Jola i Jarek 04.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mam takie luzy , że potrzebna mi jakaś regulacja........ A żonka przeżyła wczorajszy atak złości To standard że żonka przechodzi złość i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mam takie luzy , że potrzebna mi jakaś regulacja........ A żonka przeżyła wczorajszy atak złości To standard że żonka przechodzi złość i .... JAREK CIEKAWA JESTEM CO POWIESZ , JAK TU PRZYBĘDZIE JOLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mam takie luzy , że potrzebna mi jakaś regulacja........ A żonka przeżyła wczorajszy atak złości To standard że żonka przechodzi złość i .... JAREK CIEKAWA JESTEM CO POWIESZ , JAK TU PRZYBĘDZIE JOLA he, nic nie powie... bo nie dotyka komputera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mam takie luzy , że potrzebna mi jakaś regulacja........ A żonka przeżyła wczorajszy atak złości To standard że żonka przechodzi złość i .... JAREK CIEKAWA JESTEM CO POWIESZ , JAK TU PRZYBĘDZIE JOLA he, nic nie powie... bo nie dotyka komputera... NO PROSZĘ - TY NICZYM STUK ŻONKE TRZYMASZ Z DALA OD FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz wyjdę z siebie i stane obok Ten mój komputer wykończy mnie psychicznie!!!!!!!! Jak komputer cie wykończy to lepiej wyrzuć go przez okno i po problemu NO COS TY ..... WYRZUCIĆ OKNO NA ŚWIAT ???? Prędzej żonka poleci.......... Żonka Cię dokucza psychicznie??? RACZEJ STUK PSYCHICZNIE MECZY ŻONKĘ Zgadza się!!!!! I wczoraj ją pożądnie zmaltretowałem psychicznie COS JEJ ZROBIŁ ??????????? No powiedz cos zrobił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mam takie luzy , że potrzebna mi jakaś regulacja........ A żonka przeżyła wczorajszy atak złości To standard że żonka przechodzi złość i .... JAREK CIEKAWA JESTEM CO POWIESZ , JAK TU PRZYBĘDZIE JOLA he, nic nie powie... bo nie dotyka komputera... NO PROSZĘ - TY NICZYM STUK ŻONKE TRZYMASZ Z DALA OD FORUM Ba, prosiłemżeby coś napiała o naszym domku na forum , a tu nic i stuka, stuka tylko ja a tak przy okazji i stukam tutaj w forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mam takie luzy , że potrzebna mi jakaś regulacja........ A żonka przeżyła wczorajszy atak złości To standard że żonka przechodzi złość i .... JAREK CIEKAWA JESTEM CO POWIESZ , JAK TU PRZYBĘDZIE JOLA he, nic nie powie... bo nie dotyka komputera... NO PROSZĘ - TY NICZYM STUK ŻONKE TRZYMASZ Z DALA OD FORUM Ba, prosiłemżeby coś napiała o naszym domku na forum , a tu nic i stuka, stuka tylko ja a tak przy okazji i stukam tutaj w forum ALEŚ ZAMOTAŁ TYPOWE - FACET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.11.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Elo elo Wciąż ta sama stronka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.11.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A nam dziś mija rok, jak mieszkamy w swoim domu :) http://www.zkn.szczytno.pl/Wolontariat/index/smile.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A nam dziś mija rok, jak mieszkamy w swoim domu :) http://www.zkn.szczytno.pl/Wolontariat/index/smile.gif GRATULACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A nam dziś mija rok, jak mieszkamy w swoim domu :) http://kartki.onet.pl/_i/d/seb_gratulacje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 04.11.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Czesc!! Dzieciaki juz dochodza do siebie, oczywiscie najgorzej z A. Placze sie na dodatek po chalupie a ja na forumek nie mam czasu Nie wiem czy jutro pojdzie do pracy. Z naszego wyjazdu weekendowedo nici, bo nie bede dzieciakow chorych ciagnac do Krakowa Aha zapomnialam Funio ma dwojki na dole takie jak mleko na razie,ale juz cale kreseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.11.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Przyszłam sprawdzic co sie tu dzieje Żenada pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Przyszłam sprawdzic co sie tu dzieje Żenada pustki Skoro pustka, to wymyśl coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 WSZYSCY ZALATANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 MAJĄ PROBLEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ALBO ZAKAZ NA KOMPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ALBO CHORUJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ALBO .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ALBO .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts