ila66 08.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ILa zamiast gatek, wyjątkowo czajnik http://img369.imageshack.us/img369/5817/czajnikxd0.jpg FAJNY CIEKAWE CO MÓJ MAŁŻONEK POWIE NA NOWY NABYTEK kiedyś była aukcja na allegro z tą fotką, tytuł chyba był "mały czajniczek" - zanim admini wywalili aukcję, to kwoty doszły do kilkuset tysięcy myślę, że to jest TEN czajniczek ALE POMYSŁ TRZEBA DOCENIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 08.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja dziś już odpadam.... pora do łózka wskoczyć, coby chłop krzywo nie patrzył http://img147.imageshack.us/img147/1053/schlaf4yv1tm8.jpg dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ILONKA specjalnie dla Ciebie NIE PODLIZUJ SIĘ I TAK JUZ MASZ PRZECHLAPANE Zła jesteś za tą "kierowniczke"? Przepraszam NIE ZA TO MASZ PRZECHŁAPANE TYLKO ZA TO ,ZE JUZ PATRZEĆ NA MNIE NIE MOZESZ Oj tam nerwusku Gdzie takiego drugiego zorro znajdziesz Już lece po coś na przeprosiny! SPOKO, ZA TYDZIEŃ MI PRZEJDZIE HAHAHAHA, ALE NAJPIERW CIE ZABLOKUJE NA nk , ABYŚ NIE MUSIAŁ NA MNIE PATRZEC e tam.........żartujesz? Na przeprosiny szczeniaczka przyniosłemhttp://www.dwiekorony.pl/images/husky/huskyszcze_pion.jpg najładnieszego wybrałem!!!!! Ale podpadziocha ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 I ja spadam kochani bo mi już żona 2 sms-y przysłała z łóżka że stygnie! I jak zaraz nie przyjde to dostane z liścia do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 STUKU PRZECIEZ NA TYLE MNIE ZNASZ - WIESZ JAK ZAREAGUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 STUKU PRZECIEZ NA TYLE MNIE ZNASZ - WIESZ JAK ZAREAGUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 I NASTAŁA CISZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 WSZYSCY POSZLI SPAC ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 KOSZMAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 DOBRANOC http://galeria-aniolow.ovh.org/obrazy/kobieta-aniolki-kobiety-11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 śpiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 aby tradycji stało się zadość, wklejam parę radości i uciekam odsypiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 +30°C Polacy śpią bez żadnego nakrycia. Amerykanie zakładają swetry. Mieszkańcy Miami włączają ogrzewanie.+10°C Mieszkancy domow komunalnych w Helsinkach zamykaja okna. Lapończycy (nie mylic z Japonczykami!) sadzą kwiatki w oknach.+5°C Lapończycy opalają się na balkonie, jeżeli słonce jest jeszcze nad horyzontem...+2°C Włoskie samochody nie zapalają.0°C Woda zamarza.-1°C Oddech staje się widoczny. Czas zaplanować urlop nad morzem śródziemnym. Lapończycy jedzą lody popijajac zimnym piwem.-4°C Kot wchodzi pod kołdrę.-10°C Czas zaplanować urlop w Afryce.. Lapończycy idą popływać.-12°C Zbyt zimno na śnieg.-15°C Amerykańskie auta nie zapalają.-18°C Wlaściciele domów w Helsinkach włączają ogrzewanie.-20°C Oddech staje się słyszalny.-22°C Francuskie auta nie zapalają. Za zimno na jazdę na łyżwach.-23°C Politycy zaczynają współczuć bezdomnym.-24°C Niemieckie auta nie zapalają.-26°C Z oddechu uzyskuje się materiał na budowę iglo...-29°C Kot wchodzi pod pidżamę.-30°C Japońskie auta nie zapalają. Lapończyk klnie, kopie w koło swojej Toyoty i zapala Ładę.-31°C Za zimno na pocalunki - usta przymarzają do siebie. Lapońska druzyna narodowa zaczyna przygotowania do sezonu wiosennego.-35°C Czas zaplanować dwutygodniową kapiel w gorących źródłach. Lapończycy odśnieżają dachy.-39°C Rtęć zamarza. Za zimno by myśleć. Lapończycy zapinają ostatni guzik w koszuli.-40°C Niemiec bierze samochod pod kołdrę. Lapończycy ubierają swetry.-45°C Lapończycy zamykają okienko w wychodku.-50°C Lwy morskie opuszczaja Grenlandie. Lapończycy zamieniają rękawiczki z pięcioma palcami na jednopalcowe.-70°C Niedzwiedzie polarne opuszczają biegun. Na uniwersytecie w Rovaniemi organizuje się bieg długodystansowy.-75°C Św. Mikołaj opuszcza krąg polarny. Lapończycy opuszczają nauszniki z czapek na uszy.-250°C Alkohol zamarza. Lapończycy są wkurzeni.-268°C Hel staje się plynny.-270°C Piekło zamarza.-273,15°C Zero absolutne. Brak ruchu cząstek elementarnych... Lapończycy przyznają: "Tak,jest nieco chłodno, rozłupmy se flaszeczkę na rozgrzanie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Sherlock Holmes wybrał się z Dr Watsonem do lasu. Biwak or something. W pewnym momencie w nocy Holmes budzi Watsona i pyta:- Drogi Watsonie, czy śpisz?- Nie..- A co widzisz nad sobą, drogi Watsonie?- Widzę miliony gwiazd drogi Sherlocku.- I co ci to mówi, drogi Watsonie?- Zależy jak na to spojrzeć: z astronomicznego punktu widzenia mówi mi to, że są miliony galaktyk z miliardami gwiazd; z astrologicznego punktu widzenia widzę, ze wchodzimy w znak Byka; z meteorologicznego punktu widzenia mówi mi to, że jest szansa na dobrą pogodę jutro; z futurystycznego punktu widzenia sadze, ze kiedyś ludzie będą łatać do gwiazd.... A cóż Tobie to mówi drogi Sherlocku?- Mnie to mówi, drogi Watsonie, że ktoś nam zapier..... namiot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Podczas jednej z wizyt w Polsce Breżniew został zaprowadzony przez Gierka do biblioteki. Breżniew chodzi, przegląda książki, nagle w jego ręce dostał się Pan Tadeusz. Breżniew zaczyna czytać:"Litwo, ojczyzno moja...", wściekły rzuca książkę i pyta się Gierka:- Kto to napisał?!Gierek wystraszony nie na żarty:- Mickiewicz, ale... ale on już nie żyje...Na to rozpromieniony Breżniew:- Wiesz co Edziu, za to cię właśnie lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Do znakomitego lekarza specjalisty przychodzą rodzice pewnego młodego człowieka i biadolą:- Panie doktorze, nie możemy odciągnąć syna od komputera.- No cóż - wyrokuje lekarz - trzeba będzie go leczyć.- Ale czym?!- Normalnie! Dziewczętami, papierosami, piwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Irish government asked a question to its citizens:Is the Polish immigration a serious problem?35% respondents said: Yes, it is a serious problem!65% respondents said: Absolutnie k*rwa żaden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Rozmawiają dwaj bankowcy:- Wiesz, przez ten kryzys, to nie moge spać, wiercę się całą noc, ale z nerwów nie daję rady zasnąć.- A ja śpię jak niemowlę...- No co Ty, naprawdę?! Jak to, jak niemowlę?!- No po prostu, całą noc ryczę, a nad ranem sram w gacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Pacjent ustala szczegóły dotyczące operacji:– A ile będzie kosztować narkoza? – pyta.– 1200 złotych – odpowiada anestezjolog.– 1200 złotych za to, żeby mi się film urwał? Trochę za drogo, nie sądzi pan?– Nie. Urwany film dostaje pan gratis. Opłata jest za to, żeby znowu zaczął się wyświetlać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 lecimy do moich 777 i koniec na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts