stukpuk 28.01.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK, ALLEGRO CIE WCIĄGŁO CZY JESZ OBIAD STRASZNIE UCICHNĄŁ Net mi się zawiecił, musiałem go zresetować. Myślałem ,że AMICA to dobra firma KUPIŁAM LODOWKE, PRALKĘ I KUCHENKĘ - TO BYŁ BŁAD TERAZ CZYTAM NA FORUM, I INNOI MAJA PODOBNE ZDANIE No to przekaże stukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 a tak przy okazji: "Na wiosnę mamy zamiar zacząć budować się w Chotomowie. Pilnie szukamy jakiegoś solidnego INSPEKTORA NADZORU.... Będziemy wdzięczni za namiary! Pozdrawiam! PB" Tu się nie szuka Tu się odstresowuje WŁASNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 a tak przy okazji: "Na wiosnę mamy zamiar zacząć budować się w Chotomowie. Pilnie szukamy jakiegoś solidnego INSPEKTORA NADZORU.... Będziemy wdzięczni za namiary! Pozdrawiam! PB" Tu się nie szuka Tu się odstresowuje WŁASNIE To taki lewy lokalny oddział allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 28.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ila a ten obiadek to tylko dla Stuka ...... Bo mia aż ślinka pociekła na klawiaturę ....... Ja mam tylko "kartoflankę" dzisiaj ..... Normalnie jak zobaczyłem te kluski i zawijańce z czerwoną kapustką na ciepło to się popłakałem z rozpaczy....... Muszę swoją ślubną zb ałamucić na taki obiadek Normalnie burczy mi w brzuchu ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kurcze ciągle podbijają cene tej mojej książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK IDZIESZ JAK BURZA NA RW A jak!!!!!!!!!! Mam dobrch nauczycieli! Właśnie handluje z dziewczynami , ale nic nie chcą kupić coś by tam się dało na pewno A co masz jeszcze na zbyciu? Komiksy, stare żołnierzyki, ciekawe kubki, podkowy,rybki i roślinki akwariowe,????????? I STUKOWĄ ZA DOPŁATA Nie. nie. źle zrozumiałaś Tych rzeczy poszukuje Stukową to oddam za darmo ODDASZ CHYBA ZA DOPŁATĄ NO TOWAR LEKKO NARUSZONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 a ja zamiast pracować, to na forum ale jeszcze kilkanaście minut i do domciu, po drodze zgarnąć z miasta dziecko i ... laba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ila a ten obiadek to tylko dla Stuka ...... Bo mia aż ślinka pociekła na klawiaturę ....... Ja mam tylko "kartoflankę" dzisiaj ..... Normalnie jak zobaczyłem te kluski i zawijańce z czerwoną kapustką na ciepło to się popłakałem z rozpaczy....... Muszę swoją ślubną zb ałamucić na taki obiadek Normalnie burczy mi w brzuchu ........ NO , NIE TEŻ SIĘ CZĘSTUJ - SMACZNEGO POPROSTU NIE WIEDZIAŁAM , CO SZYBKO ZROBIC NA OBIAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK IDZIESZ JAK BURZA NA RW A jak!!!!!!!!!! Mam dobrch nauczycieli! Właśnie handluje z dziewczynami , ale nic nie chcą kupić coś by tam się dało na pewno A co masz jeszcze na zbyciu? Komiksy, stare żołnierzyki, ciekawe kubki, podkowy,rybki i roślinki akwariowe,????????? I STUKOWĄ ZA DOPŁATA Nie. nie. źle zrozumiałaś Tych rzeczy poszukuje Stukową to oddam za darmo ODDASZ CHYBA ZA DOPŁATĄ NO TOWAR LEKKO NARUSZONY I jeszcze nie bity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kurcze ciągle podbijają cene tej mojej książki jaka to książka ??? może ktoś z nas ma ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ila a ten obiadek to tylko dla Stuka ...... Bo mia aż ślinka pociekła na klawiaturę ....... Ja mam tylko "kartoflankę" dzisiaj ..... Normalnie jak zobaczyłem te kluski i zawijańce z czerwoną kapustką na ciepło to się popłakałem z rozpaczy....... Muszę swoją ślubną zb ałamucić na taki obiadek Normalnie burczy mi w brzuchu ........ NO , NIE TEŻ SIĘ CZĘSTUJ - SMACZNEGO POPROSTU NIE WIEDZIAŁAM , CO SZYBKO ZROBIC NA OBIAD Skromna jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 ja też chce obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kurcze ciągle podbijają cene tej mojej książki jaka to książka ??? może ktoś z nas ma ??? http://www.allegro.pl/item539190531_debbie_brown_50_kolorowych_tortow_nowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 SMACZNEGO http://grumko.blox.pl/resource/kluski_slaskie01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 28.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK IDZIESZ JAK BURZA NA RW A jak!!!!!!!!!! Mam dobrch nauczycieli! Właśnie handluje z dziewczynami , ale nic nie chcą kupić coś by tam się dało na pewno A co masz jeszcze na zbyciu? Komiksy, stare żołnierzyki, ciekawe kubki, podkowy,rybki i roślinki akwariowe,????????? I STUKOWĄ ZA DOPŁATA Nie. nie. źle zrozumiałaś Tych rzeczy poszukuje Stukową to oddam za darmo ODDASZ CHYBA ZA DOPŁATĄ NO TOWAR LEKKO NARUSZONY I jeszcze nie bity Stuk Ty to uważaj abyś jakiegoś pięknego dnia nie został wystawiony przez szanowną małżonkę na allegro jako wedkarski automat. Żony to takie nasze gadziny, które odrazu wyczują jakiś przekręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja narazie siedze w krzakach i czekałem na koniec licytacji, a tu!!!!! wyskoczyli jak gumy z majtów i cene mi podbijają!!!!!! zamiast poczekać.............i jak tu wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kurcze ciągle podbijają cene tej mojej książki jaka to książka ??? może ktoś z nas ma ??? http://www.allegro.pl/item539190531_debbie_brown_50_kolorowych_tortow_nowa.html ja też chcę idę pobijać cene ps. żartowałam :0 ale książka widzę, że fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK IDZIESZ JAK BURZA NA RW A jak!!!!!!!!!! Mam dobrch nauczycieli! Właśnie handluje z dziewczynami , ale nic nie chcą kupić coś by tam się dało na pewno A co masz jeszcze na zbyciu? Komiksy, stare żołnierzyki, ciekawe kubki, podkowy,rybki i roślinki akwariowe,????????? I STUKOWĄ ZA DOPŁATA Nie. nie. źle zrozumiałaś Tych rzeczy poszukuje Stukową to oddam za darmo ODDASZ CHYBA ZA DOPŁATĄ NO TOWAR LEKKO NARUSZONY I jeszcze nie bity Stuk Ty to uważaj abyś jakiegoś pięknego dnia nie został wystawiony przez szanowną małżonkę na allegro jako wedkarski automat. Żony to takie nasze gadziny, które odrazu wyczują jakiś przekręt Ale pewnie któraś z kochanych pań na RW by mnie kupiła i przytuliła do piersi i nakarmiła kluseczkami, mięskiem i buraczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kurcze ciągle podbijają cene tej mojej książki jaka to książka ??? może ktoś z nas ma ??? http://www.allegro.pl/item539190531_debbie_brown_50_kolorowych_tortow_nowa.html ja też chcę idę pobijać cene ps. żartowałam :0 ale książka widzę, że fajna Ja ci dam!!!!! Nowa kosztuje 60 zł, a ta widać super stan, bo wyszły dopiero niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 STUK,ALE CIEBIE NA TEJ LICYTACJI NIE WIDZĘ GADAJ , JAKA KSIŻAKĘ NAPRAWDE LICYTUJESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts