TMK 12.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 faktycznie przerobka musiala byc powazna jak powiedza cos na temat rowniez w niem.tv to dam ci cynk Przy ich uwielbieniu do Polaków, lepiej niech wszystko zostanie w naszej parafii Kombinuje z przeróbka dmuchawy, ale to nie na ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 co? piwo sie skonczylo ??? depiluje nogi, dolaczysz sie ???? Piwko dawno się skończyło i nie było "chętnego łosia" ,żeby iść do sklepu po kolejne Mogę się dołączyć Ja mam swoją metode............... depilujesz nogi ???????????????????????? zona ci kaze ???? Ale tylko lewą noge To, że się dołącze oznaczało, że mogę Ci pomóc ,debilować A na plecy mam inny patent: wylać na plecy wiadro gorącego wosku, i połozyć się na dywanie, potem ktoś ciągnie za ręce, szybko sprawnie i bezboleśnie moża też sobie przyłożyć dywanik z łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.01.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A na plecy mam inny patent: wylać na plecy wiadro gorącego wosku, i połozyć się na dywanie, potem ktoś ciągnie za ręce, szybko sprawnie i bezboleśnie moża też sobie przyłożyć dywanik z łazienki auuuć to ciekawsze niż moja opalarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A na plecy mam inny patent: wylać na plecy wiadro gorącego wosku, i połozyć się na dywanie, potem ktoś ciągnie za ręce, szybko sprawnie i bezboleśnie moża też sobie przyłożyć dywanik z łazienki auuuć to ciekawsze niż moja opalarka Narazie to tylko pomysł............szukam chętnego do testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Narazie to tylko pomysł............szukam chętnego do testów Jeszcze zapuszczam, sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Narazie to tylko pomysł............szukam chętnego do testów Jeszcze zapuszczam, sorry Zima trzyma to swój gobelin zachowam do wiosny Kogo by tu namówić??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Narazie to tylko pomysł............szukam chętnego do testów Jeszcze zapuszczam, sorry Zima trzyma to swój gobelin zachowam do wiosny Kogo by tu namówić??????? może jego? http://www.obrazky.pl/obrazky/wygolil-serce-823-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Narazie to tylko pomysł............szukam chętnego do testów Jeszcze zapuszczam, sorry Zima trzyma to swój gobelin zachowam do wiosny Kogo by tu namówić??????? może jego? http://www.obrazky.pl/obrazky/wygolil-serce-823-OBRAZKY.PL.jpg Zakochany chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.01.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 WITAM WIECZOROWĄ PORĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 WITAM WIECZOROWĄ PORĄ I ja witam porąhttp://www.ozdabianiepotraw.pl/wp-content/uploads/2008/01/dekoracja-z-pora-gotowazsalatk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Narazie to tylko pomysł............szukam chętnego do testów Jeszcze zapuszczam, sorry Zima trzyma to swój gobelin zachowam do wiosny Kogo by tu namówić??????? może jego? http://www.obrazky.pl/obrazky/wygolil-serce-823-OBRAZKY.PL.jpg Zakochany chyba? ten przylozyc sie chyba do poduszki ............w ksztalcie serca czesc ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jak cały tydzien na RW ma być taki jak poniedziałek to czarno to widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 12.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 i dwa! w końcu gatki http://img513.imageshack.us/img513/3118/gacie16lwhh9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 12.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Faktycznie spokój tu, że hoho... pewnie wszyscy Hidalgo oglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witaj JMW Wszyscy gdzieś latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Faktycznie spokój tu, że hoho... pewnie wszyscy Hidalgo oglądają w końcu coś fajnego w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 12.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ja mam na szczęście podzielną uwagę, to i tu zerknę i tu... srokacz robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Faktycznie spokój tu, że hoho... pewnie wszyscy Hidalgo oglądają w końcu coś fajnego w tv Chciałem oglądać Hidalgo, ale żona zabrała mi pilota i dostałem kopa w pupe Ogląda jakieś seriale I tak wylądowałem na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 12.01.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Faktycznie spokój tu, że hoho... pewnie wszyscy Hidalgo oglądają w końcu coś fajnego w tv Chciałem oglądać Hidalgo, ale żona zabrała mi pilota i dostałem kopa w pupe Ogląda jakieś seriale I tak wylądowałem na RW nie ma tego złego... A to bohaterowie filmu: Hidalgo i jego właścieciel http://img509.imageshack.us/img509/2906/hidalgo3ng9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Faktycznie spokój tu, że hoho... pewnie wszyscy Hidalgo oglądają w końcu coś fajnego w tv Chciałem oglądać Hidalgo, ale żona zabrała mi pilota i dostałem kopa w pupe Ogląda jakieś seriale I tak wylądowałem na RW nie ma tego złego... I tak się szlajam między NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts