stukpuk 18.12.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ty , nie wywyzszaj sie co ? ta z malych ci to mowi a co ? mam ze stolkiem po listy chodzic? zwlaszcza , ze pod "Jedynka" mieszkam ciekawe czy u mnie wymienili ??? musze dzieciaki zapytac Nie ze stolikiem ,ale te 15cm, wyżej by nie zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Stuku idea tych skrzynek jest wlasnie taka, zeby kazdy mogl wrzucac co chce Ja mam pierwsza, wiec dla mnie wysokosc jest ok. Ale fakt, ze nie widac czy cos jest czy nie. Bo tamte byly pod katem a te sa w poziomie To , że będą wszyscy wszystko wrzucać to pół biedy, tylko żeby wyżej wisiały Tamte mieliśmy w poziomie i na klatce wisiały to sobie mogłem w samych gaciach wylecieć po listy , a teraz mi pupa zmarznie I trzeba sie ładnie ubrać, żeby sobie obciachu nie narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Jest ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 jest nie mom czasu , bo nudle robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula OK ,sprawdze A ja poszukam normalnych skrzynek na listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula OK ,sprawdze A ja poszukam normalnych skrzynek na listy przyzwyczaisz sie i pokochasz jak swoje ...te nowe skrzyneczki na kolanach jeszcze do nich przyjdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.12.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula OK ,sprawdze A ja poszukam normalnych skrzynek na listy frosia moja też odmówiła posłuszeństwa zmówiły się czy co pierwszy raz od 5 lat muszę zmywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula OK ,sprawdze A ja poszukam normalnych skrzynek na listy przyzwyczaisz sie i pokochasz jak swoje ...te nowe skrzyneczki na kolanach jeszcze do nich przyjdziesz Bardzo śmieszne!!!!!!!! Ich niedoczekanie! W nocy je przykręce wyżej A na swoim budynku/ogrodzeniu to tylko ja dosięgne do listów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula OK ,sprawdze A ja poszukam normalnych skrzynek na listy frosia moja też odmówiła posłuszeństwa zmówiły się czy co pierwszy raz od 5 lat muszę zmywać ja narazie jeszcze nie musze , bo Ola jest teraz gospodynia ale napisala mi , ze zmywarka nie chodzi , a tu swieta tuz, tuz.... moja ma prawo juz do emerytury ...ma juz okolo 15 lat , do tej pory smigala jak talala (marki AEG) , ludze sie jeszcze , ze moze jest zapchana , bo chlopaki wkladaja do niej bardzo brudne naczynia aniu a twojej co dolega? moze tez ma zwyczajnie wszystkie przewody zasyfione (u mnie kiedys juz tak bylo , Frosch mi ja rozkrecil i przeciscil CILIT BANK-iem , z 5 lat minelo jak zmywala bez zarzutu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił zobacz czy nie zostawil tam czasem dla mnie zmywarki, bo mi sie stara popsula OK ,sprawdze A ja poszukam normalnych skrzynek na listy frosia moja też odmówiła posłuszeństwa zmówiły się czy co pierwszy raz od 5 lat muszę zmywać ja narazie jeszcze nie musze , bo Ola jest teraz gospodynia ale napisala mi , ze zmywarka nie chodzi , a tu swieta tuz, tuz.... moja ma prawo juz do emerytury ...ma juz okolo 15 lat , do tej pory smigala jak talala (marki AEG) , ludze sie jeszcze , ze moze jest zapchana , bo chlopaki wkladaja do niej bardzo brudne naczynia aniu a twojej co dolega? moze tez ma zwyczajnie wszystkie przewody zasyfione (u mnie kiedys juz tak bylo , Frosch mi ja rozkrecil i przeciscil CILIT BANK-iem , z 5 lat minelo jak zmywala bez zarzutu) Moja żona narazie niegrzeczna jest więc nie dostanie zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.12.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 moja nie wypuszcza wody próbuje próbuje i doopa czasem działa a czasem nie wygląda trochę na to że programator sfiksował albo silniczek w pompie mąż powiedział że odwiezie do serwisu jak wróci w piątek (ale wraca ok 23.00 to nie wiem gdzie on serwis znajdzie ) ale powiedział że jak chcę to kupimy nową już teraz do nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Bo to zła kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Bo to zła kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 stuk za taki prezent zona odda ci sie na nawet na blacie kuchennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Chyba za dużo dziewczyny wymagacie od tych zmywarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 stuk za taki prezent zona odda ci sie na nawet na blacie kuchennym Też mi biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Co innego nowa wędka lub pontonik na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 moja nie wypuszcza wody próbuje próbuje i doopa czasem działa a czasem nie wygląda trochę na to że programator sfiksował albo silniczek w pompie mąż powiedział że odwiezie do serwisu jak wróci w piątek (ale wraca ok 23.00 to nie wiem gdzie on serwis znajdzie ) ale powiedział że jak chcę to kupimy nową już teraz do nowego domu moja miala podobne objawy myslalm, ze programator poszedl albo pompa, jak maz ja rozkreci , to albo na gorze albo na tylnej sciance bezie taka komora, w ktorej sa przewody niczym labirynt , ktorymi plynie woda , jak sie zatkaja pompa nie da rady wypompowac wody syf u mnie byl tlusto-kawowy , scisle przylegajacy do scianek , wyprobowalismy duzo srodkow lacznie z tymi do czyszczenia zmywarek ale tylko Cilit do kibla sobie z nim poradzil. mozesz kupic sobie nowa , ale ta moglaby zostac u mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts