zaba_gonia 27.01.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 heloł hejka tez nie śpisz? trochę tyram w pracy jesteś?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 heloł hejka tez nie śpisz? trochę tyram w pracy jesteś?????? nie, w domu...prawie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.01.2009 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 heloł hejka tez nie śpisz? trochę tyram w pracy jesteś?????? nie, w domu...prawie to samo co takiego robisz o tej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2009 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 heloł hejka tez nie śpisz? trochę tyram w pracy jesteś?????? nie, w domu...prawie to samo co takiego robisz o tej porze? zagaduje laski masz skeypa, gg...pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.01.2009 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 heloł hejka tez nie śpisz? trochę tyram w pracy jesteś?????? nie, w domu...prawie to samo co takiego robisz o tej porze? zagaduje laski masz skeypa, gg...pogadamy niegrzeczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Słuszna uwaga...będę uważać na romantyczność A CO TU TAK PUSTAWO ???? STUK WSZYSTKICH POGONIŁ CZY JAK ???? O wypraszam sobie, nikogo nie wypraszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 27.01.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Uf Już po kolendzie Znowu ksiądz pytał dlaczego mnie w kościele nie widzi Widocznie wszyscy mnie zasłaniają U nas byl w sobote. Trzy minuty!!! Pomodlil sie z kartki(!!!), radzicie sobie? trzy pokoje macie? moge zostawic u Was kurtke?? No to ja zaraz wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 27.01.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 J&M&W dasz lina do tego domku? Co prawda nie planowalismy jeziora, bo mamy doemk na naszym pojezierzu, ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Uf Już po kolendzie Znowu ksiądz pytał dlaczego mnie w kościele nie widzi Widocznie wszyscy mnie zasłaniają U nas byl w sobote. Trzy minuty!!! Pomodlil sie z kartki(!!!), radzicie sobie? trzy pokoje macie? moge zostawic u Was kurtke?? No to ja zaraz wroce U nas był 4 minuty!!!!!!!! Przywitał się, rąsia rąsia opierdo..ił, że wolimy na ryby jeździć w niedziele No inajważniejsza część wizyty: kasiora Ojciec mu wręczył, a ksiądz zapytał czy sobie radzimy i czy wystarcza? Wyystarcza. No to zwinął i poszedł I oczywiście włożył w naszą kartoteke, żeby wiedzieć ile wierni dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 27.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Mi sie pare lat temu zdarzylo, ze musialam wciskac koperte. Bylismy przed slubem i nie chcial wziac, bo powiedzila, ze potrzebujemy na slub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ja bym im normalne pensje dał, a nie koperty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 27.01.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ja bym im normalne pensje dał, a nie koperty! Ja bym im dala zony. Wczoraj byl fajny artykul w Duzym Formacie w Wyborczej o ksiezach. Ze ponad 50%chce zniesienia celibatu a 12&zyje w zwiazkach z kobietami. I ze seminaria przedstawiaja malzenstwo jako zlo i chca zniechecic do tej instytucji. I ze kiedys w X wieku ksieza mogli miec dzieci, ale kosciol chcial swoj majatek tzrymac w lapie z nie zeby dziedziczyly je dzieci ksiezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ja bym im normalne pensje dał, a nie koperty! Ja bym im dala zony. Wczoraj byl fajny artykul w Duzym Formacie w Wyborczej o ksiezach. Ze ponad 50%chce zniesienia celibatu a 12&zyje w zwiazkach z kobietami. I ze seminaria przedstawiaja malzenstwo jako zlo i chca zniechecic do tej instytucji. I ze kiedys w X wieku ksieza mogli miec dzieci, ale kosciol chcial swoj majatek tzrymac w lapie z nie zeby dziedziczyly je dzieci ksiezy Żona to podstawa, to normalne chłopy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 27.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jakos prawoslawni maja zony i wszyscy sa zadowoleni. Jak slysze rady ksiezy jak ma byc w malzenstwie to mnie krew zlewa. A przed slubem spowiadalam sie 1,5h z czego wiekszosc czasu bylo o tym jak mam postepowac z mezem!!! Ksiazdz mi radzil, ze mam byc ulegla i sluchac meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 27.01.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dodam ze w tym czasie moj maz spowiadal sie 3 minuty. Ja nie zdarzylam jeszcze dojsc do grzechow a jemu w sasiednim konfesjonale juz zapukal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jakos prawoslawni maja zony i wszyscy sa zadowoleni. Jak slysze rady ksiezy jak ma byc w malzenstwie to mnie krew zlewa. A przed slubem spowiadalam sie 1,5h z czego wiekszosc czasu bylo o tym jak mam postepowac z mezem!!! Ksiazdz mi radzil, ze mam byc ulegla i sluchac meza I miał racje I mężusiowi kochanemu obiadki gotować. Ja wymigałem się od spowiedzi , dostaliśmy karteczki i miałem zdobyć podpisy z tych spowiedzi, to................się teściu podpisał....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dodam ze w tym czasie moj maz spowiadal sie 3 minuty. Ja nie zdarzylam jeszcze dojsc do grzechow a jemu w sasiednim konfesjonale juz zapukal Jak chłopak grzeczny był całe życie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 27.01.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Stuku u mnie zawsze goracy obiad na stole jak mezus wraca Ze mnie sie A. smial, ze musialam strasznie nagrzeszyc, zeby sie 1,5 godziny spowiadac. To samo miala moja babcia przed slubem a wtedy to sie jeszcze na czczo chodzilo do kosciola I malo nie zemdlala przy konfesjonale!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Stuku u mnie zawsze goracy obiad na stole jak mezus wraca Ze mnie sie A. smial, ze musialam strasznie nagrzeszyc, zeby sie 1,5 godziny spowiadac. To samo miala moja babcia przed slubem a wtedy to sie jeszcze na czczo chodzilo do kosciola I malo nie zemdlala przy konfesjonale!! Ja kościół widze przez okno to nie musze chodzić do kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ILONA na urlopie, ale do nas nie wpadnie na kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts