ila66 12.12.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ale piekne te paczki.............. .....................obslinilam kompa!! SIE CZĘSTUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ale piekne te paczki.............. .....................obslinilam kompa!! SIE CZĘSTUJE Ja się odchudzam więc mogę tylko na nie popatrzeć Witaj ILa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.12.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 WITAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Gdzie się podziewałaś cały dzień? Teraz odpoczynek,wysłałem żonkę po piwo Niech sie też do budowy domu przyłoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.12.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Gdzie się podziewałaś cały dzień? Teraz odpoczynek,wysłałem żonkę po piwo Niech sie też do budowy domu przyłoży JA ??? JA TU I NA NK BYŁAM A POTEM SPAŁAM TO RACZEJ TY SIĘ SZWENDAŁES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Gdzie się podziewałaś cały dzień? Teraz odpoczynek,wysłałem żonkę po piwo Niech sie też do budowy domu przyłoży JA ??? JA TU I NA NK BYŁAM A POTEM SPAŁAM TO RACZEJ TY SIĘ SZWENDAŁES Ty śpisz a ja muszę ciężko pracować Ale teraz mam przepustke od żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.12.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Gdzie się podziewałaś cały dzień? Teraz odpoczynek,wysłałem żonkę po piwo Niech sie też do budowy domu przyłoży JA ??? JA TU I NA NK BYŁAM A POTEM SPAŁAM TO RACZEJ TY SIĘ SZWENDAŁES Ty śpisz a ja muszę ciężko pracować Ale teraz mam przepustke od żony DOBRE SERCE MA TWOJA ŻONA A MNIE ZARAZ MŁODZIEŻ Z KOMPA ZRZUCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.12.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 WITAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Gdzie się podziewałaś cały dzień? Teraz odpoczynek,wysłałem żonkę po piwo Niech sie też do budowy domu przyłoży JA ??? JA TU I NA NK BYŁAM A POTEM SPAŁAM TO RACZEJ TY SIĘ SZWENDAŁES Ty śpisz a ja muszę ciężko pracować Ale teraz mam przepustke od żony DOBRE SERCE MA TWOJA ŻONA A MNIE ZARAZ MŁODZIEŻ Z KOMPA ZRZUCI Ciekwae po kim mają takie zamiłowanie do komputerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Teraz was nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.12.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Gdzie się podziewałaś cały dzień? Teraz odpoczynek,wysłałem żonkę po piwo Niech sie też do budowy domu przyłoży JA ??? JA TU I NA NK BYŁAM A POTEM SPAŁAM TO RACZEJ TY SIĘ SZWENDAŁES Ty śpisz a ja muszę ciężko pracować Ale teraz mam przepustke od żony DOBRE SERCE MA TWOJA ŻONA A MNIE ZARAZ MŁODZIEŻ Z KOMPA ZRZUCI Ciekwae po kim mają takie zamiłowanie do komputerów? TA ZŁOŚLIWOŚĆ TO DO MNIE ????? TERAZ MŁODZIEŻ UCZĄ OD MAŁEGO KOMPUTERYZACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.12.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ŻYCZE MIŁEGO POPOŁUDNIA PA PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Gdzie się podziewałaś cały dzień? Teraz odpoczynek,wysłałem żonkę po piwo Niech sie też do budowy domu przyłoży JA ??? JA TU I NA NK BYŁAM A POTEM SPAŁAM TO RACZEJ TY SIĘ SZWENDAŁES Ty śpisz a ja muszę ciężko pracować Ale teraz mam przepustke od żony DOBRE SERCE MA TWOJA ŻONA A MNIE ZARAZ MŁODZIEŻ Z KOMPA ZRZUCI Ciekwae po kim mają takie zamiłowanie do komputerów? TA ZŁOŚLIWOŚĆ TO DO MNIE ????? TERAZ MŁODZIEŻ UCZĄ OD MAŁEGO KOMPUTERYZACJI Złośliwość? Ja nic nie wiem.................. Mnie od małego kazali się drewnianymi klockami bawić I jedyna komputeryzacja to był kalkulatorek na słoneczko! Pamiętacie? Te takie płaskie?! To był szał-ciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ŻYCZE MIŁEGO POPOŁUDNIA PA PA Nie odchodźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 12.12.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ila gaciątka na Sylwestrowe Szaleństwo http://diores.pl/images/abig/CHILIROSE/aisha_black.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 12.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 i oczywiście gacie pod choinkę ...... http://diores.pl/images/abig/PASSION/suprise_komplet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witaj Arku Ale nikogo więcej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 i oczywiście gacie pod choinkę ...... http://diores.pl/images/abig/PASSION/suprise_komplet.jpg Fujjjjjjjjjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 12.12.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Stuk to gorzej niż FUJJJJJJ........ To wiek\lkie BBBBBBBLLLLLLLLLLeeeeeeeee............ FFFFFFuuuuuuujjjjjjjjjj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 12.12.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Trzymajta się Ja spadam .... jade po żonusioe do Zielonej Góry Prawdopodobnie już dzisiaj nie zawitam na RR Przedwczoraj wylali ławy a dzisiaj śnieg pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts