ajri 17.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Cześć wszystkim TMK piękna dieta! Ja również ograniczyłem węglowodany i dobrze mi z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 17.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 a ja na razie uciekam trzeba pomóc młodego położyć spać... http://i.wp.pl/a/f/jpeg/20590/sen_330.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Dzięki Justyna za herbatkę. Miód na moje chore gardło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 17.01.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 a nie wiem czy już wrócę wieczoru miłego życzę jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 17.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Dzięki Justyna za herbatkę. Miód na moje chore gardło. Ja dziś na pewno wypiję z miodem i cytryną; czosnek tm razem sobie podaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Cześć wszystkim TMK piękna dieta! Ja również ograniczyłem węglowodany i dobrze mi z tym. to nawet nie dieta, raczej jakiś wybór. Organizm powoli domagał się zmian i systematycznie maleje podżeranie pieczywa, makaronów, ryżu (poza dzikim brązowym - uwielbiam . Do tego dużo wody plus słabość do dobrych herbat (notabene we Wrocławiu najlepsza herbaciarnia jest w hali targowej - czerwona z trawą cytrynową rewelacyjna). Kilogramów zbytnio nie ubyło ale samopoczucie zdecydowanie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.01.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 WITAM WIECZOROWA PORĄ LECĘ NA FILM , ALE JESZCZE ZAJRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 zapraszam na herbatkę http://artdeco.blox.pl/resource/herbata07.jpg na taką zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 WITAM WIECZOROWA PORĄ LECĘ NA FILM , ALE JESZCZE ZAJRZE Jaki film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Dzięki Justyna za herbatkę. Miód na moje chore gardło. Justyna? Czyżbym przegapił "brudzia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Już wiem! To "Flashdance" Jakieś romansidło taneczne To ja podziękuje To film dla stukowej!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Już wiem! To "Flashdance" Jakieś romansidło taneczne To ja podziękuje To film dla stukowej!!!!!!!!! zerkam na Ekopolis na Discovery - daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 I wszyscy polecieli na ten "filmszczak" Faceci też? Ja to bym jakiś horror oglądnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 to nawet nie dieta, raczej jakiś wybór. Organizm powoli domagał się zmian i systematycznie maleje podżeranie pieczywa, makaronów, ryżu (poza dzikim brązowym - uwielbiam . Do tego dużo wody plus słabość do dobrych herbat (notabene we Wrocławiu najlepsza herbaciarnia jest w hali targowej - czerwona z trawą cytrynową rewelacyjna). Kilogramów zbytnio nie ubyło ale samopoczucie zdecydowanie na plus A mi nawet i kilogramów ubyło. Z pieczywa zostawiłem sobie praktycznie tylko pełnoziarniste wyroby. Na śniadanie wpierniczam serki wiejskie, które mają zaledwie 2-3% węglowodanów. Herbata również schodzi w ilościach hurtowych. Ostatnio na topie mam chińską zieloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.01.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 I wszyscy polecieli na ten "filmszczak" Faceci też? Ja to bym jakiś horror oglądnął to to właśnie horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 To spadam na kabaret, wpadne jak się ten wasz "taniec-połamaniec" skończy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 I wszyscy polecieli na ten "filmszczak" Faceci też? Ja to bym jakiś horror oglądnął to to właśnie horror Faktycznie dla mnie to byłby prawdziwy horror!!!!! Nie dośc , że tańczenie dla mnie to horror to jeszcze oglądać film o tańcu!!! To już nie horror tylko....... tragedia antyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 A mi nawet i kilogramów ubyło. Z pieczywa zostawiłem sobie praktycznie tylko pełnoziarniste wyroby. Na śniadanie wpierniczam serki wiejskie, które mają zaledwie 2-3% węglowodanów. Herbata również schodzi w ilościach hurtowych. Ostatnio na topie mam chińską zieloną. Z 2kg ubyły, ale to raczej ze zwiększonej pracy fizycznej na budowie Z herbatami mam taką zabawę, że moje dziewczyny nie lubią zielonej, yerby, białej etc Dla nich najczęściej robię dobrą earl-grey'kę do której jeszcze wrzucają cytrynę i cukier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Jasny gwint. Cukier do herbaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts