malka 15.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Stuku - bo jest Bry, to co nie moge głośno o tym mówić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 W celi siedzą razem: gwałciciel, zoofil, pedofil, gerontofil, sadysta, nekrofil i masochista. gwałciciel: - Eh, jak bym kogoś zgwałcił zoofil: - Kotka na przykład pedofil: - Tak, tylko młodego, dwumiesięcznego gerontofil: - A potem poczekać jak się zestarzeje i jeszcze raz sadysta: - Aha, tylko łapy mu jeszcze połamać, podpalić troszkę… nekrofil: - A kiedy umrze będzie najlepiej masochista: - Miau… Nie mogłam się powstrzymać malka ty zboczku!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... w sumie to ja tez grzeczny dzisiaj nie bylem wartownik skarbeńku dla ciebie mam taki rzemyczek wwwwwwrrrrrrrrrrrr ojej , dziekuje ..... skarbeńku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Stuku - bo jest Bry, to co nie moge głośno o tym mówić ?? bry- to znaczy że Ci zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nigdy nie byłem przeciw karom cielesnym......... w sumie to ja tez grzeczny dzisiaj nie bylem wartownik skarbeńku dla ciebie mam taki rzemyczek wwwwwwrrrrrrrrrrrr ojej , dziekuje ..... skarbeńku do usług zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 To ja chyba uciekam bo mi zaraz faktycznie futro wygarbują!!!!!! i to bez znieczulenia......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 oglaszam przerwe do 21.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 oglaszam przerwe do 21.00why????????? Od kiedy występujesz pod swoim nickiem?? Chyba dopiero dziś zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ile do końca? heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 W celi siedzą razem: gwałciciel, zoofil, pedofil, gerontofil, sadysta, nekrofil i masochista. gwałciciel: - Eh, jak bym kogoś zgwałcił zoofil: - Kotka na przykład pedofil: - Tak, tylko młodego, dwumiesięcznego gerontofil: - A potem poczekać jak się zestarzeje i jeszcze raz sadysta: - Aha, tylko łapy mu jeszcze połamać, podpalić troszkę… nekrofil: - A kiedy umrze będzie najlepiej masochista: - Miau… Nie mogłam się powstrzymać malka ty zboczku!!!!!!!!!!! Miałłłłłłłłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ile do końca? heloł wszelki duch jeszcze tylko Maxi i Andre brakuje Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 W celi siedzą razem: gwałciciel, zoofil, pedofil, gerontofil, sadysta, nekrofil i masochista. gwałciciel: - Eh, jak bym kogoś zgwałcił zoofil: - Kotka na przykład pedofil: - Tak, tylko młodego, dwumiesięcznego gerontofil: - A potem poczekać jak się zestarzeje i jeszcze raz sadysta: - Aha, tylko łapy mu jeszcze połamać, podpalić troszkę… nekrofil: - A kiedy umrze będzie najlepiej masochista: - Miau… Nie mogłam się powstrzymać malka ty zboczku!!!!!!!!!!! Miałłłłłłłłłł miauuuuuuuuuuuu Co to za przerwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 W celi siedzą razem: gwałciciel, zoofil, pedofil, gerontofil, sadysta, nekrofil i masochista. gwałciciel: - Eh, jak bym kogoś zgwałcił zoofil: - Kotka na przykład pedofil: - Tak, tylko młodego, dwumiesięcznego gerontofil: - A potem poczekać jak się zestarzeje i jeszcze raz sadysta: - Aha, tylko łapy mu jeszcze połamać, podpalić troszkę… nekrofil: - A kiedy umrze będzie najlepiej masochista: - Miau… Nie mogłam się powstrzymać malka ty zboczku!!!!!!!!!!! Miałłłłłłłłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ile do końca? heloł wszelki duch jeszcze tylko Maxi i Andre brakuje Cze Od kilku miesięcy nie było takiego tłoku!!!!!!!!!!!!! ILA szkoda, że cie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ile do końca? heloł wszelki duch jeszcze tylko Maxi i Andre brakuje Cze Od kilku miesięcy nie było takiego tłoku!!!!!!!!!!!!! ILA szkoda, że cie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Co to za przerwa? cheba jaki serial leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 znów zamulator sie wciska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.12.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ile do końca? heloł wszelki duch jeszcze tylko Maxi i Andre brakuje Cze cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Co to za przerwa? cheba jaki serial leci Co leci? M jak Miłość, M jak Młodość? M jak Mdłości czy R jak Rozwód, czy Z jak Zazdrość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 mię to nie chcą, to se idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts