ila66 07.11.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Próba komputera JAKA ??? http://www.wychowanie.pl/tmeditor/data/komputer.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Stuku lepiej pozno niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Taka próba, że próbuję się nie zdenerwować na niego!!!!!!!!!! I go nie wypie......... za okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Taka próba, że próbuję się nie zdenerwować na niego!!!!!!!!!! I go nie wypie......... za okno NO WIESZ TO JAK BEDZIESZ Z NAMI ROZMAWIAŁ ??? http://sp23wloc.satfilm.pl/komputer.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ilona bym o mało co o gatkach zapomniał!!!!!!!!!Nie za ciepłe to fakt, ale fason mi się spodobał, a kolory to pewnie rożne mają więc w razie co do odeślij mi to wymienię, mam paragon. http://www.intymna.pl/zdjecia007/elle/punospx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wam gg też padło? czy to u mnie nawala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Gratki Ila i gatki http://www.koronka.pl/upload/products/3400/s2_1199359818.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Gratki Ila i gatki http://www.koronka.pl/upload/products/3400/s2_1199359818.jpg GATKI BIORĘ A BLONDYNĘ PODEŚLĘ STUKOWI (DLA ZDROWOTNOŚCI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ na nerki, to chyba urosept kot może byc ciężkostrawny, to jeszcze żołądek padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ Dobry pomysł!!! Tylko sobie surową wątróbką plecy wysmaruje!!! A jest taki długi, że może go sobie w pasie przewiąże To ja uciekam! Jak zdrowie i gwidon pozwoli to pojawię się wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ na nerki, to chyba urosept kot może byc ciężkostrawny, to jeszcze żołądek padnie. JAKO OKŁADZIK TO PONOĆ METODA PRA, PRA BABEK http://www.paradise.net.pl/themes/paradise1/images/gif_kot.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ Dobry pomysł!!! Tylko sobie surową wątróbką plecy wysmaruje!!! A jest taki długi, że może go sobie w pasie przewiąże To ja uciekam! Jak zdrowie i gwidon pozwoli to pojawię się wieczorem SPROSTOWANIE ; JAK ZDROWIE I ŻONKA POZWOLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ Dobry pomysł!!! Tylko sobie surową wątróbką plecy wysmaruje!!! A jest taki długi, że może go sobie w pasie przewiąże To ja uciekam! Jak zdrowie i gwidon pozwoli to pojawię się wieczorem SPROSTOWANIE ; JAK ZDROWIE I ŻONKA POZWOLI Z Gwidonem .......... łatwiej się dogadać ostatnio P.S. mam nadzieję że stukowa dziś nie wpadnie na RW bo mi resztę dysków przestawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 CO U WAS NA OBIAD ?????U MNIE PIROGI PO CHIŃSKU ( PANOWIE GOTUJĄ) http://www.herdaily.com/blogimg/recipes/PolandPierogi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 U mnie pieczarkowa i rybka tylko nie wiem czy smazona czy pieczona Ja ze wzg. na dzieci musze gotowac bardziej tardycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 U mnie zupa (nazwa nieznana) Drugiego dania nie stwierdzono narazie... A Gwidon pewnie znowu porcje rosołowe lub dorszyk bez skórki może pogadam z nim żeby się podzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 TAKICH NIE MAM , TO JE ZATRZYMAM To super, że ci się podoba komplecik. Ja chyba spadam trochę poleżeć, bo zaraz kręgosłup wyskoczy poczytam sobie i może kota namówię , żeby mi towarzystwa dotrzymał i się ze mną pobawił, ale futrzana gadzina najedzona jest więc obawiam sie , że nie będzie współpracował KOCURA NA NERKI I SPAĆ Dobry pomysł!!! Tylko sobie surową wątróbką plecy wysmaruje!!! A jest taki długi, że może go sobie w pasie przewiąże To ja uciekam! Jak zdrowie i gwidon pozwoli to pojawię się wieczorem SPROSTOWANIE ; JAK ZDROWIE I ŻONKA POZWOLI Z Gwidonem .......... łatwiej się dogadać ostatnio P.S. mam nadzieję że stukowa dziś nie wpadnie na RW bo mi resztę dysków przestawi MASZ PARĘ NA ZAPAS http://www.fhzuchora.pl/dyski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts