joola 10.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Sonice owszem, medal się należy, ale coś dziwnego napisała... Może pozbądzmy się Prezesa? No i sam nie wiem teraz to jakieś przekłamanie, nic takiego nie ma Sonika...wybieraj, który chcesz, świsnęłam Pezesowi-może nie zauważy..tyle ich ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Sonice owszem, medal się należy, ale coś dziwnego napisała... Może pozbądzmy się Prezesa? No i sam nie wiem teraz to jakieś przekłamanie, nic takiego nie ma Eeeech... potrafisz dziewczyno wybrnąć... Proszę bardzo: Za Cierpliwość do Kafelkowego (inaczej zwany też Chaconia Medal) http://www.medals.org.uk/trinidad/images/trinidad002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 A co się dzieje z Baru, wiecie???? Bardzo dawno Jej tutaj z nami nie było. A wiesz, że o to samo chciałam zapytać? Ciekawe czy ją od kompa odcieli czy też prace budowlane tak wrą, że nie ma czasu na zaglądanie tutaj. Dziewczyny a nie chodzi wam czasem o badi bo Baru to chyba na innym wątku ale ja tez jestem ciekawa czemu tak długo do nas nie zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Nie wiecie po ile sprzedają blachę stalową nierdzewną? sorry, ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 10.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Och Monka, oczywiście, że chodzi nam o Badi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Whisper kilkanaście stron do tyłu pisałeś, że chciałeś o jakiś rurach pogadać. Tak było. Zastanawiałem się (teraz już się nawet zdecydowałem) nad Hepworthem, żeby sobie samemu to zrobić. Rzeczywiście jest tak prosto jak wszyscy mówią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Och Monka, oczywiście, że chodzi nam o Badi Gdzie jest Badi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 dobrze to wy sobie tu posiedzcie.. a ja ide wreszcie spac, po 3 niedospanych nockach (z czego 2 w pociagu), a jutro .... na budowe.. nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Sonice owszem, medal się należy, ale coś dziwnego napisała... Może pozbądzmy się Prezesa? No i sam nie wiem teraz to jakieś przekłamanie, nic takiego nie ma Eeeech... potrafisz dziewczyno wybrnąć... Proszę bardzo: Za Cierpliwość do Kafelkowego (inaczej zwany też Chaconia Medal) http://www.medals.org.uk/trinidad/images/trinidad002.jpg dzięki, dzięki idę sobie przypiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dla kogoś takiego jak ja nic nie jest proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mam takie nastawienie do mojego domu, że bardzo dużo żeczy zrobiłbym jeszcze raz lepiej. Często zmieniając zupełnie poprzednie wybory. Więc lepiej mnie nie pytać bo chyba nie jestem obiektywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 dobrze to wy sobie tu posiedzcie.. a ja ide wreszcie spac, po 3 niedospanych nockach (z czego 2 w pociagu), a jutro .... na budowe.. nareszcie Jakże by inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mam takie nastawienie do mojego domu, że bardzo dużo żeczy zrobiłbym jeszcze raz lepiej. Często zmieniając zupełnie poprzednie wybory. Więc lepiej mnie nie pytać bo chyba nie jestem obiektywny. To ja również Jeszcze nie zaczęlam na dobre a juz bym zmienila prawie wszystko Poczynając od posadowienia domu na dzialce a na projekcie kończąc No ale czegoś trzeba się trzymać i raz podjęta decyzja obowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Co znowu wszyscy pouciekali czy czją się za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dokładnie. Wyjściem jest tylko sprzedaż domu i ewentualna budowa następnego. Jest jak jest. Wykonawców zasadniczo nie polecam a i dużą część materiałów, produktów które mam też nie. Psów zresztą też nie wieszam bo to przecież ja sam tych wyborów dokonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jezier ale mieszka się wam chyba dobrze co No i trochę serca w to wlożyleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 No dobrze Jezier, wobec tego co zrobiłbys teraz inaczej np. z hydrauliką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mieszka się gorzej niż sobie wyobrażaliśmy. Człowiek wychowany w mieście zupełnie nie zdaje sobie sprawy do jakiego luksusu się przyzwyczaił. Wyprowadzając się na wieś część luksusu została w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Joola, gdzie te medale??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mieszka się gorzej niż sobie wyobrażaliśmy. Człowiek wychowany w mieście zupełnie nie zdaje sobie sprawy do jakiego luksusu się przyzwyczaił. Wyprowadzając się na wieś część luksusu została w mieście a czego Wam najbardziej brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts