dragasia 06.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dobra, ja spadam sałatke robić A co to sie tak wpada i wypada?? Bo od rana już buszuje po sieci....... Trzeba wkońcu zrobić coś pożytecznego Od rana buszucie i dopiero tu przylazl?? I jeszcze sie przyznaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dobra, ja spadam sałatke robić A co to sie tak wpada i wypada?? Bo od rana już buszuje po sieci....... Trzeba wkońcu zrobić coś pożytecznego zrob najprostsza na swiecie wymysllona przez mojego leniwego mlodszego syna : puszka tunczyka puszka kukurydzy spora kostra sera zoltego (15-20 dkg) majonez ser scierasz na tarce na grube wiory , wrzucasz do miski, dorzucasz tunczyka i kukurydze (odcedzone i bez puszki) , dodajesz majonezu tyle, ile lubisz , mieszasz i ende Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 06.01.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 frosiu podejrzewam ze palser utrzymalby sie jakies 10s Ajri i stuku dziki za gacie Na disiejsza pogode to chyba powinnam wziac te z lewej najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 06.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Od wczoraj mam wstret do tartego zoltego sera i kukurydzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jeszcze jabłko mu na głowę i raczej nie kręcić się wokół tych co strzelają z łuku. A właśnie...ciekawe czy w takie mrozy łucznicy odbywają treningi? taaaaa, reka by mu zesztywniala (takiemu lucznikowi) albo i co wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dobra, ja spadam sałatke robić A co to sie tak wpada i wypada?? Bo od rana już buszuje po sieci....... Trzeba wkońcu zrobić coś pożytecznego Od rana buszucie i dopiero tu przylazl?? I jeszcze sie przyznaje?? O wypraszam sobie! Przywitałem się na poprzedniej strone, a że nie było nikogo to sobie polazłem.. Tamte gacie były dragasia dla twojego męża, teraz coś dla ciebie http://diores.pl/images/abig/hot/90048.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 06.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 frosiu podejrzewam ze palser utrzymalby sie jakies 10s Ajri i stuku dziki za gacie Na disiejsza pogode to chyba powinnam wziac te z lewej najbardziej Przydadzą się na karnawałową maskaradę w klimacie XVIII wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 06.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Stuku jak przyjedziesz do nas na aronie i rybki to wez takie gacie ze soba. Moze meza przekonasz, bo ja juz probuje 10lat prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 06.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 taaaaa, reka by mu zesztywniala (takiemu lucznikowi) albo i co wiecej Wyszło Ci niezłe nawiązanie do wczorajszej dyskusji o sztywnych łączach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Stuku jak przyjedziesz do nas na aronie i rybki to wez takie gacie ze soba. Moze meza przekonasz, bo ja juz probuje 10lat prawie Ja też za nimi nie przepadam....... strasznie się "wpijają" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 06.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ja takie co sie wpijaja wyrzucam, nie jestem masochistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ja takie co sie wpijaja wyrzucam, nie jestem masochistka Nie wyrzucaj gaci!!!!! Co za marnotractwo Wklejaj je na RW Może ktoś się skusi......... A może takie mąż polubi?http://diores.pl/images/abig/dreangirl/4978.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.01.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 http://diores.pl/images/abig/PASSION/devil.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 06.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Moze ,moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Moze ,moze koniecznie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Uciekam tą sałatke robić.........do wieczora......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ja takie co sie wpijaja wyrzucam, nie jestem masochistka chodzisz bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.01.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ja takie co sie wpijaja wyrzucam, nie jestem masochistka chodzisz bez ? Może być................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Uciekam tą sałatke robić.........do wieczora......... taka pracochlonna ??????? dawaj przepis !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 06.01.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie, bez nie. Po prostu jak sie nie sprawdzaja to do kosza.Ale mialam takiego kolege w liceum, ktory chodzil bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts