kze 12.06.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A to czemu dziś budowę odpuściłeś sobie? Nie byłeś choć na działce? nawet grillowania nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A to czemu dziś budowę odpuściłeś sobie? Nie byłeś choć na działce? nawet grillowania nie było? nic.. wolna niedziela pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 quote="Janussz"] Jak ja lubię ciszę.[/quote] Ja też. Plus święty spokój. Oddam za to wszystkie miejskie przyjemnostki Naet jak w zimę będziesz 2-3h godziny jechać i wracać do domu, bo ... akurat zapomną odśniezyć. Albo będzie wypadek i na głownej drodze dojazdowej ruch będzie wahadłowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A to czemu dziś budowę odpuściłeś sobie? Nie byłeś choć na działce? nawet grillowania nie było? nic.. wolna niedziela pełną gębą I nie ciagnie wilka do lasu? Nie brakuje Ci czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A to czemu dziś budowę odpuściłeś sobie? Nie byłeś choć na działce? nawet grillowania nie było? nic.. wolna niedziela pełną gębą I nie ciagnie wilka do lasu? Nie brakuje Ci czegoś? oj nie... dzis naprawde potrzebowałem odpoczynku, na budowe pojade w srode.. dopiero w srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 No ja na swoją działkę to przyjeżdzam jeśli juz to co najwyżej w weekend.. Narazie zastanawiam się jak to będzie podczas budowy, bo .. do pracy chodzę w garnituże, a na budowie .. wiadomo jak jest. A jak Ty Maksiu (i pozostali) rozwiązałeś ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 No ja na swoją działkę to przyjeżdzam jeśli juz to co najwyżej w weekend.. Narazie zastanawiam się jak to będzie podczas budowy, bo .. do pracy chodzę w garnituże, a na budowie .. wiadomo jak jest. A jak Ty Maksiu (i pozostali) rozwiązałeś ten problem? na szczęscie nie musze chodzić w garniturze do pracy, ale nawet jakby to mam na poddaszu jedno pomieszczenie zamienione na szatnie, w której jest względnie czysto i tam się zawsze przebieram. Narazie jestem na takim etapie, że aby opłacało mi się jechać na budowę musze mieć przynajmniej trzy godziny czasu do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 jezier.. a ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 testowy koniec strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 No ja na swoją działkę to przyjeżdzam jeśli juz to co najwyżej w weekend.. Narazie zastanawiam się jak to będzie podczas budowy, bo .. do pracy chodzę w garnituże, a na budowie .. wiadomo jak jest. A jak Ty Maksiu (i pozostali) rozwiązałeś ten problem? na szczęscie nie musze chodzić w garniturze do pracy, ale nawet jakby to mam na poddaszu jedno pomieszczenie zamienione na szatnie, w której jest względnie czysto i tam się zawsze przebieram. Narazie jestem na takim etapie, że aby opłacało mi się jechać na budowę musze mieć przynajmniej trzy godziny czasu do dyspozycji No u mnie będzie z czasem chyba podobna wielkość potrzebna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Hallo, jest tu kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 testowy koniec strony ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 testowy koniec strony ???? dalem ci szanse zapunktowac... zanim prezes sie zdysfalifukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Hallo, jest tu kto??? Cześć Sonika! Jest Maksiu i Ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Cześć KZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 testowy koniec strony ???? dalem ci szanse zapunktowac... zanim prezes sie zdysfalifukuje Dzieki, za fory, ale czemu ma mnie zdyskfalifikować????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Cześć Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Cześć Maksiu witaj Sonika, jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 testowy koniec strony ???? dalem ci szanse zapunktowac... zanim prezes sie zdysfalifukuje Dzieki, za fory, ale czemu ma mnie zdyskfalifikować????? tego jeszcze nie ustalilismy... ale skłaniamy się ku temu aby za doping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Streszczenie: - stronę rozpoczął Maksiu swoim nieśmeirtelnym 'pif-paf ®©" - co sflustrowało Joannę bez Janusza - Sonika będzie chyba siedzieć w kasku - Kze nadrabiał zaległości i --dziwił się wyliczeniom Maksia --współczuł Jezierowi z powodu lokalizacji działki --zasugerował robienie pamiątkowych zdjęć z Prezesem -Jezier zaczął kręcić w zeznaniach na temat swoje działki -a Janussz przenosi się nad jezioro -Maksiu wypłoszył mnie z dziennika Funi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts