka tatusia osiągnie "ten" wiek i kawalerowie zaczną się kręcić Mój mąz już jest przerazony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ....a co na to Monka? pewnie zostanie postawiona przed wyborem dokonanym i kropka Oby tylko ten fakt nie wynikał z ... ciązy! ..z kowbojem, to możliwe a z innym to nie Z innym kowobjem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 10.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 może teraz się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 10.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ....a co na to Monka? A ja na to: że już jej przeszło No chyba że się dzisiaj odnowi Na razie na tapecie jest kolega Mikołaj (nie ten od prezentów) Właśnie wczoraj mi wyznała że go kocha a on przed jej koleżankami nie przyznaje sie że ją wogóle zna A tak wogóle to się nie martwię bo zanim dojdzie do "tego odpowiedniego wieku" to pewnie wiele razy koncepcja się zmieni Byleby tylko antykoncepcja pozostała taka sama.... Ty się kze nie śmiej jak będziesz miał córkę to też będziesz w stresie jak córeczka tatusia osiągnie "ten" wiek i kawalerowie zaczną się kręcić Mój mąz już jest przerazony Jak będzie chciała brum-brum to i tak nikt jej nie powstrzyma... Pozostaje nie stresować siebie i jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 10.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 hop hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 może teraz się uda co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 10.06.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 10.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 jeszcze nie to może teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.06.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ....a co na to Monka? A ja na to: że już jej przeszło No chyba że się dzisiaj odnowi Na razie na tapecie jest kolega Mikołaj (nie ten od prezentów) Właśnie wczoraj mi wyznała że go kocha a on przed jej koleżankami nie przyznaje sie że ją wogóle zna A tak wogóle to się nie martwię bo zanim dojdzie do "tego odpowiedniego wieku" to pewnie wiele razy koncepcja się zmieni Byleby tylko antykoncepcja pozostała taka sama.... Ty się kze nie śmiej jak będziesz miał córkę to też będziesz w stresie jak córeczka tatusia osiągnie "ten" wiek i kawalerowie zaczną się kręcić Mój mąz już jest przerazony Jak będzie chciała brum-brum to i tak nikt jej nie powstrzyma... Pozostaje nie stresować siebie i jej. ....i kowboja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 może teraz się uda Co się uda?Z nowym kowbojem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 10.06.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 niezle sie spóżniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 jeszcze nie to może teraz jesli masz na mysli nowa strone.. to dopiero co sie otworzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.06.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 może teraz się uda Co się uda?Z nowym kowbojem? ...czy z antykoncepcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ....a co na to Monka? A ja na to: że już jej przeszło No chyba że się dzisiaj odnowi Na razie na tapecie jest kolega Mikołaj (nie ten od prezentów) Właśnie wczoraj mi wyznała że go kocha a on przed jej koleżankami nie przyznaje sie że ją wogóle zna A tak wogóle to się nie martwię bo zanim dojdzie do "tego odpowiedniego wieku" to pewnie wiele razy koncepcja się zmieni Byleby tylko antykoncepcja pozostała taka sama.... Ty się kze nie śmiej jak będziesz miał córkę to też będziesz w stresie jak córeczka tatusia osiągnie "ten" wiek i kawalerowie zaczną się kręcić Na razie nie mam dzieci tzn. zona w ciązy. Ale co będzie to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.06.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 rany, ale tempo przemoczyłam buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze tyle to ja wiem ale wytłumacz to zadrosnemu tatusiowi Do pewnych sparwa moja córka ma jeszcze czas bo ma dopiero 11 lat ale koledzy pod blokiem juz stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts