ila66 31.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 WITANKO JESTEM I TO W SZAMPAŃSKIM HOMORZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.01.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 cczesć Ulercia a ja podkabluję Kaśkę bo wypisuje w dzienniku żeby RW zlikwidować zarty sobie robi przeciez tutaj wszystkie sie poznałysmy KTORA KAŚKA ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 cczesć Ulercia a ja podkabluję Kaśkę bo wypisuje w dzienniku żeby RW zlikwidować zarty sobie robi przeciez tutaj wszystkie sie poznałysmy KTORA KAŚKA ????? Ta najpożytniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 31.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witaj Ila - smakowity ten sernik był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witaj Ila - smakowity ten sernik był... TEN MÓJ ? CZY TEN STUKA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 cczesć Ulercia a ja podkabluję Kaśkę bo wypisuje w dzienniku żeby RW zlikwidować zarty sobie robi przeciez tutaj wszystkie sie poznałysmy KTORA KAŚKA ????? Ta najpożytniejsza KTÓRA ZARAZ TAM POLECĘ JAK TO ZLIKWIDOWAĆ RW - NIE MA TAKIEJ OPCJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 cczesć Ulercia a ja podkabluję Kaśkę bo wypisuje w dzienniku żeby RW zlikwidować zarty sobie robi przeciez tutaj wszystkie sie poznałysmy KTORA KAŚKA ????? Ta najpożytniejsza BEZ KAWIARNII, BEZ RW - NIE MA FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 31.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witaj Ila - smakowity ten sernik był... TEN MÓJ ? CZY TEN STUKA ??? Twój Stuka nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.01.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 cczesć Ulercia a ja podkabluję Kaśkę bo wypisuje w dzienniku żeby RW zlikwidować zarty sobie robi przeciez tutaj wszystkie sie poznałysmy KTORA KAŚKA ????? Ta najpożytniejsza BEZ KAWIARNII, BEZ RW - NIE MA FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 cczesć Ulercia a ja podkabluję Kaśkę bo wypisuje w dzienniku żeby RW zlikwidować zarty sobie robi przeciez tutaj wszystkie sie poznałysmy KTORA KAŚKA ????? Ta najpożytniejsza BEZ KAWIARNII, BEZ RW - NIE MA FORUM spoko, są jeszcze dzienniki i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 cczesć Ulercia a ja podkabluję Kaśkę bo wypisuje w dzienniku żeby RW zlikwidować zarty sobie robi przeciez tutaj wszystkie sie poznałysmy KTORA KAŚKA ????? Ta najpożytniejsza BEZ KAWIARNII, BEZ RW - NIE MA FORUM spoko, są jeszcze dzienniki i komentarze MASZ RACJĘ ALE RW, CZY KAWIARNIA TO SA MIEJSCA OGÓLNYCH SPOTKAŃ I POZNAŃ DZIENNIKI I KOMENTARZE, TO SPRAWA CAŁKOWICIE INDYWIDUALNA JAK ZACZNĘ TAM WCHODZIC I PISAĆ, TO ROZWOD MUROWANY ALBO ZAKAZ WCHODZENIA NA KOMPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witaj Ila - smakowity ten sernik był... TEN MÓJ ? CZY TEN STUKA ??? Twój Stuka nie widziałam CIESZĘ SIĘ BARDZO, BARDZO, BARDZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 31.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Baaardzo powoli szykuje się do mikado... Ila a przepis na pasztet też macie? dzieciowi bym upiekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 witam wieczorkiem oglądam "Brokeback Mountain" w przerwach reklamowych padam na twarz po cholernie ciężkim dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Baaardzo powoli szykuje się do mikado... Ila a przepis na pasztet też macie? dzieciowi bym upiekła JA NIE MAM ALE MOJ MAŁŻONEK MA - ZDOBĘDĘ GO DLA CIEBIE MA BYĆ TAKI SZYBKI ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 31.01.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Baaardzo powoli szykuje się do mikado... Ila a przepis na pasztet też macie? dzieciowi bym upiekła JA NIE MAM ALE MOJ MAŁŻONEK MA - ZDOBĘDĘ GO DLA CIEBIE MA BYĆ TAKI SZYBKI ???? może być szybki i zdrowy po prostu chcę wiedzieć co moje dziecko będzie jadło w pasztecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 31.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 witam wieczorkiem oglądam "Brokeback Mountain" w przerwach reklamowych padam na twarz po cholernie ciężkim dniu Witamy wieczorową porą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 31.01.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 na regenerację sił http://www.strykowski.net/ciasto/Fotografie_sernika,_smacznych_ciast_smakolyki_zdjecia_1464.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.01.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Baaardzo powoli szykuje się do mikado... Ila a przepis na pasztet też macie? dzieciowi bym upiekła JA NIE MAM ALE MOJ MAŁŻONEK MA - ZDOBĘDĘ GO DLA CIEBIE MA BYĆ TAKI SZYBKI ???? może być szybki i zdrowy po prostu chcę wiedzieć co moje dziecko będzie jadło w pasztecie ZDOBĘDĘ TEN PRZEPIS DLA CIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 31.01.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Dobry wieczor!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts