anetina 30.01.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Drogie panie uciekam się z chamsterem i gwidonem pobawić no i reszte zwierzyńca trzeba nakarmić zostawiasz nas same ??????? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 mówisz, że dla swego bezpieczeństwa ??? hmmmmmmmmmmmmmmmmmm A czyjego? Jak żona kocha to wytrzyma? Stukowa tak mocno kocha? sprawdziłeś? Jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kawy jakiejs ni ma? u mnie na biurko już dzisiaj 4 a na forum nie mam żadnej fotki Anetina jak Ty od 5 na nogach to nic dziwnego. Ja sie zwlekalam 8.30 no na upartego z łóżka się zwlokłam dopiero o 6 ale jakoś 2 noc już spać nie mogę - i to nie z winy męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Drogie panie uciekam się z chamsterem i gwidonem pobawić no i reszte zwierzyńca trzeba nakarmić zostawiasz nas same ??????? :( Jak kochacie to wytrzymacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Streszczenium: Poprzednią stronke zdobyła malka Zaczeło się od Ilony, której pomagaliśmy zakopać doła I na koniec dowalić łopatą Potem szybka zmiana tematu na: niebieski płyn do spryskiwaczy Ale dziewczyny:dragasia,anetia,malka (jak zwylke nie wytrzymały ) i znowu o sexie zaczeły rozmawiać. Acha i golić się trzeba.......... no tak, znowu dziewczyn wina nie trzeba się golić No dla ciebie to nie......... Spadam..........do wieczora do wieczorka o ile mąż da mi kompa swego, bo mój zaniósł do przeformatowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 mówisz, że dla swego bezpieczeństwa ??? hmmmmmmmmmmmmmmmmmm A czyjego? Jak żona kocha to wytrzyma? Stukowa tak mocno kocha? sprawdziłeś? Jeszcze nie. to daj znać, jak sprawdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Drogie panie uciekam się z chamsterem i gwidonem pobawić no i reszte zwierzyńca trzeba nakarmić zostawiasz nas same ??????? :( Jak kochacie to wytrzymacie ale nie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Jak wszyscy polecieli to i ja spadam tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 to do znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a ja jestem głowa mnie nap... ratuuuuuuuuuuuuunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a ja jestem głowa mnie nap... ratuuuuuuuuuuuuunku Aloha. Ale się wkur........m Myślałem ,że jestem bardziej spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Chyba musze zmienić hobby!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a ja jestem głowa mnie nap... ratuuuuuuuuuuuuunku Aloha. Ale się wkur........m Myślałem ,że jestem bardziej spokojny a co się stało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A co kot Cie uzarl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Chyba musze zmienić hobby!!!!!!!!!!! na jakie inne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Moje jedno z wielu hobby to gry komuterowe (prosze sie nie śmiać) I polazłem sobie pograć w ciszy i spokoju, do czasu , ale jak zabili mnie 15 raz z rzędu to póściłem wiązanke i wróciłem pokornie na RW , nerwy leczyć A Gwidona nakarmiłem wądróbką (miała być na obiad) ale jej nie cierpie, za to kot uwielbia. I wszyscy zadowoleni, tylko musze poszukać coś innego na obaid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Chyba musze zmienić hobby!!!!!!!!!!! na jakie inne ??? Może wróce do znaczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.01.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 wow, a w co grasz? u mnie mąż jedynie wyścigi młodego też tym zaraził - jest w tym genialny - młody, nie mąż a znaczki to chyba drogie hobby ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 wow, a w co grasz? u mnie mąż jedynie wyścigi młodego też tym zaraził - jest w tym genialny - młody, nie mąż a znaczki to chyba drogie hobby ??? Ja lubie strategie (RTS) i strzelanki (FPS) Czasem jakis symulator się trafi. za wyścigami nie przepadam. Może się z mężem powymieniamy grami? Znaczki i monety zbieram od komuni, trochę tego badziewia mam, ale nie mam pojęcia czy mam jakieś cenne okazy, trzeba kiedys sprawdzić, może na samochód starczy? Cholernie drogie to hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Teraz naprawde uciekam, ziemniaki trzeba obrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts