retrofood 19.12.2008 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 gimnastyka poranna!!!wstawamy i rytmicznie klaszczamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 19.12.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 gimnastyka poranna!!! wstawamy i rytmicznie klaszczamy! fajny pomysl , i koniecznie przy dobrej muzyce i oczywiscie w samych gaciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 19.12.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 gimnastyka poranna!!! wstawamy i rytmicznie klaszczamy! fajny pomysl , i koniecznie przy dobrej muzyce i oczywiscie w samych gaciach Albo bez gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 gimnastyka poranna!!! wstawamy i rytmicznie klaszczamy! fajny pomysl , i koniecznie przy dobrej muzyce i oczywiscie w samych gaciach Albo bez gaci bez gaci tylko kobitki. Facet mógłby se przydeptać i wypadek gotowy. PS. Jak wam się pracuje? ja o 13.00 stwierdiłem, że dość i przyszedłem do chaty. Teraz patrzę jak śnieg pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No to śmigam na allegro Może coś tam Mikołaj dla mnie zostawił MOŻE DLA MNIE TEŻ COŚ JEST ????? CHOCIAŻ MALUTKI PREZENCIK ???? A byłaś grzeczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 gimnastyka poranna!!! wstawamy i rytmicznie klaszczamy! fajny pomysl , i koniecznie przy dobrej muzyce i oczywiscie w samych gaciach Albo bez gaci Masz jakieś pokazowe zdjęcia jak to sie ćwiczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 19.12.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Retro pracuje mi sie jak codzien, pralka, zmywarka, obiadek I tez patrze na sniezek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 19.12.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Stuku niestety nie mam ale moze pogadasz ze stukowa i razem wieczorem pocwiczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Retro pracuje mi sie jak codzien, pralka, zmywarka, obiadek I tez patrze na sniezek Macie śnieg? A u nas deszczyk pada , ale lepsze to niz śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 19.12.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Macie nawet dzieciaki na sankach jezdza. Szkoda, ze moje nie moga wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 dobra. bywajta.jadę na wiesię. w miescie śniegu wyżej kostek, to na wiesi pewnie za kolana.jak wytrzeźwieję to wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Macie nawet dzieciaki na sankach jezdza. Szkoda, ze moje nie moga wyjsc To narazie go nie przysyłajcie do nas , poczekaj aż dach skończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 co wy??? jaki snieg ???? gdzie ?????? jamles , ew-ka !!!! czy u nas jest snieg ???????? jesli tak , to zabije lapserdakow moich pytalam ich czy w domu wszystko ok ......TAAAAK, MAMUSIU - wszystko po staremu jesli mnie oklamali , biada im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ja potrzebuje tylko śniegu na święta coby renifery miały lżej ciągnąć do mnie napakowane prezentami sanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 19.12.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Frosiu a gdzie potrzebujesz wiedziec o sniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Frosiu a gdzie potrzebujesz wiedziec o sniegu? potrzebuje wiedziec , gdzie go nie ma najlepiej jakby to bylo na Slasku , a jeszcze lepiej na dawnym Gornym jak widze snieg, to mi spada......temeperatura a cisnienie...rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.12.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 co wy??? jaki snieg ???? gdzie ?????? jamles , ew-ka !!!! czy u nas jest snieg ???????? jesli tak , to zabije lapserdakow moich pytalam ich czy w domu wszystko ok ......TAAAAK, MAMUSIU - wszystko po staremu jesli mnie oklamali , biada im cały dzień leci, mokry, jest plus to się topi i marasuj est c....l i trocha, ale jak to przymarznie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 co wy??? jaki snieg ???? gdzie ?????? jamles , ew-ka !!!! czy u nas jest snieg ???????? jesli tak , to zabije lapserdakow moich pytalam ich czy w domu wszystko ok ......TAAAAK, MAMUSIU - wszystko po staremu jesli mnie oklamali , biada im cały dzień leci, mokry, jest plus to się topi i marasuj est c....l i trocha, ale jak to przymarznie to dzieki a marasu jest w c....l i trocha ? czy zle zynterpretowalach ? moze nie jechac na swieta do domu ??? ale co bedzie jak dzieci zauwaza , ze mnie nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wesołych Świąt, błogosławieństwa Dzieciny, radości i uśmiechu w każdym dniu nadchodzącego roku, słońca i pogody ducha, ciepła rodzinnego, hartu ducha, wsparcia bliskich i radości dawania i wspierania serdecznie życzy Wasza DPS http://www.ikb.poznan.pl/stuknauk/aktual_rys/boze_narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 depepsia , co y tak szybko??? wlasnie wylicytowalam na ebay zmywarke huurraa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts