maksiu 12.06.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Streszczenie odcinak 467: Prezes zasunał z grubej rury BUM, i otworzyl strone, za co odebral gratulacje od Kasztanki i innych, Funia pochwalila sie ze u niej swieci słonce, następnie Joanna i Janusz domagali sie od prezesa streszczenia. W dalszej części wywiązała sie dyskusja między Janusszem a Maksiem w temacie wstydo-brzuchowym, a Joanna i Janusz zabrała się za czytanie dziennika Teski, gdyż nie musi robic obiadu bo jadą na ryby. Stronę zamknęła Sonika, krótkim, aczkolwiek treściwym "Cześć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 pif-paf ®© A skąd Ty tu? Gratki. przechodzilem obok i akurat pif-paf'ołem sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 C.d. streszczenia: A Maksiu się zaczaił i zaatakował skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 pif-paf ®© A skąd Ty tu? Gratki. przechodzilem obok i akurat pif-paf'ołem sobie Cześć "Dwururko" Gratulki za stronę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 pif-paf ®© A skąd Ty tu? Gratki. przechodzilem obok i akurat pif-paf'ołem sobie chyba będę siedzieć w kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 pif-paf ®© A skąd Ty tu? Gratki. przechodzilem obok i akurat pif-paf'ołem sobie chyba będę siedzieć w kasku bardzo rzadko chybiam.. wiec kask ci nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 C.d. streszczenia: A Maksiu się zaczaił i zaatakował skutecznie. a to już część streszczenia następnej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 pif-paf ®© A skąd Ty tu? Gratki. przechodzilem obok i akurat pif-paf'ołem sobie Następnym razem może zwiększ odległość i nie przechodź obok .[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 C.d. streszczenia: A Maksiu się zaczaił i zaatakował skutecznie. a to już część streszczenia następnej strony Oki. To będzie tak: A Maksiu w tym czasie siedział zaczajony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam kochanych stukaczy! Na szkolenie nie wykeżdzam, tylko idę. Szkolenie jest w W-wie (tam gdzie pracuję), ale nie wiem jak z netem będzie... Prezesie podliczyłem, 38+29=67 i Kze lezy na deskach Maksiu o co chodzi z tymi liczbami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Prezesie podliczyłem, 38+29=67 i Kze lezy na deskach No to może tej ekskomuniki o której pisałeś nie będzie? Po prostu zrobimy go zbiorowo A teraz wpada mi do głowy myśl... Gdyby jeszcze kze do naszego skromnego grona dokooptować, to nikt by nam nie posdkoczył przez najbliższy miesiąc... i to bez dotykania się do netu Co za koalicę budujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam kochanych stukaczy! Na szkolenie nie wykeżdzam, tylko idę. Szkolenie jest w W-wie (tam gdzie pracuję), ale nie wiem jak z netem będzie... Prezesie podliczyłem, 38+29=67 i Kze lezy na deskach Maksiu o co chodzi z tymi liczbami??? to juz nie aktualne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Mieszka się gorzej niż sobie wyobrażaliśmy. Człowiek wychowany w mieście zupełnie nie zdaje sobie sprawy do jakiego luksusu się przyzwyczaił. Wyprowadzając się na wieś część luksusu została w mieście a czego Wam najbardziej brakuje? Brakuje mi drogi pod dom (kończy się 2 km). Brakuje mi telefonu po kablu, kanalizacji, kablówki. Sklepów, banku, poczty, bazarku itp. do których szedłbym niedłużej niż chwilę. Bramę przekraczam praktycznie tylko samochodem, nigdzie nie mogę dotrzeć na piechotę w jakimś rozsądnym czasie. Do autobusu mam 30 minut. Jezier - współczuję! Ja właśnie bardzo obawiałem się takie sytuacji, dlatego kupiłem działkę na obrzeżach W-wy... Ale za to ma tylk 622mkw... Liczę, że wystarczy na grill'a i plac zabaw dla dziecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam kochanych stukaczy! Na szkolenie nie wykeżdzam, tylko idę. Szkolenie jest w W-wie (tam gdzie pracuję), ale nie wiem jak z netem będzie... Prezesie podliczyłem, 38+29=67 i Kze lezy na deskach Maksiu o co chodzi z tymi liczbami??? to juz nie aktualne :D To dobrze, bo poguiłem się... nadrabiam zaległosci (6 stron) i odpowiadam na poszczególne posty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 No i bardzo ładne streszczenie. A tutaj możecie sobie zobaczyć jak maksiu z prezesem stoją przed Whisperówką. http://www.whisperjet.neostrada.pl/whisper_maksiu.jpg A zgadnijcie co mówi maksiu? ... Pif-paf Kiedyś były modne zdjęcia z Wałęsą, teraz widzę, że staną się modne zdjęcia z Prezesem-Whisperem.. Przy najbliższym grill'u w whisperóce też strzelę sobie takie zdjęcie. Dobra Whisper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 a jutro chrzest )))))) Uuuuu! To bdyiesy miaa kup robot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ja tam przed budową stracha nie mam. Wiem co mi architekt ma przerobić. Z tych 100 nr.1 na pierwszym miejscu jest Tercja 3 z Domy w stylu. Wiem, ze ma być piwnica, że konstrukcje ścian trzeba przystosować do płyty stropowej wielokanałowej. Że elewacja będzie ceglana. Że kominy trochę poprzestawiam. Wykończeniówka będzie trochę problemem, ale konstrukcja sama to pryszcz. A czemu piwnica??? Słyszałem,że teraz raczej bez piwnicy buduje się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A to jest mój 2000-ny post Moje gratulacje!!! Sprawdziłem, masz średnią ponad 26 postów na dzień!!! Moje słowa podziwu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Gdzie to się wszyscy podziali??? Nadrobiłem zaległości, które powstały od piątku jak wyszedłem z pracy, a tu nie ma nikogo??? Pewnie wszyscy albo budują, albo grillują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 No ale przecież pochmurno jest i zimno na dworze... To gdzie są wszyscy? Na chrzcinach u Kasztanki?I rzeczywiście, gdzie się bodziała Badi? Ktoś ją porwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts