stukpuk 15.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 zawsze ktoś może Ilę ......odbić takich jest niewielu http://www.the-reel-mccoy.com/movies/2005/images/Zorro_1.jpg Ila ma już jednego zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie zaliczam streszczenia, pała trochę mnie nie było a juz sie towarzystwo rozpuściło od stawiania pał to ja tu jestem koleżanko cześć Aneta dawno Cię tu nie było Verunia A co do streszczenia, to co tu pisać jak ostatnoi stronki ciągną się po 3-4 dni Kaska , od kiedy ty jesteś Aneta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie zaliczam streszczenia, pała trochę mnie nie było a juz sie towarzystwo rozpuściło od stawiania pał to ja tu jestem koleżanko linijką po łapach też dla niektórych na goły tyłek to trzcinką chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie zaliczam streszczenia, pała trochę mnie nie było a juz sie towarzystwo rozpuściło od stawiania pał to ja tu jestem koleżanko linijką po łapach też dla niektórych na goły tyłek To ja poproszę trzy razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie zaliczam streszczenia, pała trochę mnie nie było a juz sie towarzystwo rozpuściło od stawiania pał to ja tu jestem koleżanko cześć Aneta dawno Cię tu nie było Verunia A co do streszczenia, to co tu pisać jak ostatnoi stronki ciągną się po 3-4 dni ja ci dam Anetę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.12.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 masz za kare taką chudą http://www.demios.pl/galerie/figi-azalia_227.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie zaliczam streszczenia, pała trochę mnie nie było a juz sie towarzystwo rozpuściło od stawiania pał to ja tu jestem koleżanko cześć Aneta dawno Cię tu nie było Verunia A co do streszczenia, to co tu pisać jak ostatnoi stronki ciągną się po 3-4 dni Kaska , od kiedy ty jesteś Aneta? Kurcze, mi też to wydało się podejżane........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 masz za kare taką chudą http://www.demios.pl/galerie/figi-azalia_227.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie zaliczam streszczenia, pała trochę mnie nie było a juz sie towarzystwo rozpuściło od stawiania pał to ja tu jestem koleżanko cześć Aneta dawno Cię tu nie było Verunia A co do streszczenia, to co tu pisać jak ostatnoi stronki ciągną się po 3-4 dni ja ci dam Anetę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On tak specjalnie bo kary mu się zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie zaliczam streszczenia, pała trochę mnie nie było a juz sie towarzystwo rozpuściło od stawiania pał to ja tu jestem koleżanko cześć Aneta dawno Cię tu nie było Verunia A co do streszczenia, to co tu pisać jak ostatnoi stronki ciągną się po 3-4 dni ja ci dam Anetę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On tak specjalnie bo kary mu się zachciało Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... w sumie to ja tez grzeczny dzisiaj nie bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 On tak specjalnie bo kary mu się zachciało zobacz jaki zboczony!! chce dostać linijką po gołym dupsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie zaliczam streszczenia, pała trochę mnie nie było a juz sie towarzystwo rozpuściło od stawiania pał to ja tu jestem koleżanko cześć Aneta dawno Cię tu nie było Verunia A co do streszczenia, to co tu pisać jak ostatnoi stronki ciągną się po 3-4 dni ja ci dam Anetę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On tak specjalnie bo kary mu się zachciało Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... No to masz gatki misiu http://1.1.1.2/bmi/www.weltersbacher.de/pix/schund/SadoMasoBear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... w sumie to ja tez grzeczny dzisiaj nie bylem Ale pani nauczycielka chyba nam uciekła........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 On tak specjalnie bo kary mu się zachciało zobacz jaki zboczony!! chce dostać linijką po gołym dupsku Ale dziś tłum na rw!!!!!!!!!!!! I wszyscy chcą być ukarani, a tu nie ma komu karać malka to już twoje drugie "bry" dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... w sumie to ja tez grzeczny dzisiaj nie bylem wartownik skarbeńku dla ciebie mam taki rzemyczek wwwwwwrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie zaliczam streszczenia, pała trochę mnie nie było a juz sie towarzystwo rozpuściło od stawiania pał to ja tu jestem koleżanko cześć Aneta dawno Cię tu nie było Verunia A co do streszczenia, to co tu pisać jak ostatnoi stronki ciągną się po 3-4 dni ja ci dam Anetę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On tak specjalnie bo kary mu się zachciało Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... No to masz gatki misiu http://1.1.1.2/bmi/www.weltersbacher.de/pix/schund/SadoMasoBear.jpg Czy ja niewidomy jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Verka, wracaj Nie wyrabiam z karaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 W celi siedzą razem: gwałciciel, zoofil, pedofil, gerontofil, sadysta, nekrofil i masochista. gwałciciel: - Eh, jak bym kogoś zgwałcił zoofil: - Kotka na przykład pedofil: - Tak, tylko młodego, dwumiesięcznego gerontofil: - A potem poczekać jak się zestarzeje i jeszcze raz sadysta: - Aha, tylko łapy mu jeszcze połamać, podpalić troszkę… nekrofil: - A kiedy umrze będzie najlepiej masochista: - Miau… Nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts