malka 15.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 myślę,że Ty sie o to postarasz mam juz piekny rózowy gorsecik i czarne bosssskie pończoszki .... A co? czegoś jeszcze brakuje do kompletu? jeden na całe święta ?? na ustrzelenie stronki płonne nadieje, wiec tylko na Cię moge liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.12.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 myślę,że Ty sie o to postarasz mam juz piekny rózowy gorsecik i czarne bosssskie pończoszki .... A co? czegoś jeszcze brakuje do kompletu? NO MUSI BYĆ KTOŚ , KTO TO DOCENI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 hej!wczoraj się nie dopchałem, a własciwie to się dopchałem, ale mie zadeptali nawet nie zauważając, więc dzisiaj wstałem rano, może nie zadepczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 16.12.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 hej! wczoraj się nie dopchałem, a własciwie to się dopchałem, ale mie zadeptali nawet nie zauważając, więc dzisiaj wstałem rano, może nie zadepczą... ja cie zauwazylem wczoraj no i dzisiaj cie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 16.12.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 hej misiaczki hej , fajniusi avatar , tylko niewiem czemu kojarzy mi sie z gonimniepeleton http://supergify.pl/images/stories/Samochody%20,motory%20i%20rowery/bnnbbv.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no to chwała Panu. przynajmniej może mnie ktoś pochowa po chrześcijańsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 hej misiaczki hej , fajniusi avatar , tylko niewiem czemu kojarzy mi sie z gonimniepeleton http://supergify.pl/images/stories/Samochody%20,motory%20i%20rowery/bnnbbv.gif mioteł chwilowo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 16.12.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no to chwała Panu. przynajmniej może mnie ktoś pochowa po chrześcijańsku... wybierasz sie gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ja tylko przelotem, robie spis produktów i lece do sklepu, trzeba sernik robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no to chwała Panu. przynajmniej może mnie ktoś pochowa po chrześcijańsku... wybierasz sie gdzieś ? jeszcze nie, ale jak znów zadepczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ja tylko przelotem, robie spis produktów i lece do sklepu, trzeba sernik robić jak przelotem, to uważaj, abyś i Ty przeleciany nie został... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.12.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ja tylko przelotem, robie spis produktów i lece do sklepu, trzeba sernik robić jak przelotem, to uważaj, abyś i Ty przeleciany nie został... Zawsze staram się mieć twardą przeszkodę za sobą ....ale podobno nie ma męskich gwałtów........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.12.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ja tylko przelotem, robie spis produktów i lece do sklepu, trzeba sernik robić jak przelotem, to uważaj, abyś i Ty przeleciany nie został... Zawsze staram się mieć twardą przeszkodę za sobą ....ale podobno nie ma męskich gwałtów........ Z TEGO WYNIKA ,ZE SA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ja tylko przelotem, robie spis produktów i lece do sklepu, trzeba sernik robić jak przelotem, to uważaj, abyś i Ty przeleciany nie został... Zawsze staram się mieć twardą przeszkodę za sobą ....ale podobno nie ma męskich gwałtów........ Z TEGO WYNIKA ,ZE SA eeeeeeee tam.........nie ma...... Już mam wszystkie produkty na sernik teraz potrzebuje dużo...... szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no to chwała Panu. przynajmniej może mnie ktoś pochowa po chrześcijańsku... wybierasz sie gdzieś ? jeszcze nie, ale jak znów zadepczą... Faktycznie wczoraj był ruch na RW, gacie sypały się jak nigdy i ciężko było nadążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.12.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no to chwała Panu. przynajmniej może mnie ktoś pochowa po chrześcijańsku... wybierasz sie gdzieś ? jeszcze nie, ale jak znów zadepczą... Faktycznie wczoraj był ruch na RW, gacie sypały się jak nigdy i ciężko było nadążyć A DZIŚ PUSTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Wyskoczyłem rano na zakupy to myśle (żadkość) wezme klucz od skrzynki to odrazu wyjme "muratora" bo powiniej już chyba być i.........nie ma ................... ........skrzynek na listy Ktoś zakosił? Okazało się , że wymieniają na "unijne" ciekawe kiedy będą klucze roznosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 16.12.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Czesc!! Ale wczoraj bylo fajnie a ja padla jak sciera CHoram!! Tak to jest jak sie czlowiek przeleci po miescie raz na 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Czesc!! Ale wczoraj bylo fajnie a ja padla jak sciera CHoram!! Tak to jest jak sie czlowiek przeleci po miescie raz na 2 miesiace Przeleieć dwa razy w miesiącu To jasne ,że się człowiek rozchoruje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts