stukpuk 30.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 NO WŁASNIE ,CZAS DORZUCIC INNE TEMATY ZNIKAM KOCHANI, NARAZIE PAPAPA Proponuje porozmawiać o "płynach zimowych do spryskiwaczy" Może być? nie znam się na tym u mnie też mąż zawsze leje ... spryskiwacz Zboczeniec normalnie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No o tym to z Wami nie pogadam, bo nawet jak mialam swoj samochod to maz zawsze lal hihihi a bardzo zlał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Moj maz ciagle nie moze dosjc do tego, czy to forum o budowniu czy o sexie? mój też nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 z tym autem po szczepieniu to bajka to jest czysty zbieg okoliczności Osobiście znam trzy takie "zbiegi okoliczności", a do nas na terapię chodzi kilkanaścioro dzieci, u których "dziwne rzeczy" zaczły się dziać po MMR (głównie). nie wierzę w "zbiegi okoliczności" - ale to moje zdanie. nowe tematy ?? a o seksie juz było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja nie jestem fanka nieogolonych facetow. Poza tym moj sie goli, bo musi a ja fanka mężczyzn z 2dniowym zarostem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja FAKT, NIE MA LEPSZEJ słyszałam jeszcze o szklance zimnej wody zamiast ponoć też skuteczna e tam, jakbym męzowi to zaproponowała, to by mnie wyśmiał Młodszy jestem i musze was uczyć Taką szklane mąż bierze i polewa powoli na żone (niekoniecznie swoją ) i rozpoczyna się zabawa w "mokry podkoszulek" Oj dziewczyny, dziewczyny...... Zero wyobraźni erotycznej hihihihihi nie zaproponuję mężowi chociaż latem ... na działce ... to kuszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja nie jestem fanka nieogolonych facetow. Poza tym moj sie goli, bo musi Dla mnie golenie to traumatyczne doświadczenie , nie cierpie sie golić i czasem robie sie na "dzika"jak to żona twierdzi A gdzie typ macho? no mój mąż raz na miesiąc maszynkę do ręki i podcina sobie bródkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 NO WŁASNIE ,CZAS DORZUCIC INNE TEMATY ZNIKAM KOCHANI, NARAZIE PAPAPA Proponuje porozmawiać o "płynach zimowych do spryskiwaczy" Może być? nie znam się na tym u mnie też mąż zawsze leje ... spryskiwacz Zboczeniec normalnie......... a dlaczegoż to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja nie jestem fanka nieogolonych facetow. Poza tym moj sie goli, bo musi a ja fanka mężczyzn z 2dniowym zarostem No tuż lepiej............... Nie ma to jak "dziczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja FAKT, NIE MA LEPSZEJ słyszałam jeszcze o szklance zimnej wody zamiast ponoć też skuteczna e tam, jakbym męzowi to zaproponowała, to by mnie wyśmiał Młodszy jestem i musze was uczyć Taką szklane mąż bierze i polewa powoli na żone (niekoniecznie swoją ) i rozpoczyna się zabawa w "mokry podkoszulek" Oj dziewczyny, dziewczyny...... Zero wyobraźni erotycznej otóz to, szklaneczka wody, długa gra wstepna....(woda może być w innym stanie skupienia - ja proponuję ciało stałe ) a jak dojdzie co do czego to człek juz tak umęczony, że pada i antykoncepcja gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To jak o czyms innym to szukam noclegu we Wroclawiu za mala kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja FAKT, NIE MA LEPSZEJ słyszałam jeszcze o szklance zimnej wody zamiast ponoć też skuteczna e tam, jakbym męzowi to zaproponowała, to by mnie wyśmiał Młodszy jestem i musze was uczyć Taką szklane mąż bierze i polewa powoli na żone (niekoniecznie swoją ) i rozpoczyna się zabawa w "mokry podkoszulek" Oj dziewczyny, dziewczyny...... Zero wyobraźni erotycznej hihihihihi nie zaproponuję mężowi chociaż latem ... na działce ... to kuszące Teraz za zimno na zimną wode, ale jest wersja zimowa....polewamy gorącą czekoladą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 z tym autem po szczepieniu to bajka to jest czysty zbieg okoliczności Osobiście znam trzy takie "zbiegi okoliczności", a do nas na terapię chodzi kilkanaścioro dzieci, u których "dziwne rzeczy" zaczły się dziać po MMR (głównie). nie wierzę w "zbiegi okoliczności" - ale to moje zdanie. autyzm objawia się w wieku około 2-3 lat wtedy też jest ta szczepionka więc udowodniono już, że to zbieg okoliczności, ze akurat po tej szczepionce wykrywa się autyzm u dziecka musiałabym poszukać artykuły ale wiele na ten tyemat na forach można np. poczytać nowe tematy ?? a o seksie juz było ? nie, jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja nie jestem fanka nieogolonych facetow. Poza tym moj sie goli, bo musi Dla mnie golenie to traumatyczne doświadczenie , nie cierpie sie golić i czasem robie sie na "dzika"jak to żona twierdzi A gdzie typ macho? no mój mąż raz na miesiąc maszynkę do ręki i podcina sobie bródkę Mąż nosi brode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja nie jestem fanka nieogolonych facetow. Poza tym moj sie goli, bo musi a ja fanka mężczyzn z 2dniowym zarostem No tuż lepiej............... Nie ma to jak "dziczek" no i jak fajnie drapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja FAKT, NIE MA LEPSZEJ słyszałam jeszcze o szklance zimnej wody zamiast ponoć też skuteczna e tam, jakbym męzowi to zaproponowała, to by mnie wyśmiał Młodszy jestem i musze was uczyć Taką szklane mąż bierze i polewa powoli na żone (niekoniecznie swoją ) i rozpoczyna się zabawa w "mokry podkoszulek" Oj dziewczyny, dziewczyny...... Zero wyobraźni erotycznej hihihihihi nie zaproponuję mężowi chociaż latem ... na działce ... to kuszące Teraz za zimno na zimną wode, ale jest wersja zimowa....polewamy gorącą czekoladą ta, żeby się oparzyć już było gdzieś tutaj na forum o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 MMR II konczy sie chyba na 2 lata ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To jak o czyms innym to szukam noclegu we Wroclawiu za mala kase Ja mam tylko "drogi" w Słupsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja FAKT, NIE MA LEPSZEJ słyszałam jeszcze o szklance zimnej wody zamiast ponoć też skuteczna e tam, jakbym męzowi to zaproponowała, to by mnie wyśmiał Młodszy jestem i musze was uczyć Taką szklane mąż bierze i polewa powoli na żone (niekoniecznie swoją ) i rozpoczyna się zabawa w "mokry podkoszulek" Oj dziewczyny, dziewczyny...... Zero wyobraźni erotycznej otóz to, szklaneczka wody, długa gra wstepna....(woda może być w innym stanie skupienia - ja proponuję ciało stałe ) a jak dojdzie co do czego to człek juz tak umęczony, że pada i antykoncepcja gwarantowana lód ??? super sprawa ale po tym nie padamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja nie jestem fanka nieogolonych facetow. Poza tym moj sie goli, bo musi Dla mnie golenie to traumatyczne doświadczenie , nie cierpie sie golić i czasem robie sie na "dzika"jak to żona twierdzi A gdzie typ macho? no mój mąż raz na miesiąc maszynkę do ręki i podcina sobie bródkę Mąż nosi brode? brodę nie bródkę - taki milimetrowy zarost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts