stukpuk 06.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 JMW SPISZ ZE STUKIEM NO ŁADNE RZECZY to było ze STUKIEM a ja myślałam, że z własnym chłopem kurde, po ciemku nic nie widać...., następnym razem dokładnie sprawdzę, kto w mym łóżku Spróbuj, a nie poczujesz różnicy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 a co ci tam stwierdzili? że nadal w domu możesz siedzieć? cześć Zmniejszyli mnie o 1 cm. no to dostałem pół roku wolnego , nic tylko na ryby jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 zmniejszyli ??? mam nadzieję, że nie to, co mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 zmniejszyli ??? mam nadzieję, że nie to, co mam na myśli To nie , bo by się sąsiadka załamała Jestem po usunięciu dysku i już pół roku gnije w domu,stąd moja częśta wizyta na RW i teraz czeka mnie kolejna laba. Ale juz mi się nudzi teraz czekam na sanatorium i na wieczorki zapoznawcze i krzakoterapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 sąsiadka ?? krzakoterapia ?? hmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 sąsiadka ?? krzakoterapia ?? hmmmmmmmmmm Podobno dziwne rzeczy dzieją się w sanatorium , i wszyscy się śmieją jak o tym wspominam, ciekawe ile w tym jest prawdy, że tam tylko sex, rozpusta i kanapki z czarnym salcesonem No nic, trzeba osobiście sprawdzić.......... teraz trzeba nabrać formy i zgubić pare kilo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 06.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wyobrazcie sobie, ze moje antykoncepcje padly dzis o 20. oboje!! rozumiem, że to dobrze ??? bo mój pada znacznie wcześniej a może to jest aluzja, ze na pewno jednak chce rodzeństwo ??? Anetina moja padaja czasem nawet o 23. Stefan odmawia teraz spania w dzien, potem zasypia ok 16 , spi 2h i lata potem do 23 A z tego co widze to twoj synio juz duzy jest. Potem coraz trudniej o chec na drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ciekawe tylko co na to Stukowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 06.02.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wyobrazcie sobie, ze moje antykoncepcje padly dzis o 20. oboje!! rozumiem, że to dobrze ??? bo mój pada znacznie wcześniej a może to jest aluzja, ze na pewno jednak chce rodzeństwo ??? A widać, że chce rodzeństo, prosi o to rodziców? A może po prostu korzysta z tego, ze jest sam... Po moim widac, że ciągnie go do dzieci, a zatem.............. ..............od września do przedszkola [/url] To bedziemy razem plakac 1 wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wy juz po dwa bobasy macie, a ja tu jeszcze ani jednego........ Musze się żony podpytać może cos jest bo nie jestem na bieżąco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wyobrazcie sobie, ze moje antykoncepcje padly dzis o 20. oboje!! rozumiem, że to dobrze ??? bo mój pada znacznie wcześniej a może to jest aluzja, ze na pewno jednak chce rodzeństwo ??? Anetina moja padaja czasem nawet o 23. Stefan odmawia teraz spania w dzien, potem zasypia ok 16 , spi 2h i lata potem do 23 A z tego co widze to twoj synio juz duzy jest. Potem coraz trudniej o chec na drugie no kawał chłopa już z mojego ale my młodziutkie małżeństwo , więc może na 3 rocznicę byśmy może akurat mieli maluszka mnie się marzy różnica 7 lat a później jak się uda, może kolejne jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ciekawe tylko co na to Stukowa Im mniej wie tym dłużej żyje....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wyobrazcie sobie, ze moje antykoncepcje padly dzis o 20. oboje!! rozumiem, że to dobrze ??? bo mój pada znacznie wcześniej a może to jest aluzja, ze na pewno jednak chce rodzeństwo ??? A widać, że chce rodzeństo, prosi o to rodziców? A może po prostu korzysta z tego, ze jest sam... Po moim widac, że ciągnie go do dzieci, a zatem.............. ..............od września do przedszkola [/url] To bedziemy razem plakac 1 wrzesnia a dlaczego płakać? chociaż właściwie tak, rodzice bardziej przeżywają przedszkole niż dziecko moje już od poczatku najchętniej w przedszkolu by zamieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wy juz po dwa bobasy macie, a ja tu jeszcze ani jednego........ Musze się żony podpytać może cos jest bo nie jestem na bieżąco..... pytaj, pytaj ps. ja mam jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 06.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Stuku szkoda, ze na serce nie chorujesz, bo kolo mnie jest rewelacyjne sanatorium kardiologiczne Moja ciocia byla pare lat temu to na taki turnus trafila, ze same dziadki byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ciekawe tylko co na to Stukowa Im mniej wie tym dłużej żyje....... i spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Stuku szkoda, ze na serce nie chorujesz, bo kolo mnie jest rewelacyjne sanatorium kardiologiczne Moja ciocia byla pare lat temu to na taki turnus trafila, ze same dziadki byly on chyba nie chce trafić na same babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Stuku szkoda, ze na serce nie chorujesz, bo kolo mnie jest rewelacyjne sanatorium kardiologiczne Moja ciocia byla pare lat temu to na taki turnus trafila, ze same dziadki byly Serce i hydaulika sprawna...... Mam nadzieje , że na tyle daleko mnie wyślą żeby mnie żona nie odwiedzała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Stuku szkoda, ze na serce nie chorujesz, bo kolo mnie jest rewelacyjne sanatorium kardiologiczne Moja ciocia byla pare lat temu to na taki turnus trafila, ze same dziadki byly on chyba nie chce trafić na same babcie W żadnym wypadku ja tam się wyleczyć a nie załamać psychicznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 06.02.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Anetina wyjatkowo przed rankingiem http://diores.pl/images/abig/SHIRLEY/464.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts