maksiu 10.06.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dobra.. sluchajcie.. pozartowalismy sobie, a teraz prosze biegiem pod ponizszy link: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48831 i nie wracac z pustymi rekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 kze - gratulki Maksiu - do kiedy zbieramy pieniążki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dobra.. sluchajcie.. pozartowalismy sobie, a teraz prosze biegiem pod ponizszy link: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48831 i nie wracac z pustymi rekami To jest kolejna dobra wiadomość tego dnia!!!!!!!!! A jeszcze jedno pytanie, do kiedy się składamy? Na dniach mają mi aktywowac konto w mBanku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Streszczenie:- Kze lepiej ważył niz Maksiu- biada 18 letniemu kowbojowi- mąż Agi J.G. był spadochroniarzem- SławekD-żonkarozpoczyna imprezę, częstuje alkoholem, choć sama niepijąca (bo niesmakuje)- dywagacje o płakaniu przez kobietę lub mężczyznę- walka Januszz z marketem o dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dobra.. sluchajcie.. pozartowalismy sobie, a teraz prosze biegiem pod ponizszy link: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48831 i nie wracac z pustymi rekami To jest kolejna dobra wiadomość tego dnia!!!!!!!!! A jeszcze jedno pytanie, do kiedy się składamy? Na dniach mają mi aktywowac konto w mBanku... Kasiu.. dopóki nie uzbieramy potrzebnej kwoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.06.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze słowa uznania. Maksiu, wracać z pustymi rękami, wszystko zostawić na koncie Nikoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze słowa uznania. Maksiu, wracać z pustymi rękami, wszystko zostawić na koncie Nikoli. w znaczeniu, bez dokonanego przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.06.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dobra.. sluchajcie.. pozartowalismy sobie, a teraz prosze biegiem pod ponizszy link: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48831 i nie wracac z pustymi rekami To jest kolejna dobra wiadomość tego dnia!!!!!!!!! A jeszcze jedno pytanie, do kiedy się składamy? Na dniach mają mi aktywowac konto w mBanku... Kasiu.. dopóki nie uzbieramy potrzebnej kwoty... No tak, w sumie głupie pytanie ale przynajmniej jestem spokojna, że na pewno zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze, zdradzaj tajemnice Jaką tajemnicę???? no proszę, niby przypadkiem trafił Kilka razy udało mi się przypadkiem, ale ostatnie 2 razy były z premedytacją wycelowane. Przecież wszyscy znaja algorytm: F5, druga przegladarka, liczenie... A ja po prostu chciałem porywalizowac z Maksiem, mistrzem i specjalistą od "Pif-Paf".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze słowa uznania. Maksiu, wracać z pustymi rękami, wszystko zostawić na koncie Nikoli. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze, zdradzaj tajemnice Jaką tajemnicę???? no proszę, niby przypadkiem trafił Kilka razy udało mi się przypadkiem, ale ostatnie 2 razy były z premedytacją wycelowane. Przecież wszyscy znaja algorytm: F5, druga przegladarka, liczenie... A ja po prostu chciałem porywalizowac z Maksiem, mistrzem i specjalistą od "Pif-Paf".... znaczy sie czajnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze słowa uznania. Maksiu, wracać z pustymi rękami, wszystko zostawić na koncie Nikoli. Dzięki! nie ma za co, należą Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze, zdradzaj tajemnice Jaką tajemnicę???? no proszę, niby przypadkiem trafił Kilka razy udało mi się przypadkiem, ale ostatnie 2 razy były z premedytacją wycelowane. Przecież wszyscy znaja algorytm: F5, druga przegladarka, liczenie... A ja po prostu chciałem porywalizowac z Maksiem, mistrzem i specjalistą od "Pif-Paf".... znaczy sie czajnik... Weź, że i powiedz dokładnie co ja czajnik? Ty czajnik? Czy cała sytuacja to czajnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze, zdradzaj tajemnice Jaką tajemnicę???? no proszę, niby przypadkiem trafił Kilka razy udało mi się przypadkiem, ale ostatnie 2 razy były z premedytacją wycelowane. Przecież wszyscy znaja algorytm: F5, druga przegladarka, liczenie... A ja po prostu chciałem porywalizowac z Maksiem, mistrzem i specjalistą od "Pif-Paf".... znaczy sie czajnik... Weź, że i powiedz dokładnie co ja czajnik? Ty czajnik? Czy cała sytuacja to czajnik? czajniki to ludzie ktorzy sie czają na punkty, tak jak ty, ja, majka, fizyk, jezier, prezes i inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.06.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 NO ja też czajni, ale taki najmarniejszy - bo nigdy nie trafiam - więc moze imbryczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Kze, zdradzaj tajemnice Jaką tajemnicę???? no proszę, niby przypadkiem trafił Kilka razy udało mi się przypadkiem, ale ostatnie 2 razy były z premedytacją wycelowane. Przecież wszyscy znaja algorytm: F5, druga przegladarka, liczenie... A ja po prostu chciałem porywalizowac z Maksiem, mistrzem i specjalistą od "Pif-Paf".... znaczy sie czajnik... Weź, że i powiedz dokładnie co ja czajnik? Ty czajnik? Czy cała sytuacja to czajnik? czajniki to ludzie ktorzy sie czają na punkty, tak jak ty, ja, majka, fizyk, jezier, prezes i inni A mi się wydawał, ze ta grupa forumowiczów nazywa sie Snajperzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.06.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dobrze moi mili, lecę doma świetować tyle dobrych rzeczy Miłego weekendu i miłego stukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 NO ja też czajni, ale taki najmarniejszy - bo nigdy nie trafiam - więc moze imbryczek Dobrze, nie ma sprawy! Funia - imbryczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 10.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 szczerze mowiac czysta mi nie wchodzi.. wole piwko.. To chodźmy na piwo!! Jakie? A macie czystą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 szczerze mowiac czysta mi nie wchodzi.. wole piwko.. To chodźmy na piwo!! Jakie? A macie czystą? No, ale Maksiu nie lubi czystej... Dla mnie może być i czysta. Najbardziej lubię whisky.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts