Jola i Jarek 06.11.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 tu się naprawdę rekordy bije ..... żenada nooo a Mamoń to w ogrodach się udziela , rekordy ma ......... pobite w tym samym czasie o inzynierze pomyślelismy szczęściarz z niego toć to ikona RW ...młode nie znają i niech żalują.. kiedys ten wewontek to był dopiero wewontek a tera jakies takie pierdu- pierdu tylko jezd, nie? noooo, a Mamoniowy kolejorz 2:1 prowadzi ...... trzeba coś polać ja Warkę z biedronki łoję a Ty? Ja leję Łomża importowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 tu się naprawdę rekordy bije ..... żenada nooo a Mamoń to w ogrodach się udziela , rekordy ma ......... pobite w tym samym czasie o inzynierze pomyślelismy szczęściarz z niego toć to ikona RW ...młode nie znają i niech żalują.. kiedys ten wewontek to był dopiero wewontek a tera jakies takie pierdu- pierdu tylko jezd, nie? noooo, a Mamoniowy kolejorz 2:1 prowadzi ...... trzeba coś polać ja Warkę z biedronki łoję a Ty? balsam pomorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.11.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Właśnie piję ją Tylko ze...................... yyyyyy.... na ciepło Bo mi coś w gardle doskwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.11.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 tu się naprawdę rekordy bije ..... żenada nooo a Mamoń to w ogrodach się udziela , rekordy ma ......... pobite w tym samym czasie o inzynierze pomyślelismy szczęściarz z niego toć to ikona RW ...młode nie znają i niech żalują.. kiedys ten wewontek to był dopiero wewontek a tera jakies takie pierdu- pierdu tylko jezd, nie? noooo, a Mamoniowy kolejorz 2:1 prowadzi ...... trzeba coś polać ja Warkę z biedronki łoję a Ty? balsam pomorski Toś lepsze niż piwo... liczy procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Właśnie piję ją Tylko ze...................... yyyyyy.... na ciepło Bo mi coś w gardle doskwiera na gardło to lody som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.11.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Właśnie piję ją Tylko ze...................... yyyyyy.... na ciepło Bo mi coś w gardle doskwiera na gardło to lody som chyba nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.11.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nie spać .... i nie oglądać TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.11.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nie spać .... i nie oglądać TV ,,, i nie kapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nie ma nikogo znajomego to spadam na kolację: dziś zupka mleczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.11.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nie ma nikogo znajomego to spadam na kolację: dziś zupka mleczna ... a na rozgrzewkę Balsam pomorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 nie obijać.... bo jeszcze daleko do następnej strony I zabrać ze sobą Balsam pomorski do VERTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.11.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a ja debowe mocne z sokiem malinowym normalnie to pijam inne piwo , ale tak jakos wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 06.11.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A ja karmi malinowe mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a ja piwa nie pijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.11.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A ja karmi malinowe mniam 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A ja karmi malinowe mniam 0% a z resztą jak ktos lubi to lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.11.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Zbliża się następna strona ... ale nie powtarzać kilka postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A ja karmi malinowe mniam 0% ani ,ani ? chyba ma troche , 0,5% ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Zbliża się następna strona ... ale nie powtarzać kilka postów bum bum bum bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts