arek_sp 01.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 I coś dla oka dla męskiej części ww. Klanu J&M&W http://www.oui.pl/zdjecia/Stringi_AVA_315_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.02.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jestem po spacerku ..... Ja też trafię do czekolady WITANKO !!!!!!!!!! Ty nie, ja tylko kobiety dusze Ale Ty jesteś ...... Ty już mnie nie kochasz ...... A Ty niedobry STUK STUK .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 01.02.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 I coś dla oka dla męskiej części ww. Klanu J&M&W http://www.oui.pl/zdjecia/Stringi_AVA_315_d.jpg jeden z klanu się ucieszył, a drugi niepełnoletni, a nawet małoletni, więc mu nie pokażę idziemy młodego wrzucić do wanny - pora na jego kolej; jeśli od "sudotu" uda mi się go oderwać, bo podobno rozwiązuje, tzn. bazgroli w poszczególnych kratkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 01.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Poszlam po gacie dla Justyny i mi sie komp zaczal wieszac Ale juz mam http://www.sestosenso.pl/sklep/images//fullsize/comix_czarne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jestem po spacerku ..... Ja też trafię do czekolady WITANKO !!!!!!!!!! Ty nie, ja tylko kobiety dusze Ale Ty jesteś ...... Ty już mnie nie kochasz ...... A Ty niedobry STUK STUK .... Nawet nie próbuj się smarować czekoladą!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 I coś dla oka dla męskiej części ww. Klanu J&M&W http://www.oui.pl/zdjecia/Stringi_AVA_315_d.jpg Ładna ona........ mam nadziej, że nie przerabiana w photo schopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Stuk gwarancja natury ...... Chyba, że ktoś predzej ją przepóścił przez photo schop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Stuk gwarancja natury ...... Chyba, że ktoś predzej ją przepóścił przez photo schop Poprawione....... spadam na kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dobra ........ Dzisiaj jest dzień kąpieli .... Właśnie młoda skończyła się taplać, a "stara" poszła się taplać. Ja muszę wysuszyć młodą i położyć spać. Potem ja ide się taplać .... STUK przygotowałeś KADŹ z czekoladą dla mnie i Ilony Ja lubię mleczną .... Ale z Ilą mogę nawet w gorzkiej ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dobra ........ Dzisiaj jest dzień kąpieli .... Właśnie młoda skończyła się taplać, a "stara" poszła się taplać. Ja muszę wysuszyć młodą i położyć spać. Potem ja ide się taplać .... STUK przygotowałeś KADŹ z czekoladą dla mnie i Ilony Ja lubię mleczną .... Ale z Ilą mogę nawet w gorzkiej ....... Ta kadź była dla kochanych pań z RW , a nie dla jakiś obcych facetów Ja z Iloną to moge i bez czekolady....... W suchej wannie się wykąpać......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 01.02.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A ja moge do Was wskoczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A ja moge do Was wskoczyc? Nie ma problemu! Nawet nóg nie musisz myć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/22106053/6/main/74ce5d87e9.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Kurcze, jeszcze musze przedłużacz naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ILa w razie co to wlewaj czekolade................. Tylko jak Arek przyjdzie to nie otwieraj mu łazienki po żadnym pozorem!!!!! To stary ściemniacz i podrywacz Może próbować różnych sztuczek........ Do jutra "klikacze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 01.02.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Stuku co tak wczesnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 01.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Kurcze, jeszcze musze przedłużacz naprawić przedłużacz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Stuku co tak wczesnie?? Po urodzinach jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Kurcze, jeszcze musze przedłużacz naprawić przedłużacz??? A co? dziwne? Będe grzebał przy kablu, oglądał "Ranczo", może będe miał szczęście i mnie nie porazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts