stukpuk 30.01.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 gorzki i bimbrem śmierdzi , takim góralskim Nigdy nie próbowałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No o tym to z Wami nie pogadam, bo nawet jak mialam swoj samochod to maz zawsze lal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No o tym to z Wami nie pogadam, bo nawet jak miala swoj samochod to maz zawsze lal Dlaczego Cię lał? Zgłosiłaś to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Lac to jesli juz ja Go bym lala. On jak kazdy Andrzej wielkiej spokojnosci czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Lac to jesli juz ja Go bym lala. On jak kazdy Andrzej wielkiej spokojnosci czlowiek Bo wszystkie Andrzeje to równe chłopaki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Anetia to pokaż mu ten wątek......... http://forum.muratordom.pl/tylko-dla-samcow,t52317.htm to może się dołączy do nas widział niech on tam lepiej nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Czesc!!! Jak tam u Was? U mnie bialo Czesc!! Spadam dziecie zaszczepic, bo mi zaraz kare wlepia za ucylanie sie Do wieczora nie wlepią kary a co to za szczepienie?? Swinka, odra rozyczka, ktora powinna byc zrobiona na 13 miesiecy a moj maly ma 18. Ale to nie moja wina, ze byl chory i moja mama lekarz, go nie kazala szczepiec. Jak sie spodziewalam pigula mnie ochrzanila. Ale na szczescie zaraz weszla kolezanka mamy i sie pigula zamknela u mnie siostra też na to późno szczepiła nikt jej nie ganiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Moj maz ciagle nie moze dosjc do tego, czy to forum o budowniu czy o sexie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja hihihi zgadza się ale czasami myślę, że może jakaś wpadka mogłaby się zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Czesc!!! Jak tam u Was? U mnie bialo Czesc!! Spadam dziecie zaszczepic, bo mi zaraz kare wlepia za ucylanie sie Do wieczora nie wlepią kary a co to za szczepienie?? Swinka, odra rozyczka, ktora powinna byc zrobiona na 13 miesiecy a moj maly ma 18. Ale to nie moja wina, ze byl chory i moja mama lekarz, go nie kazala szczepiec. Jak sie spodziewalam pigula mnie ochrzanila. Ale na szczescie zaraz weszla kolezanka mamy i sie pigula zamknela Niech sie gryzną w zad z tymi szczepieniami , ja z młodym na szczepienie poszłam jak miał prawie trzy lata. Niby gdzie miał się zarazić odrą czy inną płonicą, ja szczepiona, ślubny szczepiony inne członki rodziny także, a do przedszkola nie chodził. Natomiast dzieciaki załatwione szczepieniami to na pęczki mogłam oglądać...z autyzmem włącznie z tym autem po szczepieniu to bajka to jest czysty zbieg okoliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja FAKT, NIE MA LEPSZEJ słyszałam jeszcze o szklance zimnej wody zamiast ponoć też skuteczna e tam, jakbym męzowi to zaproponowała, to by mnie wyśmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A Ilone gdzie wcieło? JESTEM , JESTEM - TYLKO DOŁA ŁAPIE To go zamiast łapać szybko wypuść!!!!!!!!!!! racja, wypuść ale ja takiego doła też mam od 2 dni przydałaby się koparka, by to zakopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja narazie się ulatniam, trzeba wkońcu się ogolić Stukowa marudzi............. a dlaczego marudzi ??? ps. mój się nie goli i nie marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 NO WŁASNIE ,CZAS DORZUCIC INNE TEMATY ZNIKAM KOCHANI, NARAZIE PAPAPA ciekawa, jakie ??? hmmmm niech no pomyślę o seksie było o zabawkach i dzieciach było o ubraniach, aukcjach było o seksie było o makijażu? o modzie? nie znam się na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Wszyscy poszli? tak, wszyscy poszli , gdy ja przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja nie jestem fanka nieogolonych facetow. Poza tym moj sie goli, bo musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja FAKT, NIE MA LEPSZEJ słyszałam jeszcze o szklance zimnej wody zamiast ponoć też skuteczna e tam, jakbym męzowi to zaproponowała, to by mnie wyśmiał Młodszy jestem i musze was uczyć Taką szklane mąż bierze i polewa powoli na żone (niekoniecznie swoją ) i rozpoczyna się zabawa w "mokry podkoszulek" Oj dziewczyny, dziewczyny...... Zero wyobraźni erotycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 NO WŁASNIE ,CZAS DORZUCIC INNE TEMATY ZNIKAM KOCHANI, NARAZIE PAPAPA Proponuje porozmawiać o "płynach zimowych do spryskiwaczy" Może być? nie znam się na tym u mnie też mąż zawsze leje ... spryskiwacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja nie jestem fanka nieogolonych facetow. Poza tym moj sie goli, bo musi Dla mnie golenie to traumatyczne doświadczenie , nie cierpie sie golić i czasem robie sie na "dzika"jak to żona twierdzi A gdzie typ macho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 NO WŁASNIE ,CZAS DORZUCIC INNE TEMATY ZNIKAM KOCHANI, NARAZIE PAPAPA Proponuje porozmawiać o "płynach zimowych do spryskiwaczy" Może być? Jasne zawsze kupowalam niebieski taki do -20, ale jak przyszły duze mrozy zainwestowałam w taki do -45 i cholera zamarzła. Nie kupujcie żółtych płynów do spryskiwaczy !!! a ja nawet nie wiem, jaki mam na butelce na pewno pisze -45 ale jaki kolor hmmmmm nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts