retrofood 16.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 teraz ide sprzątać "pole bitwy" i wylizać kubeczki po serku homo stuku, skąd u Ciebie tyle zapędów do homo???? PS. Ja dziś ugotowałem kapuśniak na wędzonce i robię (jeszcze się gotują) spacerówki z golonką w galarecie (z jajkami na twardo, groszkiem i marchewką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.12.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 teraz ide sprzątać "pole bitwy" i wylizać kubeczki po serku homo stuku, skąd u Ciebie tyle zapędów do homo???? PS. Ja dziś ugotowałem kapuśniak na wędzonce i robię (jeszcze się gotują) spacerówki z golonką w galarecie (z jajkami na twardo, groszkiem i marchewką). PYCHOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 hej spacerowki ??????? z tym kapusniakiem to nieglupie , nieglupie przez zoladek do rozporka czy jak to tam leci lepie uszka , ale kopa to za bardzo nie mam forum strasznie odciaga od roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 16.12.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A ja wsadzilam lopatke do rekawa na do tego pieczarki i cebulke i pieke Choroba gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A ja czekam na "wyrok" zaraz żona z pracy wraca I trzeba wkońcu łóżko schować i rozejżeć się po domu za jakimś obiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 teraz ide sprzątać "pole bitwy" i wylizać kubeczki po serku homo stuku, skąd u Ciebie tyle zapędów do homo???? PS. Ja dziś ugotowałem kapuśniak na wędzonce i robię (jeszcze się gotują) spacerówki z golonką w galarecie (z jajkami na twardo, groszkiem i marchewką). PYCHOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA masz rację. właśnie dodałem ziemniaczki i całość posypałem bazylią. I kosztuję. Mniam mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 teraz ide sprzątać "pole bitwy" i wylizać kubeczki po serku homo stuku, skąd u Ciebie tyle zapędów do homo???? PS. Ja dziś ugotowałem kapuśniak na wędzonce i robię (jeszcze się gotują) spacerówki z golonką w galarecie (z jajkami na twardo, groszkiem i marchewką). PYCHOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA masz rację. właśnie dodałem ziemniaczki i całość posypałem bazylią. I kosztuję. Mniam mniam. mniam mniam Co to pora obiadowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 16.12.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 U mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 U mnie tak Ja musze poczekać na stukową i zaraz umre z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.12.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 DZIEKI STUKOWI ZNALAZŁAM FAJNA STRONĘ - KULINARNĄ NAWET SA NAGRANIA WIDEO http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/0,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 DZIEKI STUKOWI ZNALAZŁAM FAJNA STRONĘ - KULINARNĄ NAWET SA NAGRANIA WIDEO http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/0,0.html A ja swoją taką strone zrobie a co!!!!!!!!!!!!! Kto zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.12.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 DZIEKI STUKOWI ZNALAZŁAM FAJNA STRONĘ - KULINARNĄ NAWET SA NAGRANIA WIDEO http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/0,0.html A ja swoją taką strone zrobie a co!!!!!!!!!!!!! Kto zabroni? NIKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 DZIEKI STUKOWI ZNALAZŁAM FAJNA STRONĘ - KULINARNĄ NAWET SA NAGRANIA WIDEO http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/0,0.html A ja swoją taką strone zrobie a co!!!!!!!!!!!!! Kto zabroni? kraj mamy wolny, więc nie pytaj kto zabroni, tylko kto odwiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 mniam mniam Co to pora obiadowa? wyobrażasz sobie kucharza, który nie skosztuje potrawy, tylko wypróbowuje ją na innych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 mniam mniam Co to pora obiadowa? wyobrażasz sobie kucharza, który nie skosztuje potrawy, tylko wypróbowuje ją na innych??? Nie ma to jak słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.12.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no u mie też pieczarkowa dzisiaj idę kluseczek dogotować jeszcze ale mi smaka na sernik zrobiliście jak tak można ludzi przez internet męczyć i frosia jeszcze uszka lepi no masakra kulinarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 DZIEKI STUKOWI ZNALAZŁAM FAJNA STRONĘ - KULINARNĄ NAWET SA NAGRANIA WIDEO http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/0,0.html A ja swoją taką strone zrobie a co!!!!!!!!!!!!! Kto zabroni? kraj mamy wolny, więc nie pytaj kto zabroni, tylko kto odwiedzi... no ja np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.12.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 mniam mniam Co to pora obiadowa? wyobrażasz sobie kucharza, który nie skosztuje potrawy, tylko wypróbowuje ją na innych??? Nie ma to jak słowa otuchy CZEKAMY WIECZOREM NA RELACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.12.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no u mie też pieczarkowa dzisiaj idę kluseczek dogotować jeszcze ale mi smaka na sernik zrobiliście jak tak można ludzi przez internet męczyć i frosia jeszcze uszka lepi no masakra kulinarna A my do uszek mamy taką forme, kładziesz rozwałkowane ciasto potem układasz kuleczki farszu, przykrywasz drugim plackiem ciasta. Wałkujesz i po paru sekundach masz kilkanaście/kilkadziesiąt uszek czysto prosto i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 nara, idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts