SławekD-żonka 13.06.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam wszystkich Fizyk ładny ten Twój zachód słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 qrcze, wymyslcie coś na siedzenie przez 8 godzin przed kompem z uroczym uśmiechem przyklejonym do twarzy Masaże były, na krzyże nie pomogły Ale dlaczego z uroczym uśmiechem. Ja proponuję: 1. Uśmiech miły - acz nieuroczy 2. Mina powazna sugerująca coś ważnego 3. Mina poważna nic nie sugerująca 4. Uśmiech lekko uroczy 5. Zdecydowanie nie uśmiech 6. i wiele wiele innych .... Urocze kobity mają uroczy usmiech A o czym marzy mi się teraz: o ciepłej, nagrzanej plaży, wygodnym kocyku, ciekawej książce, szumie morza i o takich tam pierdołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 qrcze, wymyslcie coś na siedzenie przez 8 godzin przed kompem z uroczym uśmiechem przyklejonym do twarzy Masaże były, na krzyże nie pomogły Ale dlaczego z uroczym uśmiechem. Ja proponuję: 1. Uśmiech miły - acz nieuroczy 2. Mina powazna sugerująca coś ważnego 3. Mina poważna nic nie sugerująca 4. Uśmiech lekko uroczy 5. Zdecydowanie nie uśmiech 6. i wiele wiele innych .... Urocze kobity mają uroczy usmiech A o czym marzy mi się teraz: o ciepłej, nagrzanej plaży, wygodnym kocyku, ciekawej książce, szumie morza i o takich tam pierdołach Majka, kto jak kto, ale Ty nie powinnas mieć z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Majeczko nie zazdroszczę,Moja mama właśnie leży w szpitalu na kregosłup, od zwykłego bólu sie zaczeło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Majeczko nie zazdroszczę, Moja mama właśnie leży w szpitalu na kregosłup, od zwykłego bólu sie zaczeło. To chyba ostatni dzwonek by zabrac się za swoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 nie mam czasu na zdrowie, ani piaseczek samo przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 nie mam czasu na zdrowie, ani piaseczek samo przejdzie Ja tez tak mówiłam o swoim kręgosłupie, nie chciałam skierowania na rehabilitacje i teraz żałuję Niestety tylko pokolenie moich babć (przedwojenne) się zdrowo trzyma, reszt to już słabeusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.06.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 W pełni poieram Żonkę Sławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 no dobra, dobra, wspomogę sie jakimś wzmacniaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Trochę posmęcę: jak czytam nekrologi, to mi się włos na głowie jeży - coraz młodsi ludzie umierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Trochę posmęcę: jak czytam nekrologi, to mi się włos na głowie jeży - coraz młodsi ludzie umierają Kaśka!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 no dobra, dobra, wspomogę sie jakimś wzmacniaczem Tylko to niestety na za długo nie starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Trochę posmęcę: jak czytam nekrologi, to mi się włos na głowie jeży - coraz młodsi ludzie umierają Kaśka!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem wiem, ale tak to wygląda (przynajmniej w Wielkopolsce, ale to chyba obrazuje też i resztę kraju ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.06.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 nie macie bardziej optymistycznych tematów do dyskusji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 no dobra, dobra, wspomogę sie jakimś wzmacniaczem Tylko to niestety na za długo nie starcza ŁYK, ŁYK??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 no dobra, dobra, wspomogę sie jakimś wzmacniaczem Tylko to niestety na za długo nie starcza ŁYK, ŁYK??? Tam ŁYK skromnie - cała flaszka od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 ja jestem optymistka, plecy mnie łupią, praca wre, mąż jedzie na konferencje......same pozytywy Sonika, są wzmacniacze wewnętrzne i zewnętrzne. Jakis przystojny kręgarz by sie zdał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 nie macie bardziej optymistycznych tematów do dyskusji?? Może coś by się znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 ja jestem optymistka, plecy mnie łupią, praca wre, mąż jedzie na konferencje......same pozytywy Sonika, są wzmacniacze wewnętrzne i zewnętrzne. Jakis przystojny kręgarz by sie zdał Jakby był nawet bardziej niż przystojny, to wzmacniacz wewnetrzny byłby niepotrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 13.06.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts