Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc!!

Stuku to ja pol nocy szukam krola dla brata a on sie rozmyslil??????? Teraz to juz za pozno, ma wziac!!!

http://big.photos.nasza-klasa.pl/9539570/37/main/ecfa3c0142.jpeg

To nie moja wina! teraz chcą kotka!. I właśnie wróciliśmy ze schroniska i mamy w domu nowego rozrabiakę :D :D I teraz latam za nimi ,żeby mi domu nie roznieśli!!!! młody właśnie wchodzi na firankę :D :D

Wszyscy obiad szykują?

To ja idę pilnować futrzane towarzystwo, bo właśnie oboje wiszą na obrusie :roll: :lol: :D :D

Pizzę robiłam z ....... pomocnikami moimi :lol:

jeden ranion w palca :roll: przy serze sie zagapił i kawałek palca na tarce został :-? :roll: juz wie ze tarka to ostre narzędzie :wink:

a teraz zameczaja mnie pytaniami czy długo jeszcze :roll: :lol: :lol: :lol:

Udało mi sie włosy chlopakom poscinac, a to wcale nie łatwe zadanie i mam teraz ....... dwóch poborowych :wink: :lol: :lol: :lol:

Ullerowa, ja Cie błagam, zdradź mi jak to uczyniłaś, jak ich przekonałaś??

To moje małe juz bardziej zakłaczone niz św Mikolaj , ojciec i matka razem wzięci. I ni cholery, zadne argumenty nie przemawiają .

Udało mi sie włosy chlopakom poscinac, a to wcale nie łatwe zadanie i mam teraz ....... dwóch poborowych :wink: :lol: :lol: :lol:

Ullerowa, ja Cie błagam, zdradź mi jak to uczyniłaś, jak ich przekonałaś??

To moje małe juz bardziej zakłaczone niz św Mikolaj , ojciec i matka razem wzięci. I ni cholery, zadne argumenty nie przemawiają .

A to maszynką robię :roll:

i.....obu jednoczesnie bo inaczej to syreny na cała wieś :lol:

w tle widza kąpiel i jakos nawet sprawnie to wychodzi 8) tylko fryzury zadnej nie moge uciąć ino maszynka przejadę, a jak z nozyczkami bym chciała to bida :roll:

Raz tylko byłam ze starszym u fryzjera ale tak ryczał ze ludzie z ulicy przychodzili krzyczeń na nas ze krzywdzimy dziecko :o :roll: i juz wiecej do fryzjera nie chodzimy 8)