Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

quote="Janussz"]

Jak ja lubię ciszę.[/quote

]

Ja też. Plus święty spokój. Oddam za to wszystkie miejskie przyjemnostki :)

Naet jak w zimę będziesz 2-3h godziny jechać i wracać do domu, bo ... akurat zapomną odśniezyć. Albo będzie wypadek i na głownej drodze dojazdowej ruch będzie wahadłowy? :o

A to czemu dziś budowę odpuściłeś sobie? Nie byłeś choć na działce? nawet grillowania nie było?

nic.. wolna niedziela pełną gębą :D

I nie ciagnie wilka do lasu? Nie brakuje Ci czegoś?

oj nie... dzis naprawde potrzebowałem odpoczynku, na budowe pojade w srode.. dopiero w srode :D

No ja na swoją działkę to przyjeżdzam jeśli juz to co najwyżej w weekend.. Narazie zastanawiam się jak to będzie podczas budowy, bo .. do pracy chodzę w garnituże, a na budowie .. wiadomo jak jest. A jak Ty Maksiu (i pozostali) rozwiązałeś ten problem?

No ja na swoją działkę to przyjeżdzam jeśli juz to co najwyżej w weekend.. Narazie zastanawiam się jak to będzie podczas budowy, bo .. do pracy chodzę w garnituże, a na budowie .. wiadomo jak jest. A jak Ty Maksiu (i pozostali) rozwiązałeś ten problem?

na szczęscie nie musze chodzić w garniturze do pracy, ale nawet jakby to mam na poddaszu jedno pomieszczenie zamienione na szatnie, w której jest względnie czysto i tam się zawsze przebieram. Narazie jestem na takim etapie, że aby opłacało mi się jechać na budowę musze mieć przynajmniej trzy godziny czasu do dyspozycji

na szczęscie nie musze chodzić w garniturze do pracy, ale nawet jakby to mam na poddaszu jedno pomieszczenie zamienione na szatnie, w której jest względnie czysto i tam się zawsze przebieram. Narazie jestem na takim etapie, że aby opłacało mi się jechać na budowę musze mieć przynajmniej trzy godziny czasu do dyspozycji

No u mnie będzie z czasem chyba podobna wielkość potrzebna... :wink:

Streszczenie:

- stronę rozpoczął Maksiu swoim nieśmeirtelnym 'pif-paf ®©"

- co sflustrowało Joannę bez Janusza

- Sonika będzie chyba siedzieć w kasku

- Kze nadrabiał zaległości i

--dziwił się wyliczeniom Maksia

--współczuł Jezierowi z powodu lokalizacji działki

--zasugerował robienie pamiątkowych zdjęć z Prezesem

-Jezier zaczął kręcić w zeznaniach na temat swoje działki

-a Janussz przenosi się nad jezioro

-Maksiu wypłoszył mnie z dziennika Funi 8)