malka 03.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 wpadłam na wieczorną kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ale średnia ..... jeden post na godzinę ......... żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.11.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 potwierdzam, żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.11.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 WITAM WIECZOROWĄ PORĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ŻENADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2008 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 poranne witanko no i scięło mnie wczoraj jak młodą kapustę. Zasnąłem na siedząco... przed dziewiątą wieczór... O jerum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Co to za spanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 WITANKO WŁAŚNIE, CO TO ZA SPANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz wyjdę z siebie i stane obok Ten mój komputer wykończy mnie psychicznie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz wyjdę z siebie i stane obok Ten mój komputer wykończy mnie psychicznie!!!!!!!! Jak komputer cie wykończy to lepiej wyrzuć go przez okno i po problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz wyjdę z siebie i stane obok Ten mój komputer wykończy mnie psychicznie!!!!!!!! Jak komputer cie wykończy to lepiej wyrzuć go przez okno i po problemu NO COS TY ..... WYRZUCIĆ OKNO NA ŚWIAT ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz wyjdę z siebie i stane obok Ten mój komputer wykończy mnie psychicznie!!!!!!!! Jak komputer cie wykończy to lepiej wyrzuć go przez okno i po problemu NO COS TY ..... WYRZUCIĆ OKNO NA ŚWIAT ???? Prędzej żonka poleci.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz wyjdę z siebie i stane obok Ten mój komputer wykończy mnie psychicznie!!!!!!!! Jak komputer cie wykończy to lepiej wyrzuć go przez okno i po problemu NO COS TY ..... WYRZUCIĆ OKNO NA ŚWIAT ???? Prędzej żonka poleci.......... Żonka Cię dokucza psychicznie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz wyjdę z siebie i stane obok Ten mój komputer wykończy mnie psychicznie!!!!!!!! Jak komputer cie wykończy to lepiej wyrzuć go przez okno i po problemu NO COS TY ..... WYRZUCIĆ OKNO NA ŚWIAT ???? Prędzej żonka poleci.......... Żonka Cię dokucza psychicznie??? RACZEJ STUK PSYCHICZNIE MECZY ŻONKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Komputer plus żonka lecą w świat..... i po kłopotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ... i ..... STUK wyluzowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz wyjdę z siebie i stane obok Ten mój komputer wykończy mnie psychicznie!!!!!!!! Jak komputer cie wykończy to lepiej wyrzuć go przez okno i po problemu NO COS TY ..... WYRZUCIĆ OKNO NA ŚWIAT ???? Prędzej żonka poleci.......... Żonka Cię dokucza psychicznie??? RACZEJ STUK PSYCHICZNIE MECZY ŻONKĘ Zgadza się!!!!! I wczoraj ją pożądnie zmaltretowałem psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz wyjdę z siebie i stane obok Ten mój komputer wykończy mnie psychicznie!!!!!!!! Jak komputer cie wykończy to lepiej wyrzuć go przez okno i po problemu NO COS TY ..... WYRZUCIĆ OKNO NA ŚWIAT ???? Prędzej żonka poleci.......... Żonka Cię dokucza psychicznie??? RACZEJ STUK PSYCHICZNIE MECZY ŻONKĘ Zgadza się!!!!! I wczoraj ją pożądnie zmaltretowałem psychicznie COS JEJ ZROBIŁ ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ... i ..... STUK wyluzowany HAHAHA, ZAWSZE JEST NA LUZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mam takie luzy , że potrzebna mi jakaś regulacja........ A żonka przeżyła wczorajszy atak złości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts