stukpuk 30.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja FAKT, NIE MA LEPSZEJ słyszałam jeszcze o szklance zimnej wody zamiast ponoć też skuteczna e tam, jakbym męzowi to zaproponowała, to by mnie wyśmiał Młodszy jestem i musze was uczyć Taką szklane mąż bierze i polewa powoli na żone (niekoniecznie swoją ) i rozpoczyna się zabawa w "mokry podkoszulek" Oj dziewczyny, dziewczyny...... Zero wyobraźni erotycznej hihihihihi nie zaproponuję mężowi chociaż latem ... na działce ... to kuszące Teraz za zimno na zimną wode, ale jest wersja zimowa....polewamy gorącą czekoladą ta, żeby się oparzyć już było gdzieś tutaj na forum o tym No bo mąż dla swojego bezpieczeństwa powinien trzymać gorący garnek z czekoladą przez szmatkę, żeby się nie sparzyć, nie daj boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 MMR II konczy sie chyba na 2 lata ostatnie no i dlatego rodzice się boją tego szczepienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Stuku w Slupsku to ja biere flaszke i wlae do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja FAKT, NIE MA LEPSZEJ słyszałam jeszcze o szklance zimnej wody zamiast ponoć też skuteczna e tam, jakbym męzowi to zaproponowała, to by mnie wyśmiał Młodszy jestem i musze was uczyć Taką szklane mąż bierze i polewa powoli na żone (niekoniecznie swoją ) i rozpoczyna się zabawa w "mokry podkoszulek" Oj dziewczyny, dziewczyny...... Zero wyobraźni erotycznej hihihihihi nie zaproponuję mężowi chociaż latem ... na działce ... to kuszące Teraz za zimno na zimną wode, ale jest wersja zimowa....polewamy gorącą czekoladą ta, żeby się oparzyć już było gdzieś tutaj na forum o tym czytałam gdzieś o desperatach, którzy pianki (typu jojo) topili .... bosze a potem oparzenia II stopnia -wariatów nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 331 2. jea - 322 3. inż. Mamoń - 289 4. Mikopiko - 234 5. ILA66 - 210 6. SławekD-żonka - 202 7. Olkalybowa-198 8. verunia -177 9. Joanna i Janusz - 143 10. kze - 136 11. Whisper - 119 12. frosia - 116 13. Ania Wiśniewska - 108 14. fizyk - 103 15. Majka - 98 16. kasztanka - 92 17. retrofood - 90 18. maksiu - 88 19. teska - 78 20. stukpuk - 77 21. pp - 66 22. aniawmuratorze - 62 23. andre59 - 59 24. Ew-ka - 57 25. Sonika - 53 26. badi - 52 27. wartownik - 45 28. monka, andrzejka, kaśka maciej - 44 31. Maxtorka - 43 32. Aga J.G - 41 33. żaba gonia - 38 34. Moniś - 36 35. facio - 35 36. Trini - 34 37. Nefer, ullerowa, tola- 31 40. markus_gdynia - 30 41. Jezier - 28 42. Witos - 27 43. andzik.78 - 26 44. jamles, gaweł - 25 46. marcel2000, magi - 23 48. braza, beti555 - 21 50. Funia, monikach - 20 52. mati_sowee, marjucha - 18 54. Sylvia1, krys1 - 16 56. Agniesia, Karolka, joola, mundzia - 14 60. dompodsosnami - 13 61. Darex, TMK - 12 63. Jane, Wojty, prymasek, dragasia - 10 67. kasia64, duende, ania, mayland - 9 71. kolia, Zielonooka, kropeczka27,malka - 8 74. arek_sp,- 7 75. Januszz, tabaluga1, edzia, - 6 79. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, DorciaIQ, ajri - 5 85. Pawson, jabko, D&R, Anisia3, J&M&W- 4 90. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 95. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobaleno, Jola i Jarek, lbryndal - 2 103. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, Anoleiz, agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA, Adamol, Celinka i Maciek, Anetina - 1 Streszczenium: Poprzednią stronke zdobyła malka Zaczeło się od Ilony, której pomagaliśmy zakopać doła I na koniec dowalić łopatą Potem szybka zmiana tematu na: niebieski płyn do spryskiwaczy Ale dziewczyny:dragasia,anetia,malka (jak zwylke nie wytrzymały ) i znowu o sexie zaczeły rozmawiać. Acha i golić się trzeba.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja FAKT, NIE MA LEPSZEJ słyszałam jeszcze o szklance zimnej wody zamiast ponoć też skuteczna e tam, jakbym męzowi to zaproponowała, to by mnie wyśmiał Młodszy jestem i musze was uczyć Taką szklane mąż bierze i polewa powoli na żone (niekoniecznie swoją ) i rozpoczyna się zabawa w "mokry podkoszulek" Oj dziewczyny, dziewczyny...... Zero wyobraźni erotycznej hihihihihi nie zaproponuję mężowi chociaż latem ... na działce ... to kuszące Teraz za zimno na zimną wode, ale jest wersja zimowa....polewamy gorącą czekoladą ta, żeby się oparzyć już było gdzieś tutaj na forum o tym No bo mąż dla swojego bezpieczeństwa powinien trzymać gorący garnek z czekoladą przez szmatkę, żeby się nie sparzyć, nie daj boże mówisz, że dla swego bezpieczeństwa ??? hmmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kawy jakiejs ni ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Stuku w Slupsku to ja biere flaszke i wlae do Ciebie To mleko i karmi lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Stuku w Slupsku to ja biere flaszke i wlae do Ciebie To mleko i karmi lepiej! Niech Ci bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my tak na godzinę nie patrzymy łapiemy każdą okazję teraz np. dziecko wstawało na siku Bo dziecko lazace po nocy to najlepsza antykoncepcja FAKT, NIE MA LEPSZEJ słyszałam jeszcze o szklance zimnej wody zamiast ponoć też skuteczna e tam, jakbym męzowi to zaproponowała, to by mnie wyśmiał Młodszy jestem i musze was uczyć Taką szklane mąż bierze i polewa powoli na żone (niekoniecznie swoją ) i rozpoczyna się zabawa w "mokry podkoszulek" Oj dziewczyny, dziewczyny...... Zero wyobraźni erotycznej hihihihihi nie zaproponuję mężowi chociaż latem ... na działce ... to kuszące Teraz za zimno na zimną wode, ale jest wersja zimowa....polewamy gorącą czekoladą ta, żeby się oparzyć już było gdzieś tutaj na forum o tym No bo mąż dla swojego bezpieczeństwa powinien trzymać gorący garnek z czekoladą przez szmatkę, żeby się nie sparzyć, nie daj boże mówisz, że dla swego bezpieczeństwa ??? hmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/quote:985b931035] A czyjego? Jak żona kocha to wytrzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 jesu jak cytujecie to wycinajcie choc troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 stuku masz cos prostegohttp://www.neckermann.com.pl/pliki/produkt/480/080464_09_1005_tk58f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Streszczenium: Poprzednią stronke zdobyła malka Zaczeło się od Ilony, której pomagaliśmy zakopać doła I na koniec dowalić łopatą Potem szybka zmiana tematu na: niebieski płyn do spryskiwaczy Ale dziewczyny:dragasia,anetia,malka (jak zwylke nie wytrzymały ) i znowu o sexie zaczeły rozmawiać. Acha i golić się trzeba.......... no tak, znowu dziewczyn wina nie trzeba się golić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 jesu jak cytujecie to wycinajcie choc troche a po co ?? tak jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kawy jakiejs ni ma? u mnie na biurko już dzisiaj 4 a na forum nie mam żadnej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Drogie panie uciekam się z chamsterem i gwidonem pobawić no i reszte zwierzyńca trzeba nakarmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 jesu jak cytujecie to wycinajcie choc troche a po co ?? tak jest fajnie Bo sie serwer strasznie zasmieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 mówisz, że dla swego bezpieczeństwa ??? hmmmmmmmmmmmmmmmmmm A czyjego? Jak żona kocha to wytrzyma? Stukowa tak mocno kocha? sprawdziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kawy jakiejs ni ma? u mnie na biurko już dzisiaj 4 a na forum nie mam żadnej fotki Anetina jak Ty od 5 na nogach to nic dziwnego. Ja sie zwlekalam 8.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Streszczenium: Poprzednią stronke zdobyła malka Zaczeło się od Ilony, której pomagaliśmy zakopać doła I na koniec dowalić łopatą Potem szybka zmiana tematu na: niebieski płyn do spryskiwaczy Ale dziewczyny:dragasia,anetia,malka (jak zwylke nie wytrzymały ) i znowu o sexie zaczeły rozmawiać. Acha i golić się trzeba.......... no tak, znowu dziewczyn wina nie trzeba się golić No dla ciebie to nie......... Spadam..........do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts