dragasia 21.11.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Streszczenie: zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 21.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Stuku udanych lowow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Stuku udanych lowow Ludzie czym się różni (oprócz nazwy i ceny) program Windows XP SP2 od SP3?? czy dla zwykłego zjadacza chleba to wielka różnica i czy wyczuje różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nagle wszyscy pracują albo obiadek jedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.11.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nagle wszyscy pracują albo obiadek jedzą? pracują , belki przecierają i strugają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 czy u was tez pada snieg? trza opony zmienic na zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 21.11.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 U mnie dzis 3 padala krupa sniezna a teraz snieg z deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 czy u was tez pada snieg? trza opony zmienic na zimowe U mnie dziś pierwszy raz popadało, ale trudno to nazwać prawdziwym śniegiem. Ja zmieniłem, ale pewnie i tak zimy nie będzie W tamty, roku oponki zimowe jak się patrzy.a tu śnieg mieliśmy tylko przez 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.11.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 czy u was tez pada snieg? trza opony zmienic na zimowe pada , ale z deszczem i sie topi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.11.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ja zmieniłem, ale pewnie i tak zimy nie będzie nie bedzie , wiem to od znawcy , zawsze mu sie sprawdza ..... obserwuje zwierzeta W tamty, roku oponki zimowe jak się patrzy.a tu śnieg mieliśmy tylko przez 3 dni tez nowencje kupilem , 1k w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 mnie tam opony zwisaja kolo....... Frosch sie nimi podnieca na maxa nie chce zimy !!!!! u nas padal malenki snieg ze 2 h , ale zaraz sie topil ale to i tak cud tutaj dzieciaki snieg widza dopiero od jakichs trzech lat dzis znajoma 8-mio latka w locie lapala snieg i chciala balwana lepic hahah robie grochowke, jakby byl ktos chetny to zapraszam Düsseldorfer Str. ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ...robie grochowke, jakby byl ktos chetny to zapraszam Düsseldorfer Str. ...... chociaż fotke walnij mam smaka hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.11.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 mnie tam opony zwisaja kolo....... Frosch sie nimi podnieca na maxa nie chce zimy !!!!! u nas padal malenki snieg ze 2 h , ale zaraz sie topil ale to i tak cud tutaj dzieciaki snieg widza dopiero od jakichs trzech lat dzis znajoma 8-mio latka w locie lapala snieg i chciala balwana lepic hahah robie grochowke, jakby byl ktos chetny to zapraszam Düsseldorfer Str. ...... Cześć! grochówe wczoraj miałam masz coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Düsseldorfer Str. Fünf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Düsseldorfer Str. -Fünf euro za grochówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ...robie grochowke, jakby byl ktos chetny to zapraszam Düsseldorfer Str. ...... chociaż fotke walnij mam smaka hejka kochany , sprobuje zrobic ale z wklejankami moga byc problemy bo mialam powazny remont kompa i wiele rzeczy musze wgrac na nowo nawet skype nie mam Frosch mial wrocic z roboty po 19-ej ale jak sie dowiedzial, ze na obiad grochowka to.......bedzie za 15 min szkoda, ze mieszkasz tak daleko taki duzy gar ugotowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Düsseldorfer Str. Fünf dwie klatki dalej pod piatka jest apteka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 mnie tam opony zwisaja kolo....... Frosch sie nimi podnieca na maxa nie chce zimy !!!!! u nas padal malenki snieg ze 2 h , ale zaraz sie topil ale to i tak cud tutaj dzieciaki snieg widza dopiero od jakichs trzech lat dzis znajoma 8-mio latka w locie lapala snieg i chciala balwana lepic hahah robie grochowke, jakby byl ktos chetny to zapraszam Düsseldorfer Str. ...... Cześć! grochówe wczoraj miałam masz coś jeszcze? mam jeszcze krewetki na kolacje (wieeesz...afrodyzjak przed spaniem ) kiste mandarynek (takich puchatych , pycha) i pelny barek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.11.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 mnie tam opony zwisaja kolo....... Frosch sie nimi podnieca na maxa nie chce zimy !!!!! u nas padal malenki snieg ze 2 h , ale zaraz sie topil ale to i tak cud tutaj dzieciaki snieg widza dopiero od jakichs trzech lat dzis znajoma 8-mio latka w locie lapala snieg i chciala balwana lepic hahah robie grochowke, jakby byl ktos chetny to zapraszam Düsseldorfer Str. ...... Cześć! grochówe wczoraj miałam masz coś jeszcze? mam jeszcze krewetki na kolacje (wieeesz...afrodyzjak przed spaniem ) kiste mandarynek (takich puchatych , pycha) i pelny barek wow B. to ma z Tobą cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ...robie grochowke, jakby byl ktos chetny to zapraszam Düsseldorfer Str. ...... chociaż fotke walnij mam smaka hejka kochany , sprobuje zrobic ale z wklejankami moga byc problemy bo mialam powazny remont kompa i wiele rzeczy musze wgrac na nowo nawet skype nie mam Frosch mial wrocic z roboty po 19-ej ale jak sie dowiedzial, ze na obiad grochowka to.......bedzie za 15 min szkoda, ze mieszkasz tak daleko taki duzy gar ugotowalam eee, w B się spikniemy tu mam bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts