anetina 29.01.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 trzeba coś przygotować dla śpiochów na rano gdybym wiedziała , to bym o 1 w nocy na to pyszne śniadanko już wpadła jakoś zasnąć już nie mogłam i łazikowałam do rana a teraz 3 kawa i nic oczy muszę na zapałki chyba zahaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No to jak dziewczyny, handlujemy dalej ? witam ponownie przyszłam pohandlować ale najpierw proponuję kawkę Co masz na zbyciu? Mów smiało ja zbieram różne dziwne i nikomu nie potrzebne klamoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 kładłam dużą nikt nie napisał, że małą a w sumie jaka konsystencja ciasta powinna być??? jest napisane zagnieść, tzn takie jak na drożdżówkę? ja miałam rzadsze No właśnie? Co jest z tą łyżeczką? Mała, czy duża? To to samo to nie jest to samo szczerze, ja nakładam łyżką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 anetia no to szukaj mnie na NK Pewnie,że jestem jeszcze młody i ładny Tylko z tym tatusiowaniem to się nie zgodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No to jak dziewczyny, handlujemy dalej ? witam ponownie przyszłam pohandlować ale najpierw proponuję kawkę Co masz na zbyciu? Mów smiało ja zbieram różne dziwne i nikomu nie potrzebne klamoty niech no pomyslę hmmmmmmm zabawki, ubranka dziecięce, suknię ślubne, buty slubne jakies drobiazgi szklane, z kinderek jeszcze pewnie coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 anetia no to szukaj mnie na NK Pewnie,że jestem jeszcze młody i ładny Tylko z tym tatusiowaniem to się nie zgodze idę cię szukać a mój się rwie do tatusiowania a ja nie chcę i zwiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No to jak dziewczyny, handlujemy dalej ? witam ponownie przyszłam pohandlować ale najpierw proponuję kawkę Co masz na zbyciu? Mów smiało ja zbieram różne dziwne i nikomu nie potrzebne klamoty niech no pomyslę hmmmmmmm zabawki, ubranka dziecięce, suknię ślubne, buty slubne jakies drobiazgi szklane, z kinderek jeszcze pewnie coś się znajdzie Ubranka dziecięce to omijam łukiem, szeeeeeeeeerokim łukiem A masz może stare komiksy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 anetia no to szukaj mnie na NK Pewnie,że jestem jeszcze młody i ładny Tylko z tym tatusiowaniem to się nie zgodze idę cię szukać a mój się rwie do tatusiowania a ja nie chcę i zwiewam Ot mądra, sama ucieka od pieluch a mnie chce namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No to jak dziewczyny, handlujemy dalej ? witam ponownie przyszłam pohandlować ale najpierw proponuję kawkę Co masz na zbyciu? Mów smiało ja zbieram różne dziwne i nikomu nie potrzebne klamoty niech no pomyslę hmmmmmmm zabawki, ubranka dziecięce, suknię ślubne, buty slubne jakies drobiazgi szklane, z kinderek jeszcze pewnie coś się znajdzie Ubranka dziecięce to omijam łukiem, szeeeeeeeeerokim łukiem A masz może stare komiksy? nie kiedyś miałam, ale co się z nimi stało nie wiem, pewnie ciotka spaliła wrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No to jak dziewczyny, handlujemy dalej ? witam ponownie przyszłam pohandlować ale najpierw proponuję kawkę Co masz na zbyciu? Mów smiało ja zbieram różne dziwne i nikomu nie potrzebne klamoty niech no pomyslę hmmmmmmm zabawki, ubranka dziecięce, suknię ślubne, buty slubne jakies drobiazgi szklane, z kinderek jeszcze pewnie coś się znajdzie Ubranka dziecięce to omijam łukiem, szeeeeeeeeerokim łukiem A masz może stare komiksy? nie kiedyś miałam, ale co się z nimi stało nie wiem, pewnie ciotka spaliła wrrrrrrrrrrrrr Szkoda Moje też gdzieś wsiąkły I najgorsza trauma: mamuśka oddał wszystkie moje żołnierzyki!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 anetia no to szukaj mnie na NK Pewnie,że jestem jeszcze młody i ładny Tylko z tym tatusiowaniem to się nie zgodze idę cię szukać a mój się rwie do tatusiowania a ja nie chcę i zwiewam Ot mądra, sama ucieka od pieluch a mnie chce namówić taaa, ja już mam odchowane jedno i chcę jeszcze w pojedynkę zakończyć budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Szkoda Moje też gdzieś wsiąkły I najgorsza trauma: mamuśka oddał wszystkie moje żołnierzyki!!!!!!!!!1 buuuuuuuu ja nie miałam żołnierzyków i autek, mimo że chciałam więc nagminnie dziecku [czytaj: sobie] kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 anetia no to szukaj mnie na NK Pewnie,że jestem jeszcze młody i ładny Tylko z tym tatusiowaniem to się nie zgodze idę cię szukać a mój się rwie do tatusiowania a ja nie chcę i zwiewam Ot mądra, sama ucieka od pieluch a mnie chce namówić taaa, ja już mam odchowane jedno i chcę jeszcze w pojedynkę zakończyć budowę Narazie nie znalazłem odpowiedniej kobiety.......... dla przyszłego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ps. o co chodzi z tą lista osób ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ps. o co chodzi z tą lista osób ??? Jaką listą? Tą ze zdobytymi stronami? Chodzi Ci Ranking Rekordum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Stuku - wysłałam zgłoszenie na nk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 anetia no to szukaj mnie na NK Pewnie,że jestem jeszcze młody i ładny Tylko z tym tatusiowaniem to się nie zgodze idę cię szukać a mój się rwie do tatusiowania a ja nie chcę i zwiewam Ot mądra, sama ucieka od pieluch a mnie chce namówić taaa, ja już mam odchowane jedno i chcę jeszcze w pojedynkę zakończyć budowę Narazie nie znalazłem odpowiedniej kobiety.......... dla przyszłego synka mój tam sobie sam znajduje na szczęście ma dobry gust - najładniejszą i najfajniejszą dziewczynkę z przedszkola wybrał a ile już biedak nadawał jej pierścionków, błyskotek, jakiś drobiazgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ps. o co chodzi z tą lista osób ??? Jaką listą? Tą ze zdobytymi stronami? Chodzi Ci Ranking Rekordum? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ps. o co chodzi z tą lista osób ??? Jaką listą? Tą ze zdobytymi stronami? Chodzi Ci Ranking Rekordum? tak Każdy kto otworzy nową strone na RW, to zdobywa 1 punkt. Wtedy inni wlepiają mu gacie, majtki, stringi, bokserki, slipy i inne części garderob(według uznania) A ten co wygrał:wraca na popszednią strone, cytuje poprzedni ranking, dopisuje sobie punkta i wlepia posta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 dziekuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts