frosch 28.11.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no hej co u was robaczki ???? jaki weekend??? jeszcze sobota i niedziela do przepracowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Same kobity na RW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no hej co u was robaczki ???? jaki weekend??? jeszcze sobota i niedziela do przepracowania a o robocie to nic nie pisałam robota to u mnie w domu własnie na weekend sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Same kobity na RW? a czy to źle???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no hej co u was robaczki ???? jaki weekend??? jeszcze sobota i niedziela do przepracowania a o robocie to nic nie pisałam robota to u mnie w domu własnie na weekend sie zapowiada robota nie zajac , poczeka do wielkiej Nocy nieraz zaluje , ze urodzilam sie Hanyska .... nie musialabym tak pucowac kazdego milimetra mieszkania przed swietami a tak , mam to we krwi ( a moze to od grupy zalezy ??? A1 RH+ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Same kobity na RW? kazdy facet na twoim miejscu sikalby ze szczescia a ty tylko marudzisz a co powiesz stuku na temat Cilit Bang do czyszczenia WC '??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no hej co u was robaczki ???? jaki weekend??? jeszcze sobota i niedziela do przepracowania a o robocie to nic nie pisałam robota to u mnie w domu własnie na weekend sie zapowiada robota nie zajac , poczeka do wielkiej Nocy nieraz zaluje , ze urodzilam sie Hanyska .... nie musialabym tak pucowac kazdego milimetra mieszkania przed swietami a tak , mam to we krwi ( a moze to od grupy zalezy ??? A1 RH+ ) ja jeszcze 2 ekipy bede mieć przed swietami w domciu , mam nadzieję, tak wiec wielkie sprzatanie jeszcze przede mną A ja taka napływowa Hanyska jezdem, ale miło mi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a tak przy okazji : gadac mi tu szybciutko czego i dlaczego uzywacie do poszczegolnych etapow picowania chalupy ja : okna (szyby) - woda+szampon do wlosow - nie pozostawia smug ramy okienne plastikowe biale - srodek do czyszczenia plastiku (jeden z lepszych i tanszych, dostepny w Lidl-u) - szybko, ladnie i przyjemnie ramy okienne drewniane biale - woda + plyn do naczyn - szybko i skutecznie pranie firan - proszek z wybielaczem + "trojkacik" do usztywniania firan - widoczna dlugotrwala niel szafki kuchenne , okap, drzwi biale - srodek do usuwania tluszczu (tez dostepny m.in. w Lidlu) - szybko latwo i skutecznie wszystkie elementy ze stali, chromu i glazura sam ocet (stal, chrom) lub woda+ocet glazura - wszystko swieci sie jak psu jajca muszla klozetowa - plyn do czyszczenia wc Harpic lub Cilit Bank - jak dla mnie najskuteczniejsze lustra - plyn do szyb "Sidol" dywany , tapicerka - woda+szampon+kawalek starej firanki - skuteczne i ladnie pachnie podlogi - plyn uniwersalny do czyszczenia (najczesciej z Biedronki) - skuteczny , nie pozostawia smug , ladny konwaliowy zapach jak sobie jeszcze cos przypomne to zapisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a tak przy okazji : gadac mi tu szybciutko czego i dlaczego uzywacie do poszczegolnych etapow picowania chalupy ja : okna (szyby) - woda+szampon do wlosow - nie pozostawia smug ramy okienne plastikowe biale - srodek do czyszczenia plastiku (jeden z lepszych i tanszych, dostepny w Lidl-u) - szybko, ladnie i przyjemnie ramy okienne drewniane biale - woda + plyn do naczyn - szybko i skutecznie pranie firan - proszek z wybielaczem + "trojkacik" do usztywniania firan - widoczna dlugotrwala niel szafki kuchenne , okap, drzwi biale - srodek do usuwania tluszczu (tez dostepny m.in. w Lidlu) - szybko latwo i skutecznie wszystkie elementy ze stali, chromu i glazura sam ocet (stal, chrom) lub woda+ocet glazura - wszystko swieci sie jak psu jajca muszla klozetowa - plyn do czyszczenia wc Harpic lub Cilit Bank - jak dla mnie najskuteczniejsze lustra - plyn do szyb "Sidol" dywany , tapicerka - woda+szampon+kawalek starej firanki - skuteczne i ladnie pachnie podlogi - plyn uniwersalny do czyszczenia (najczesciej z Biedronki) - skuteczny , nie pozostawia smug , ladny konwaliowy zapach jak sobie jeszcze cos przypomne to zapisze ślubny powiedział,że nie zdradza takich tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 musze to sobie gdzies zapisac, na wielkie sprzatanie bedzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 28.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Cześć stukacze! Co wy wszystkie tak o sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 alescie powiedzialy ....co wiedzialy oczywiscie powyzej miala byc biel firanek i Cilit Bang ide szykowac kolacje Froszek wraca o dziewiatej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 w rozmowie telefoniczen, ktora przeprowadzilam przed chwila z ukochanym uslyszalam zwrot "Goska" wiec sie wylaczylam zadzwonil ponownie i oswiadczyl , ze w TYM zwiazku to ON sie rozlacza, po czym niezwlocznie to uczynil zadzwonilam ponownie i poinformowalam go, ze wobec powyzszego zachowania ja wyciagam mu piwo z lodowki i wkladam do mikrofalowki ...... zaraz sie tlumaczyl , ze wczesniej tylko tak sobie zartowal nie ma co jak dzieci, jaak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.11.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Frosia ja tak za bardzo się w tych srodkach nie orientuje lodówkę octem z wodą myję w środku zawsze zapachy wszelakie giną mleczko cifa używam prawie do wszystkiego a z lidla mam taką dużą flaszkę żółtą z psikaczem chodzę psikam i wycieram i jeszcze jakiś odkamieniacz do wc mam też fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.11.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 w rozmowie telefoniczen, ktora przeprowadzilam przed chwila z ukochanym uslyszalam zwrot "Goska" wiec sie wylaczylam zadzwonil ponownie i oswiadczyl , ze w TYM zwiazku to ON sie rozlacza, po czym niezwlocznie to uczynil zadzwonilam ponownie i poinformowalam go, ze wobec powyzszego zachowania ja wyciagam mu piwo z lodowki i wkladam do mikrofalowki ...... zaraz sie tlumaczyl , ze wczesniej tylko tak sobie zartowal nie ma co jak dzieci, jaak dzieci kto się czubi ten się lubi oj frosia frosia co z Ciebie wyrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.11.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 co już po kolacji ? czy jeszcze się futrujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 zaraz pewnie stuk przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.11.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 albo ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 i po stronce będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a taką mam ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts