Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

testowy koniec strony

???? :o :o

dalem ci szanse zapunktowac... zanim prezes sie zdysfalifukuje :D

Dzieki, za fory, ale czemu ma mnie zdyskfalifikować?????

tego jeszcze nie ustalilismy... ale skłaniamy się ku temu aby za doping :D

Jaki doping??? No co Wy??? Teraz ustrzeliłem punkta będąc na zwykłej, najtańszej neostradzie... :o

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

testowy koniec strony

Jaki doping??? No co Wy??? Teraz ustrzeliłem punkta będąc na zwykłej, najtańszej neostradzie... :o

my nie o tym... a wogóle to zostałem powołany do tajnej rady nadzorczej przez naszego prezesa, wiec szykuje się wkrótce wiele zmian na RW

testowy koniec strony

my nie o tym... a wogóle to zostałem powołany do tajnej rady nadzorczej przez naszego prezesa, wiec szykuje się wkrótce wiele zmian na RW

To może kolega Wszechmocny wyjasni mi o co chodzi z dyskwalifikacjami i co za nowe reguły mają być?? :o

To może kolega Wszechmocny wyjasni mi o co chodzi z dyskwalifikacjami i co za nowe reguły mają być?? :o

spokojnie... zanim do tego dojdzie minie jeszcze sporo czasu.. narazie dopiero plany :D i nie stresuj sie za mocno, to moze i ciebie wciągniemy :D do interesu

spokojnie... zanim do tego dojdzie minie jeszcze sporo czasu.. narazie dopiero plany :D i nie stresuj sie za mocno, to moze i ciebie wciągniemy :D do interesu

No mam nadzieję, że lidere klasyfikacji wciągniecie do ustalania reguł! 8)

W końcu jak Adaś Małysz wygrywał na skoczni to Orgabizatorzy pytali się jego w temacie belki startowej... :wink: Tak więc mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie... :lol:

no dobra.. dziennik uzupelniony.. strona prawie tez... można odpocząc

No, ale widzę, że Twój dziennik to już 3 strony ma... Chyba dziś nie dam rady go przeczytać.. ale cuż, w końcu jesteś od 2002 roku na forum :wink:

coż to trzy strony.. jesli moge cos zasugerowac to czytaj z mojej strony www, duzo wiecej zdjec i wogole

no dobra.. dziennik uzupelniony.. strona prawie tez... można odpocząc

No, ale widzę, że Twój dziennik to już 3 strony ma... Chyba dziś nie dam rady go przeczytać.. ale cuż, w końcu jesteś od 2002 roku na forum :wink:

coż to trzy strony.. jesli moge cos zasugerowac to czytaj z mojej strony www, duzo wiecej zdjec i wogole

Będę musiał poczytać i obejrzeć. Dzięki za zaproszeniw! 8)

A teraz spadam. Muszę oddać kompa.. :cry:

Bo tu nie chodzi o ilość kilometrów od centrum.

A o co, jeśli to nie tajemnica? :)

No własnie! O co dokładnie chodzi? :o

Chodzi o to, że wyprowadzając sie na wieś, do wybudowanego domu znalazłem się w zupełnie innym otoczeniu. Stare "luksusowe" otocznie miejskie zostało sprzedane-opuszczone razem z mieszkaniem. Przecież nie pokonuję codziennie tych wszystkich kilometrów aby zrobić zakupy w ulubionym poprzednio małym lokalnym sklepiku, lub wyjść z dzieckiem na ten sam plac zabaw co kiedyś. Teraz żyję już zupełnie gdzie indziej. W innym miejscu. W którym nie ma tych wszystkich wygód, a te które są, są mniej wygodne.

Pisząc o rzeczach, których mi brak miałem najbliższe otoczenie ok 1 km, lub mniej. Teraz w takiej samej odległości mam z 1 sklep spożywczy. Gdybym nie wybudował się w lesie a na przedmieściach. W promieniu 1 km coś by rzeczywiście było. Ale niestety i tak tej okolicy bliżej do mojego lasu niż do mojego poprzedniego mieszkania na Starym Mokotowie lub jeszcze poprzedniego na Nowym Mieście. Poprostu lubiłem tam mieszkać. Miasto-centrum zapewnia niesamowity komfort przez swoje zurbanizowanie. Wszystko jest pod ręką. Ma tylko ten minus, że nieruchomości są strasznie drogie.

Jezier, coś czuję, że mieszczuch w tobie siedzi i romans z wsią (nawet z taką z dobrą infrastrukturą) nie jest dla ciebie.

Nie mówię tego z przekąsem. Akurat rozumiem.

Lecz zawsze jest czas, by wszystko zacząć od początku. :)

Aż się człek ponownie znajdzie w swojej skórze.

pozdro

Cześć Aga.

Ara. Wyprowadzka z miasta była świadomym wyborem lub też brakiem wyboru. Nie wiedziałem tylko jak będzie brakowało życia w mieście. Teraz juz trochę wiem - brakuje bardziej niż się spodziewałem. Ale z tego powodu nie wracam na razie spowrotem.

Innym minusem życia we własnym domu, którego się nie zpodziewałem to znacznie większe koszty utrzymania.

Suma sumarum nie pieję z zachwytu po przeprowadzce.