stukpuk 14.01.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja oglądam projekty cudzych domów, ceny kursu na spawacz i takie tam pierdoły A nie wiesz czasem ile kosztuje kurs ADR (chyba to ten skrót?) na przewozy materiałów niebezpiecznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cześć świeżuchy!!!!! witaj, ale widzę dużo nowych-Starych wyjadaczy jak łyse konie się znacie, co??? Ja te "łyse" to jakoś przeżyje , ale KONIE ja łania jestem (dla Stuka- rybka ) dla slubnego "moja" a dla dziedzica "mamafajna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 14.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja oglądam projekty cudzych domów, ceny kursu na spawacz i takie tam pierdoły A nie wiesz czasem ile kosztuje kurs ADR (chyba to ten skrót?) na przewozy materiałów niebezpiecznych? znalazłam kurs podstawowy 400 zł, a na cysternę 350 zł pewnie też znalazłeś już odpowiedź, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja oglądam projekty cudzych domów, ceny kursu na spawacz i takie tam pierdoły A nie wiesz czasem ile kosztuje kurs ADR (chyba to ten skrót?) na przewozy materiałów niebezpiecznych? znalazłam kurs podstawowy 400 zł, a na cysternę 350 zł pewnie też znalazłeś już odpowiedź, co? e tam.........nie szukałem Ale dziekuje za informacje! Trzeba wkońcu iść na ten kurs! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cześć świeżuchy!!!!! witaj, ale widzę dużo nowych-Starych wyjadaczy jak łyse konie się znacie, co??? Ja te "łyse" to jakoś przeżyje , ale KONIE ja łania jestem (dla Stuka- rybka ) dla slubnego "moja" a dla dziedzica "mamafajna" I to nie żadna płotka PS. określenie "gruba ryba" chyba też nie pasuje....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 PS. określenie "gruba ryba" chyba też nie pasuje....? wole Rusałka betonowa, albo modelka wagi ciężkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 PS. określenie "gruba ryba" chyba też nie pasuje....? wole Rusałka betonowa, albo modelka wagi ciężkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 14.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cześć świeżuchy!!!!! witaj, ale widzę dużo nowych-Starych wyjadaczy jak łyse konie się znacie, co??? Ja te "łyse" to jakoś przeżyje , ale KONIE ja łania jestem (dla Stuka- rybka ) dla slubnego "moja" a dla dziedzica "mamafajna" nie wątpię, że Łania z Ciebie ale łysych łań nikomu nie życzę, a rybki z natury łyse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 14.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ajri widzę, że już awansowłaeś do stałego bywalca, no,no... Witka! Sie wie http://cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cześć świeżuchy!!!!! witaj, ale widzę dużo nowych-Starych wyjadaczy jak łyse konie się znacie, co??? Ja te "łyse" to jakoś przeżyje , ale KONIE ja łania jestem (dla Stuka- rybka ) dla slubnego "moja" a dla dziedzica "mamafajna" nie wątpię, że Łania z Ciebie ale łysych łań nikomu nie życzę, a rybki z natury łyse Apropo łań.......... Koleś podrywa. -Nóżki ma pani jak łania )) -Takie zgrabne? -Nie, takie owłosione!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 14.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja oglądam projekty cudzych domów, ceny kursu na spawacz i takie tam pierdoły A co chcesz spawać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A gdzie reszta bywalców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja oglądam projekty cudzych domów, ceny kursu na spawacz i takie tam pierdoły A co chcesz spawać ?? Pewnie butle z gazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 już mnie tu pewnie nikt nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 14.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A gdzie reszta bywalców? WyByli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 14.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 tola takie wejście każdy zapamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A gdzie reszta bywalców? WyByli cześć TOLA Ja nie kojaże Ale czuje ,ze zaraz przyjdzie ILONKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts