malka 28.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja tydzień temu sprzedałam pierwszą rzecz na alllegro , dzieciak dorasta a gratów przybtywa, trza się tego pozbyć. No to gratulacje! Też musze wkońcu zabrać się i popróbować szczęścia! A co sprzedajesz? Może się potargujemy? Stuku, ja wiem, że Ty ciągle mały chłopiec, ale chyba nie aż tak mały sprzedaję zabawki młodego, które tyko kurz zbierają teraz wystawiłam dużo Fisher price'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 28.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja na all kupuje tylkow tedy jak widzialam jakas rzecz w sklepie i byla drozsza niz na all. W ciemno nie kupuej, bo sie pare razy przejechalam. A sprzedawac tez nie lubie, bo za duzo czasu mi schodzi. Te fotki a potek ustawianie aukcji. Wole nie miec z tego kasy niz marnowac czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 28.01.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 malka daj linka do swoich aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja tydzień temu sprzedałam pierwszą rzecz na alllegro , dzieciak dorasta a gratów przybtywa, trza się tego pozbyć. No to gratulacje! Też musze wkońcu zabrać się i popróbować szczęścia! A co sprzedajesz? Może się potargujemy? Stuku, ja wiem, że Ty ciągle mały chłopiec, ale chyba nie aż tak mały sprzedaję zabawki młodego, które tyko kurz zbierają teraz wystawiłam dużo Fisher price'a. Duszą mały, ciałem wielki Jakbyś miała jakieś gry na PC, klamoty wędkaskie, ponton, wykrywacz metali , podkowy stare,lub książke o tortach to daj znać, jestem sprawdzonym allegrowiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja tydzień temu sprzedałam pierwszą rzecz na alllegro , dzieciak dorasta a gratów przybtywa, trza się tego pozbyć. No to gratulacje! Też musze wkońcu zabrać się i popróbować szczęścia! A co sprzedajesz? Może się potargujemy? Stuku, ja wiem, że Ty ciągle mały chłopiec, ale chyba nie aż tak mały sprzedaję zabawki młodego, które tyko kurz zbierają teraz wystawiłam dużo Fisher price'a. a te FP dla maluszków ??? czy też i dla starszych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja na all kupuje tylkow tedy jak widzialam jakas rzecz w sklepie i byla drozsza niz na all. W ciemno nie kupuej, bo sie pare razy przejechalam. A sprzedawac tez nie lubie, bo za duzo czasu mi schodzi. Te fotki a potek ustawianie aukcji. Wole nie miec z tego kasy niz marnowac czas Ja zawsze wcześniej sprawdzam wszędzie co ile i gdzie kosztuje? Pewnych rzeczy to bym nie kupił z allegro. Może ktoś chce kupić wypaśne łyżworolki i białe buty ślubne mojej ślubnej gadziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dziwny jakiś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Acha i potrzebuje kilka płotków rusztowania warszawskieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja na all kupuje tylkow tedy jak widzialam jakas rzecz w sklepie i byla drozsza niz na all. W ciemno nie kupuej, bo sie pare razy przejechalam. A sprzedawac tez nie lubie, bo za duzo czasu mi schodzi. Te fotki a potek ustawianie aukcji. Wole nie miec z tego kasy niz marnowac czas Ja zawsze wcześniej sprawdzam wszędzie co ile i gdzie kosztuje? Pewnych rzeczy to bym nie kupił z allegro. Może ktoś chce kupić wypaśne łyżworolki i białe buty ślubne mojej ślubnej gadziny ślubne nie - mam swoje jeszcze ale ... łyżworolki - jaki rozmiar ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 28.01.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja slubne tez mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ślubnych butów mam 3 pary do tego jakaś kiecka, by się znalazła FP takie 3-5 lat Łyżworolki potrzebuję rozmair 28 Zasadniczo tez lubię zobaczyć rzecz , która kupuję przez net, ale nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 OBIAD I WYWIADÓWKA TO PLANY NA DZIS Daj znać jak poszło! NARAZIE OBIAD ZROBIŁAM, TAKI SZYBKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja na all kupuje tylkow tedy jak widzialam jakas rzecz w sklepie i byla drozsza niz na all. W ciemno nie kupuej, bo sie pare razy przejechalam. A sprzedawac tez nie lubie, bo za duzo czasu mi schodzi. Te fotki a potek ustawianie aukcji. Wole nie miec z tego kasy niz marnowac czas Ja zawsze wcześniej sprawdzam wszędzie co ile i gdzie kosztuje? Pewnych rzeczy to bym nie kupił z allegro. Może ktoś chce kupić wypaśne łyżworolki i białe buty ślubne mojej ślubnej gadziny ślubne nie - mam swoje jeszcze ale ... łyżworolki - jaki rozmiar ??? Duże Są regulowane więc 44-46 stopa się zmieści. śmigałem tylko 1 sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 28.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 malka to zdecydowanie daj linka, moze cos wezme z FP, chociaz tez troche tego mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 OBIAD I WYWIADÓWKA TO PLANY NA DZIS Daj znać jak poszło! NARAZIE OBIAD ZROBIŁAM, TAKI SZYBKI Ilona nasza forumowa Błyskawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja na all kupuje tylkow tedy jak widzialam jakas rzecz w sklepie i byla drozsza niz na all. W ciemno nie kupuej, bo sie pare razy przejechalam. A sprzedawac tez nie lubie, bo za duzo czasu mi schodzi. Te fotki a potek ustawianie aukcji. Wole nie miec z tego kasy niz marnowac czas Ja zawsze wcześniej sprawdzam wszędzie co ile i gdzie kosztuje? Pewnych rzeczy to bym nie kupił z allegro. Może ktoś chce kupić wypaśne łyżworolki i białe buty ślubne mojej ślubnej gadziny ślubne nie - mam swoje jeszcze ale ... łyżworolki - jaki rozmiar ??? Duże Są regulowane więc 44-46 stopa się zmieści. śmigałem tylko 1 sezon męskie ??? no nawet na mego chłopa za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja na all kupuje tylkow tedy jak widzialam jakas rzecz w sklepie i byla drozsza niz na all. W ciemno nie kupuej, bo sie pare razy przejechalam. A sprzedawac tez nie lubie, bo za duzo czasu mi schodzi. Te fotki a potek ustawianie aukcji. Wole nie miec z tego kasy niz marnowac czas Ja zawsze wcześniej sprawdzam wszędzie co ile i gdzie kosztuje? Pewnych rzeczy to bym nie kupił z allegro. Może ktoś chce kupić wypaśne łyżworolki i białe buty ślubne mojej ślubnej gadziny ślubne nie - mam swoje jeszcze ale ... łyżworolki - jaki rozmiar ??? Duże Są regulowane więc 44-46 stopa się zmieści. śmigałem tylko 1 sezon to mnie 1 sztuka by sopasowła dla młodego, tylko muszę przemyśleć prawa czy lewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dragasia tu czy na pw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 FP do lat 5 to też mam dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 czyli buty ślubne odpadają Co by tu jeszcze sprzedać i żeby się żona nie skapneła Może jej nowe kozaki? 39nr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts