ajri 17.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 do wrocka to jam daaaaleko; ale byłam kiedyś przejazdem... fontanna ciekawa na rynku W rynku jeszcze ciekawszy jest lokal Spiż. Wyborne piwko własnej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 17.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 do wrocka to jam daaaaleko; ale byłam kiedyś przejazdem... fontanna ciekawa na rynku W rynku jeszcze ciekawszy jest lokal Spiż. Wyborne piwko własnej produkcji co do lokalnych piw, to u nas (Warmia) jest piwo Kłobuk, jak kupie zrobię fotkę i pokaże dość smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 co do lokalnych piw, to u nas (Warmia) jest piwo Kłobuk, jak kupie zrobię fotkę i pokaże dość smaczne Podobnie jak herbaty, piwa uwielbiam te najmniej standardowe, produkowane na małą skalę, niepasteryzowane itp. Owego Kłobuka nigdy niestety nie miałem okazji pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 do wrocka to jam daaaaleko; ale byłam kiedyś przejazdem... fontanna ciekawa na rynku W rynku jeszcze ciekawszy jest lokal Spiż. Wyborne piwko własnej produkcji Pszeniczne czy któreś inne Ci podpasywało? Nieklarowane, pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 17.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 co do lokalnych piw, to u nas (Warmia) jest piwo Kłobuk, jak kupie zrobię fotkę i pokaże dość smaczne Podobnie jak herbaty, piwa uwielbiam te najmniej standardowe, produkowane na małą skalę, niepasteryzowane itp. Owego Kłobuka nigdy niestety nie miałem okazji pić możesz się wybrać do zameczku w Karnitach i na pewno będzie można je tam wypić No i u mnie w sklepie sobie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 strzał herbaciany Gratulacje http://www.artstore.pl/wp-content/gfx/misztela-bielizna.jpg http://www.netcharles.com/orwell/pics/tea-cups.jpg Zapomniałbym dzięki JMW - dobre zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Pszeniczne czy któreś inne Ci podpasywało? Nieklarowane, pyszne Ciemny pszeniczniak czyli Dunkel. Pyszność nad piwnymi pysznościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Pszeniczne czy któreś inne Ci podpasywało? Nieklarowane, pyszne Ciemny pszeniczniak czyli Dunkel. Pyszność nad piwnymi pysznościami. Doooobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 możesz się wybrać do zameczku w Karnitach i na pewno będzie można je tam wypić No i u mnie w sklepie sobie stoi Zanim się wybiorę w te strony to pewnie minie sporo czasu. W zasadzie na poważnie to nigdy na Warmii nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 17.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 możesz się wybrać do zameczku w Karnitach i na pewno będzie można je tam wypić No i u mnie w sklepie sobie stoi Zanim się wybiorę w te strony to pewnie minie sporo czasu. W zasadzie na poważnie to nigdy na Warmii nie byłem Ja w Lublinie byłam - u przyjaciela na weselu no i wcześniej z raz u tego samego człeka. No i mam ciocię w Sandomierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 możesz się wybrać do zameczku w Karnitach i na pewno będzie można je tam wypić No i u mnie w sklepie sobie stoi Zanim się wybiorę w te strony to pewnie minie sporo czasu. W zasadzie na poważnie to nigdy na Warmii nie byłem Ja w Lublinie byłam - u przyjaciela na weselu no i wcześniej z raz u tego samego człeka. No i mam ciocię w Sandomierzu Do Sandomierza to teraz strach jechać, bo podobno jakiś ksiądz detektyw tam ostatnio na rowerze szaleje A co do Lublina to ja z tego miasta nie pochodzę i nawet zbyt długo tu nie mieszkam. To niestety strasznie słabe miasto i dlatego 'w mordę jeża'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Pszeniczne czy któreś inne Ci podpasywało? Nieklarowane, pyszne Ciemny pszeniczniak czyli Dunkel. Pyszność nad piwnymi pysznościami. Doooobry wybór Dunkel to magiczny smak. Niestety niełatwo dostępny na wschodzie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 17.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 możesz się wybrać do zameczku w Karnitach i na pewno będzie można je tam wypić No i u mnie w sklepie sobie stoi ... A co do Lublina to ja z tego miasta nie pochodzę i nawet zbyt długo tu nie mieszkam. To niestety strasznie słabe miasto i dlatego 'w mordę jeża'. nie jestem w stanie tego ocenić jaki ten Lublin jest i lubelskie... w mordę jeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Takie właśnie w mordę jeża nijakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 17.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Takie właśnie w mordę jeża nijakie. http://plfoto.com/zdjecia/745422.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 He he Ja do jeży nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Fajne, pożyteczne stworzonka. No tylko ciężko się do nich przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 http://www.humorpage.pl/obrazki2/zwierzeta/w_morde_jeza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 17.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 http://www.humorpage.pl/obrazki2/zwierzeta/w_morde_jeza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajri 17.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Czas się zwijać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts