Janussz 12.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A jak z profilu by było zdjęcie? To co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.06.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ho ho! jaka się dyskusja zrobiła między panami... co prawda w damski mgronie też pojawia się co chwila temat odchudzania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Jest okazja pozbyć się własnych kompleksów, a Maksiu przeszkadza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Jest okazja pozbyć się własnych kompleksów, a Maksiu przeszkadza . hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Właśnie przebrnęłam przez 3 stronę dziennika Teski! jeszcze tylko5! zaczynam mieć wątpliwości, czy mam wystarczająco sił na budowę ( bo kasy już wiem,że nie mam).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Pewna stara znajoma (ona też stara ) ostatnio widząc mnie mówi: ale Janusz fajnie wygląda. Poprawił się tak ładnie. Och Ty.....pomyślałem sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Tylko żona nie potrafi tego docenić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Właśnie przebrnęłam przez 3 stronę dziennika Teski! jeszcze tylko5! zaczynam mieć wątpliwości, czy mam wystarczająco sił na budowę ( bo kasy już wiem,że nie mam).... Ja mam zamiar poraz n-ty w przyszłym roku budować. Wybrałem projekt nr. 1 Tylko, ze tych nr.1 jest setka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.06.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Właśnie przebrnęłam przez 3 stronę dziennika Teski! jeszcze tylko5! zaczynam mieć wątpliwości, czy mam wystarczająco sił na budowę ( bo kasy już wiem,że nie mam).... Ja mam zamiar poraz n-ty w przyszłym roku budować. Wybrałem projekt nr. 1 Tylko, ze tych nr.1 jest setka . to ile domów wbudowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Właśnie minęła 4 strona dziennika Teski! Nie widzę linku do komentarzy, to komentuję w rekordach na bieżąco! Kobieto!!!! Podziwiam Cię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Mieszkam w takim miejscu, że firmę budowałem 10 razy, a dom mieszkalny dwa.Czyli praktycznie wiecznie budowa. Teraz może mnie wykupią i będę ostatni raz to robił. Bez żadnej presji. Na luziku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Looknąłem w dziennik Teski. Pisze, że zwariowali. Nie zaczęli a zwariowali . Ja wariuję na bieżąco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Mieszkam w takim miejscu, że firmę budowałem 10 razy, a dom mieszkalny dwa. Czyli praktycznie wiecznie budowa. Teraz może mnie wykupią i będę ostatni raz to robił. Bez żadnej presji. Na luziku. To podziwiam! My do tematu zakupu działki i budowy podchodziliśmy przez kilka lat i w końcu się zdecydowaliśmy, ale mam za to duuuużego stracha.... bo nie znamy się na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ja tam przed budową stracha nie mam. Wiem co mi architekt ma przerobić. Z tych 100 nr.1 na pierwszym miejscu jest Tercja 3 z Domy w stylu.Wiem, ze ma być piwnica, że konstrukcje ścian trzeba przystosować do płyty stropowej wielokanałowej. Że elewacja będzie ceglana. Że kominy trochę poprzestawiam.Wykończeniówka będzie trochę problemem, ale konstrukcja sama to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Czasami może i lepiej się nie znać. Ja się znam. Jednym z moich zawodów jest właśnie budowlanka. Jednak wtedy ekipa ma przerąbane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Czasami może i lepiej się nie znać. Ja się znam. Jednym z moich zawodów jest właśnie budowlanka. Jednak wtedy ekipa ma przerąbane . Ja zajmuję się czym innym i rączki muszę mieć najczęściej czyste, ale mam zamiar na zmianę z moim Lubym patrzeć na ręce wszystkim, którzy się będą tykać naszej chałupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.06.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 No dojechałam do miejsca, w którym Teska zamieszkała wdomku! Wymaga to osobnego komentarza i specjalnych gratulacji:::oby Ci się dobrze mieszkało ,Tobie i Twojej Rodzince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ja też zajmuję się czymś innym. Napisałem, że jednym z moich zawodów.....Tylko widzisz. Te patrzenie na ręce ma sens, jeżeli znamy się na tym w miarę dobrze. Jeżeli jednak jest to tylko wiedza "czytana", to można wtedy narobić nawet szkód. Fachowcy nie lubią książkowych szpeców. Będą starali się zawsze udowodnić, że to oni mają rację. Mogą zrobić się złośliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ja też zajmuję się czymś innym. Napisałem, że jednym z moich zawodów..... Tylko widzisz. Te patrzenie na ręce ma sens, jeżeli znamy się na tym w miarę dobrze. Jeżeli jednak jest to tylko wiedza "czytana", to można wtedy narobić nawet szkód. Fachowcy nie lubią książkowych szpeców. Będą starali się zawsze udowodnić, że to oni mają rację. Mogą zrobić się złośliwi. Dlatego chcemy zainwestować wdobrego kierownika budowy, który znałby się na tym fachowo i z życia. Ja w mojej pracy też nielubiętych co się wymądrzają, ale zapewne to cecha każdego zawodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Przebrnęłam przez kolejną stronę dziennika Teski, ale mam już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts