andzik.78 24.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Oczywiście poza muratorem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 24.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 gorzej, że mnie na ciast kręci zimą i zapasy się robią, a wiosna idzie sukienki się zakłada, ciało odkrywa, a po takich rarytasach, to.... eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 24.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Oczywiście poza muratorem.. inspiracje można znaleźć na każdym portalu, nawet budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 24.01.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Jeszcze się przyznam, że mam przepis na ciacho, którego nikomu nie dałam i na razie nie zamierzam chociaż może ktoś ma, ale nigdzie nie jadłam. robię je 1,2 x w kkou, by się nie przejadło; przepis mam z Norwegii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 24.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 chłop poszedł i dziewczyny poznikały to ja też zniknę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 WITAM WIECZOROWĄ PORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 WIDZĘ,ZE JUŻ PUSTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 I po rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Obiad zjedzony można zacząć odsypianie wędkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.01.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 WITAM MAMY NIEDZIELĘ, A NA RW PUSTKI OD WCZORAJ ŻENADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 WITAM MAMY NIEDZIELĘ, A NA RW PUSTKI OD WCZORAJ ŻENADA Może wieczorem coś się ruszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.01.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 WITAM MAMY NIEDZIELĘ, A NA RW PUSTKI OD WCZORAJ ŻENADA Może wieczorem coś się ruszy? cześć http://www.zpw.pl/fotky/humor/kawaly/robal.gif ładna pogoda, to forumowicze pracują na budowach mi udało się zamontować 5szt 10 metrowych spustów do rynien, teraz może padać - woda poleci daleko od domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 O to tort na 30-te urodziny brata......... http://images42.fotosik.pl/53/b2460c595e603386.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 WITAM MAMY NIEDZIELĘ, A NA RW PUSTKI OD WCZORAJ ŻENADA Może wieczorem coś się ruszy? cześć http://www.zpw.pl/fotky/humor/kawaly/robal.gif ładna pogoda, to forumowicze pracują na budowach mi udało się zamontować 5szt 10 metrowych spustów do rynien, teraz może padać - woda poleci daleko od domku U nas zimno, i w sumie nie mam co robić na budowie U mnie na razie leci po ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.01.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 mi udało się zamontować 5szt 10 metrowych spustów do rynien, teraz może padać - woda poleci daleko od domku U nas zimno, i w sumie nie mam co robić na budowie U mnie na razie leci po ścianie a dziś była ładna i ciepła niedziela we Wrocławiu. Kupiłem z rana w castoramie 50mb rury do odwodnienia fi100mm, żebyś widział miny jak wiozłem "mini" kłębek przymocowany praktycznie za tylna klapa autka - do środka nie było szans aby ją wcisnąć Przez 15km wlekłem się max 40km/godz i za mną sznur mrugających nerwusów Tynki praktycznie już mi wyschły i miałeś dosyć chlapania po ścianach, teraz może nie jest pięknie lecz koniec z bryzgami na murze Na wiosnę po ociepleniu założę normalne spusty rynnowe, a te rury pójdą do zrobienia opaski wokół domu - oj będzie kopania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 mi udało się zamontować 5szt 10 metrowych spustów do rynien, teraz może padać - woda poleci daleko od domku U nas zimno, i w sumie nie mam co robić na budowie U mnie na razie leci po ścianie a dziś była ładna i ciepła niedziela we Wrocławiu. Kupiłem z rana w castoramie 50mb rury do odwodnienia fi100mm, żebyś widział miny jak wiozłem "mini" kłębek przymocowany praktycznie za tylna klapa autka - do środka nie było szans aby ją wcisnąć Przez 15km wlekłem się max 40km/godz i za mną sznur mrugających nerwusów Tynki praktycznie już mi wyschły i miałeś dosyć chlapania po ścianach, teraz może nie jest pięknie lecz koniec z bryzgami na murze Na wiosnę po ociepleniu założę normalne spusty rynnowe, a te rury pójdą do zrobienia opaski wokół domu - oj będzie kopania... 100 m. od morza było około zera l robaczki prawie zamarzły i musieliśmy je grzać w kieszeni Pare kutrów wyruszyło jednak w morze i jest swieża rybka na kolacje U mnie chyba zrezygnuje z drenażu bo woda szybko znika, ale to się jeszcze zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.01.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 U mnie chyba zrezygnuje z drenażu bo woda szybko znika, ale to się jeszcze zobaczy. szczęśliwiec... mam od 50 do 80cm humusu, ziemia klasy I, a poniżej glina z kamieniami - woda stoi i stoi... Docelowo cały ogród chcę zdrenować i puścić to wszystko do studni chłonnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 U mnie chyba zrezygnuje z drenażu bo woda szybko znika, ale to się jeszcze zobaczy. szczęśliwiec... mam od 50 do 80cm humusu, ziemia klasy I, a poniżej glina z kamieniami - woda stoi i stoi... Docelowo cały ogród chcę zdrenować i puścić to wszystko do studni chłonnej. U mnie tylko 10-30 cm, potem piach i piach i piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 ALE SIĘ DŁUGO CIĄGNIE TA STRONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 RANY , JESZCZE NIKOGO NIE MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts