stukpuk 28.01.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 czyli buty ślubne odpadają Co by tu jeszcze sprzedać i żeby się żona nie skapneła Może jej nowe kozaki? 39nr? dla mnie za wielkie więc nie jestem chętna Jakaś ta moja połowa nie wymiarowa biednyś ty nic lubej sprzedać nie możesz chociaż może lepiej się ciesz, bo gdyby dojrzała, że jej coś znikło, to ......... ................to już dawno kase wydam na robaki i będe nad wodą siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 FP do lat 5 to też mam dużo A ja nie ma żadnego FP biedaku i czym ty się bawisz ??? żołnierzykami dobre i to my też na etapie żołnierzyków i lego no i małe autka Stuku gwarantuje Ci, ze jak bedziesz mial potomka to bedziesz to cholerstwo klal w kamienie. Wiec na razie sie ciesz, ze nie masz Serio? a serio potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 czyli buty ślubne odpadają Co by tu jeszcze sprzedać i żeby się żona nie skapneła Może jej nowe kozaki? 39nr? dla mnie za wielkie więc nie jestem chętna Jakaś ta moja połowa nie wymiarowa biednyś ty nic lubej sprzedać nie możesz chociaż może lepiej się ciesz, bo gdyby dojrzała, że jej coś znikło, to ......... ................to już dawno kase wydam na robaki i będe nad wodą siedział przed kobietą nie dasz rady uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK IDZIESZ JAK BURZA NA RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK, JEDNA PORACJA MOJEGO OBIADU DLA CIEBIE http://grumko.blox.pl/resource/kluski_slaskie01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 28.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie dosc, ze drogie to jeszcze miejsca zawala strasznie duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK IDZIESZ JAK BURZA NA RW A jak!!!!!!!!!! Mam dobrch nauczycieli! Właśnie handluje z dziewczynami , ale nic nie chcą kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie dosc, ze drogie to jeszcze miejsca zawala strasznie duzo ale jakoś jest ok i to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK IDZIESZ JAK BURZA NA RW A jak!!!!!!!!!! Mam dobrch nauczycieli! Właśnie handluje z dziewczynami , ale nic nie chcą kupić coś by tam się dało na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 KREW MNIE ZALEWA LODOWKA MI SŁABO CHŁODZI, WESZŁAM NA FORUM I TAK JAK MYŚLAŁAM -SZAJS NIE KUPUJCIE AMICI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrbe 28.01.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 a tak przy okazji: "Na wiosnę mamy zamiar zacząć budować się w Chotomowie. Pilnie szukamy jakiegoś solidnego INSPEKTORA NADZORU.... Będziemy wdzięczni za namiary! Pozdrawiam! PB" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK IDZIESZ JAK BURZA NA RW A jak!!!!!!!!!! Mam dobrch nauczycieli! Właśnie handluje z dziewczynami , ale nic nie chcą kupić coś by tam się dało na pewno A co masz jeszcze na zbyciu? Komiksy, stare żołnierzyki, ciekawe kubki, podkowy,rybki i roślinki akwariowe,????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK, ALLEGRO CIE WCIĄGŁO CZY JESZ OBIAD STRASZNIE UCICHNĄŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie dosc, ze drogie to jeszcze miejsca zawala strasznie duzo No właśnie z tym miejscem u nas krucho. A drogie toto jest jak diabli - ja sprzedaję za pół ceny , kolejka poszła za 1/4. Ale fakt zabawki są pancerne. No nie - ja juz naprawdę musze iść. Pewnie znów z pół godziny będę w korkach stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK, ALLEGRO CIE WCIĄGŁO CZY JESZ OBIAD STRASZNIE UCICHNĄŁ Net mi się zawiecił, musiałem go zresetować. Myślałem ,że AMICA to dobra firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK IDZIESZ JAK BURZA NA RW A jak!!!!!!!!!! Mam dobrch nauczycieli! Właśnie handluje z dziewczynami , ale nic nie chcą kupić coś by tam się dało na pewno A co masz jeszcze na zbyciu? Komiksy, stare żołnierzyki, ciekawe kubki, podkowy,rybki i roślinki akwariowe,????????? I STUKOWĄ ZA DOPŁATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK, ALLEGRO CIE WCIĄGŁO CZY JESZ OBIAD STRASZNIE UCICHNĄŁ Net mi się zawiecił, musiałem go zresetować. Myślałem ,że AMICA to dobra firma KUPIŁAM LODOWKE, PRALKĘ I KUCHENKĘ - TO BYŁ BŁAD TERAZ CZYTAM NA FORUM, I INNI MAJA PODOBNE ZDANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie dosc, ze drogie to jeszcze miejsca zawala strasznie duzo No właśnie z tym miejscem u nas krucho. A drogie toto jest jak diabli - ja sprzedaję za pół ceny , kolejka poszła za 1/4. Ale fakt zabawki są pancerne. No nie - ja juz naprawdę musze iść. Pewnie znów z pół godziny będę w korkach stała Jak dorobie się potomka to się zgłosze po zabawki!!!!!! ILA może ty masz cos ciekawego do sprzedania/zamiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 28.01.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 a tak przy okazji: "Na wiosnę mamy zamiar zacząć budować się w Chotomowie. Pilnie szukamy jakiegoś solidnego INSPEKTORA NADZORU.... Będziemy wdzięczni za namiary! Pozdrawiam! PB" Tu się nie szuka Tu się odstresowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK IDZIESZ JAK BURZA NA RW A jak!!!!!!!!!! Mam dobrch nauczycieli! Właśnie handluje z dziewczynami , ale nic nie chcą kupić coś by tam się dało na pewno A co masz jeszcze na zbyciu? Komiksy, stare żołnierzyki, ciekawe kubki, podkowy,rybki i roślinki akwariowe,????????? I STUKOWĄ ZA DOPŁATA Nie. nie. źle zrozumiałaś Tych rzeczy poszukuje Stukową to oddam za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts