Majka 13.06.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 żeby to tylko takie wpadki mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 żeby to tylko takie wpadki mieć No właśnie A jakie były WASZE najwieksze wpadki - tak ogólnie lub zawodowo czy towarzysko - cokolwiek, może się pośmiejemy, może popłaczemy - jeśli oczywiście mogę takie coś tu zaproponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 O rany Fizyk ale wsypa a okulistka mówiła, że okulary do kompa mi sa niepotrzebne, bo mi tylko się wydaje, że literki pływają, a tymczasem mocniejsze musze nabyć Dziewczyny - zwróćcie uwagę, że Kasia mówi o wsypie dotyczącej tego, że wydało się! Wydało się to że się zakochała!!!! NIe martw się - nic Sławkowi nie powiemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 O rany Fizyk ale wsypa a okulistka mówiła, że okulary do kompa mi sa niepotrzebne, bo mi tylko się wydaje, że literki pływają, a tymczasem mocniejsze musze nabyć Dziewczyny - zwróćcie uwagę, że Kasia mówi o wsypie dotyczącej tego, że wydało się! Wydało się to że się zakochała!!!! NIe martw się - nic Sławkowi nie powiemy! Hehehehehe, no interpretacja nawet mi się podoba ... tylko co będzie jak Sławek się tu zaloguje wtedy leżę na łopatkach i kwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 U mnie może to nie była wpaka - ale wyjątkowo miałem dobry humor. Pracowałem w salonie Forda - sprzedawalem samochody. Dzwoni telefon. Odebrałem ja. Oto rozmowa: - Dzień dobry, czy to Ford? - pyta klientka. - Niestety, bardzo mi przykro, ale Henry Ford nie żyje. Grzegorz K.... przy telefonie - odpowiedziałem - OOO , ale bardzo się zasłużył - odpowiedziała sprytna klienta Już nie pamiętam jaki kupiła samochód, ale do salonu przyszła . Koledzy stali - jakby ich zamurowało. Długo potem opowiadano sobie w salonach lubelskich o moim niewinnym żarciku. Nawet o tym nie wiedziałem, ale jakiś młody sprzedawca z innej firmy kiedyś mi opowiedział, że w Fordzie pracował taki człowiek, który zrobił taki numer klientowi. Przedstawiłem mu się - że to ja To były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 O rany Fizyk ale wsypa a okulistka mówiła, że okulary do kompa mi sa niepotrzebne, bo mi tylko się wydaje, że literki pływają, a tymczasem mocniejsze musze nabyć Dziewczyny - zwróćcie uwagę, że Kasia mówi o wsypie dotyczącej tego, że wydało się! Wydało się to że się zakochała!!!! NIe martw się - nic Sławkowi nie powiemy! Hehehehehe, no interpretacja nawet mi się podoba ... tylko co będzie jak Sławek się tu zaloguje wtedy leżę na łopatkach i kwiczę Nie przyzansz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 U mnie może to nie była wpaka - ale wyjątkowo miałem dobry humor. Pracowałem w salonie Forda - sprzedawalem samochody. Dzwoni telefon. Odebrałem ja. Oto rozmowa: - Dzień dobry, czy to Ford? - pyta klientka. - Niestety, bardzo mi przykro, ale Henry Ford nie żyje. Grzegorz K.... przy telefonie - odpowiedziałem - OOO , ale bardzo się zasłużył - odpowiedziała sprytna klienta Już nie pamiętam jaki kupiła samochód, ale do salonu przyszła . Koledzy stali - jakby ich zamurowało. Długo potem opowiadano sobie w salonach lubelskich o moim niewinnym żarciku. Nawet o tym nie wiedziałem, ale jakiś młody sprzedawca z innej firmy kiedyś mi opowiedział, że w Fordzie pracował taki człowiek, który zrobił taki numer klientowi. Przedstawiłem mu się - że to ja To były czasy http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 To mi teraz się przypomniało coś z czasów jak pracowałam w hotelowej recepcji, miałam nocny dyżur, akurat były targi, pełne obłożenie, środek nocy - wraca jeden gość (ważna informacja - Polak) i zagaduje mnie po angielsku - no dobra, skoro ma ochotę rozmawiać w tym języku ... po chwili powiedział coś po polsku, ja mu odpowiedziałam, a on uradowany Ale pani ładnie po polsku mówi był w ciężkim szoku jak się dowiedział, że my właśnie w Polsce jesteśmy Ciekawe czy to pamiętał rano jak się obudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 O rany Fizyk ale wsypa a okulistka mówiła, że okulary do kompa mi sa niepotrzebne, bo mi tylko się wydaje, że literki pływają, a tymczasem mocniejsze musze nabyć Dziewczyny - zwróćcie uwagę, że Kasia mówi o wsypie dotyczącej tego, że wydało się! Wydało się to że się zakochała!!!! NIe martw się - nic Sławkowi nie powiemy! Hehehehehe, no interpretacja nawet mi się podoba ... tylko co będzie jak Sławek się tu zaloguje wtedy leżę na łopatkach i kwiczę Nie przyzansz się Nie potwierdzam - nie zaprzeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 dobre w mojej branzy trzeba miec poczucie humoru, inaczej mozna by zwariować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Kolega wycztał na plakacie,że szykuje się jakaś impreza. Zorganizował grupę chetnych dzieciaków, kupił bilety na pociag. Jak zajechali na miejsce o imprezie ani widu ani słychu. Okazało sie,że była takowa ale rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 OLka, Ty już po lekcjach znowu punktu nie złapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam Kolega wycztał na plakacie,że szykuje się jakaś impreza. Zorganizował grupę chetnych dzieciaków, kupił bilety na pociag. Jak zajechali na miejsce o imprezie ani widu ani słychu. Okazało sie,że była takowa ale rok temu. Hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 OLka, Ty już po lekcjach znowu punktu nie złapię 6 lekcji miałam, zaczynałam o 7.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 OLka, Ty już po lekcjach znowu punktu nie złapię 6 lekcji miałam, zaczynałam o 7.10. A jutro na 16-stą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Czeka mnie zakup trunków na wiechę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Gdzie się podziałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Nastukać mam sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 jedna klientka nas tu męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts