Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Streszczenie odcinak 467:

Prezes zasunał z grubej rury BUM, i otworzyl strone, za co odebral gratulacje od Kasztanki i innych, Funia pochwalila sie ze u niej swieci słonce, następnie Joanna i Janusz domagali sie od prezesa streszczenia. W dalszej części wywiązała sie dyskusja między Janusszem a Maksiem w temacie wstydo-brzuchowym, a Joanna i Janusz zabrała się za czytanie dziennika Teski, gdyż nie musi robic obiadu bo jadą na ryby. Stronę zamknęła Sonika, krótkim, aczkolwiek treściwym "Cześć"

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam kochanych stukaczy! :wink:

Na szkolenie nie wykeżdzam, tylko idę. Szkolenie jest w W-wie (tam gdzie pracuję), ale nie wiem jak z netem będzie... :(

Prezesie podliczyłem, 38+29=67 i Kze lezy na deskach :D

Maksiu o co chodzi z tymi liczbami???

No to może tej ekskomuniki o której pisałeś nie będzie? Po prostu zrobimy go zbiorowo :)

A teraz wpada mi do głowy myśl... Gdyby jeszcze kze do naszego skromnego grona dokooptować, to nikt by nam nie posdkoczył przez najbliższy miesiąc... i to bez dotykania się do netu :wink:

Co za koalicę budujecie??? :o :o

Na szkolenie nie wykeżdzam, tylko idę. Szkolenie jest w W-wie (tam gdzie pracuję), ale nie wiem jak z netem będzie... :(

to juz nie aktualne :D :D

Mieszka się gorzej niż sobie wyobrażaliśmy. Człowiek wychowany w mieście zupełnie nie zdaje sobie sprawy do jakiego luksusu się przyzwyczaił. Wyprowadzając się na wieś część luksusu została w mieście :-?

a czego Wam najbardziej brakuje?

Brakuje mi drogi pod dom (kończy się 2 km). Brakuje mi telefonu po kablu, kanalizacji, kablówki. Sklepów, banku, poczty, bazarku itp. do których szedłbym niedłużej niż chwilę.

Bramę przekraczam praktycznie tylko samochodem, nigdzie nie mogę dotrzeć na piechotę w jakimś rozsądnym czasie. Do autobusu mam 30 minut.

Jezier - współczuję! :roll:

Ja właśnie bardzo obawiałem się takie sytuacji, dlatego kupiłem działkę na obrzeżach W-wy... Ale za to ma tylk 622mkw... Liczę, że wystarczy na grill'a i plac zabaw dla dziecka... 8)

to juz nie aktualne :D :D

To dobrze, bo poguiłem się... nadrabiam zaległosci (6 stron) i odpowiadam na poszczególne posty.. :wink:

No i bardzo ładne streszczenie.

A tutaj możecie sobie zobaczyć jak maksiu z prezesem stoją przed Whisperówką.

http://www.whisperjet.neostrada.pl/whisper_maksiu.jpg

A zgadnijcie co mówi maksiu?

...

Pif-paf :lol:

Kiedyś były modne zdjęcia z Wałęsą, teraz widzę, że staną się modne zdjęcia z Prezesem-Whisperem.. :lol:

Przy najbliższym grill'u w whisperóce też strzelę sobie takie zdjęcie. Dobra Whisper? :wink:

Ja tam przed budową stracha nie mam. Wiem co mi architekt ma przerobić. Z tych 100 nr.1 na pierwszym miejscu jest Tercja 3 z Domy w stylu.

Wiem, ze ma być piwnica, że konstrukcje ścian trzeba przystosować do płyty stropowej wielokanałowej. Że elewacja będzie ceglana. Że kominy trochę poprzestawiam.

Wykończeniówka będzie trochę problemem, ale konstrukcja sama to pryszcz.

A czemu piwnica??? Słyszałem,że teraz raczej bez piwnicy buduje się..