JMW 08.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dla równowagi coś dla panów... 9jeśli można nazwać, to równowagą ) http://img152.imageshack.us/img152/7868/image010ad4mv0.gif A gdzie on wlazł? A może raczej, za co go tam zamknięto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dla równowagi coś dla panów... 9jeśli można nazwać, to równowagą ) ] A gdzie on wlazł? A może raczej, za co go tam zamknięto??? Ale śmierć to mial piękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 08.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Od razu śmierć. Jeszcze się rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Od razu śmierć. Jeszcze się rusza Ale jakbym miał wybierać to taka śmierć nawet fajna ciepło,przytulnie,bez przeciągów,itp............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 08.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 J&M&W rozbrykałaś się http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 08.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dla równowagi coś dla panów... 9jeśli można nazwać, to równowagą ) ] A gdzie on wlazł? A może raczej, za co go tam zamknięto??? Ale śmierć to mial piękną Chyba udało mu się wydostać... i nie udusił, się, no co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 08.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Od razu śmierć. Jeszcze się rusza Ale jakbym miał wybierać to taka śmierć nawet fajna ciepło,przytulnie,bez przeciągów,itp............ Z tym że nie na pewno z tymi przeciągami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 08.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 J&M&W rozbrykałaś się http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c015.gif u koniny nie byłam dzisiaj, to się rozbrykałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 J&M&W rozbrykałaś się http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c015.gif Widać że JMW sie zadomowiła , nie ma to jak dziewczyny z Warmii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Od razu śmierć. Jeszcze się rusza Ale jakbym miał wybierać to taka śmierć nawet fajna ciepło,przytulnie,bez przeciągów,itp............ Z tym że nie na pewno z tymi przeciągami zawsze mógł wyjść inną drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 08.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 małż na razie wyrozumiały, ale jak jeszcze kilka razy pierwszy wlezie do łózka i zaśnie zanim wrócę, to będę miała szlaban na Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A świeżuchy i świeżynki to kiedy raczą odwiedzić wątek z "gębami"? No kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 małż na razie wyrozumiały, ale jak jeszcze kilka razy pierwszy wlezie do łózka i zaśnie zanim wrócę, to będę miała szlaban na Muratora Ja miałem tak samo, ale najgorsze pierwsze dwa lata na forum ,potem sie przyzwyczai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 czekamy na zdjęcia ,podaje namiary http://forum.muratordom.pl/geby-geby-dawajcie-geby,t33688-5700.htm obecność obowiązkowa! sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 08.01.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A świeżuchy i świeżynki to kiedy raczą odwiedzić wątek z "gębami"? No kiedy? toż w avatarku cała ja no nie mam kręconych włosów, aż taka brązowa nie jestem, ale reszta PRAWIE się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A świeżuchy i świeżynki to kiedy raczą odwiedzić wątek z "gębami"? No kiedy? toż w avatarku cała ja no nie mam kręconych włosów, aż taka brązowa nie jestem, ale reszta PRAWIE się zgadza Masz kotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 08.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 http://img519.imageshack.us/img519/9490/t12f4ia6.jpg To na poprawę humorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 08.01.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A świeżuchy i świeżynki to kiedy raczą odwiedzić wątek z "gębami"? No kiedy? toż w avatarku cała ja no nie mam kręconych włosów, aż taka brązowa nie jestem, ale reszta PRAWIE się zgadza Masz kotka? Kotek chodzi gdzieś, ale na kompie nie siedzi, płaski monitor, to nie dałby rady. Ja wolę konie i psy od kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 WIECZORNE WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A świeżuchy i świeżynki to kiedy raczą odwiedzić wątek z "gębami"? No kiedy? toż w avatarku cała ja no nie mam kręconych włosów, aż taka brązowa nie jestem, ale reszta PRAWIE się zgadza Masz kotka? Kotek chodzi gdzieś, ale na kompie nie siedzi, płaski monitor, to nie dałby rady. Ja wolę konie i psy od kotów Nie lubisz kotów? To ide sobie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts