kze 12.06.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 testowy koniec strony ???? dalem ci szanse zapunktowac... zanim prezes sie zdysfalifukuje Dzieki, za fory, ale czemu ma mnie zdyskfalifikować????? tego jeszcze nie ustalilismy... ale skłaniamy się ku temu aby za doping Jaki doping??? No co Wy??? Teraz ustrzeliłem punkta będąc na zwykłej, najtańszej neostradzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 testowy koniec strony ???? dalem ci szanse zapunktowac... zanim prezes sie zdysfalifukuje Dzieki, za fory, ale czemu ma mnie zdyskfalifikować????? tego jeszcze nie ustalilismy... ale skłaniamy się ku temu aby za doping Jaki doping??? No co Wy??? Teraz ustrzeliłem punkta będąc na zwykłej, najtańszej neostradzie... my nie o tym... a wogóle to zostałem powołany do tajnej rady nadzorczej przez naszego prezesa, wiec szykuje się wkrótce wiele zmian na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Cześć KZE Co słychać w Krakowie i u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 testowy koniec strony ???? dalem ci szanse zapunktowac... zanim prezes sie zdysfalifukuje Dzieki, za fory, ale czemu ma mnie zdyskfalifikować????? tego jeszcze nie ustalilismy... ale skłaniamy się ku temu aby za doping Jaki doping??? No co Wy??? Teraz ustrzeliłem punkta będąc na zwykłej, najtańszej neostradzie... my nie o tym... a wogóle to zostałem powołany do tajnej rady nadzorczej przez naszego prezesa, wiec szykuje się wkrótce wiele zmian na RW To może kolega Wszechmocny wyjasni mi o co chodzi z dyskwalifikacjami i co za nowe reguły mają być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 To może kolega Wszechmocny wyjasni mi o co chodzi z dyskwalifikacjami i co za nowe reguły mają być?? spokojnie... zanim do tego dojdzie minie jeszcze sporo czasu.. narazie dopiero plany i nie stresuj sie za mocno, to moze i ciebie wciągniemy do interesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 no dobra.. dziennik uzupelniony.. strona prawie tez... można odpocząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 To może kolega Wszechmocny wyjasni mi o co chodzi z dyskwalifikacjami i co za nowe reguły mają być?? spokojnie... zanim do tego dojdzie minie jeszcze sporo czasu.. narazie dopiero plany i nie stresuj sie za mocno, to moze i ciebie wciągniemy do interesu No mam nadzieję, że lidere klasyfikacji wciągniecie do ustalania reguł! W końcu jak Adaś Małysz wygrywał na skoczni to Orgabizatorzy pytali się jego w temacie belki startowej... Tak więc mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 no dobra.. dziennik uzupelniony.. strona prawie tez... można odpocząc No, ale widzę, że Twój dziennik to już 3 strony ma... Chyba dziś nie dam rady go przeczytać.. ale cuż, w końcu jesteś od 2002 roku na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 no dobra.. dziennik uzupelniony.. strona prawie tez... można odpocząc No, ale widzę, że Twój dziennik to już 3 strony ma... Chyba dziś nie dam rady go przeczytać.. ale cuż, w końcu jesteś od 2002 roku na forum coż to trzy strony.. jesli moge cos zasugerowac to czytaj z mojej strony www, duzo wiecej zdjec i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 no dobra.. dziennik uzupelniony.. strona prawie tez... można odpocząc No, ale widzę, że Twój dziennik to już 3 strony ma... Chyba dziś nie dam rady go przeczytać.. ale cuż, w końcu jesteś od 2002 roku na forum coż to trzy strony.. jesli moge cos zasugerowac to czytaj z mojej strony www, duzo wiecej zdjec i wogole Będę musiał poczytać i obejrzeć. Dzięki za zaproszeniw! A teraz spadam. Muszę oddać kompa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Jezdem znowu.A wracając do Waszych działek. Dlaczego w takim odludziu? A teraz narzekania. Ja mam 10 minit jazdy. Tzn. będę miał 10 minut jazdy do miasta. Do sklepu 0,5km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.06.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Bo tu nie chodzi o ilość kilometrów od centrum. A o co, jeśli to nie tajemnica? No własnie! O co dokładnie chodzi? Chodzi o to, że wyprowadzając sie na wieś, do wybudowanego domu znalazłem się w zupełnie innym otoczeniu. Stare "luksusowe" otocznie miejskie zostało sprzedane-opuszczone razem z mieszkaniem. Przecież nie pokonuję codziennie tych wszystkich kilometrów aby zrobić zakupy w ulubionym poprzednio małym lokalnym sklepiku, lub wyjść z dzieckiem na ten sam plac zabaw co kiedyś. Teraz żyję już zupełnie gdzie indziej. W innym miejscu. W którym nie ma tych wszystkich wygód, a te które są, są mniej wygodne. Pisząc o rzeczach, których mi brak miałem najbliższe otoczenie ok 1 km, lub mniej. Teraz w takiej samej odległości mam z 1 sklep spożywczy. Gdybym nie wybudował się w lesie a na przedmieściach. W promieniu 1 km coś by rzeczywiście było. Ale niestety i tak tej okolicy bliżej do mojego lasu niż do mojego poprzedniego mieszkania na Starym Mokotowie lub jeszcze poprzedniego na Nowym Mieście. Poprostu lubiłem tam mieszkać. Miasto-centrum zapewnia niesamowity komfort przez swoje zurbanizowanie. Wszystko jest pod ręką. Ma tylko ten minus, że nieruchomości są strasznie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 12.06.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Jezier, coś czuję, że mieszczuch w tobie siedzi i romans z wsią (nawet z taką z dobrą infrastrukturą) nie jest dla ciebie. Nie mówię tego z przekąsem. Akurat rozumiem. Lecz zawsze jest czas, by wszystko zacząć od początku. Aż się człek ponownie znajdzie w swojej skórze. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.06.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam w niedzielę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam w niedzielę wieczorem cześć - ja też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Zainstalowałam Operę i trochę się tutaj poruszam po omacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Cześć Aga.Ara. Wyprowadzka z miasta była świadomym wyborem lub też brakiem wyboru. Nie wiedziałem tylko jak będzie brakowało życia w mieście. Teraz juz trochę wiem - brakuje bardziej niż się spodziewałem. Ale z tego powodu nie wracam na razie spowrotem. Innym minusem życia we własnym domu, którego się nie zpodziewałem to znacznie większe koszty utrzymania.Suma sumarum nie pieję z zachwytu po przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Czesc Sonika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.06.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 I ja witam. Ale dziś mi nie wesoło bo mam diabelną zgagę - ktoś ma lekarstwo na zgagę u ciężarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.06.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Cześć Funia. Ja na zgagę nie mam lekarstwa więc nie pomogę. Nidy mnie ta dolegliwość nie dopadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts