Olkalybowa 13.06.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Ależ dzisiaj piękny dzień aż się ze wsi nie chciało wyjeżdżać. A u mnie leje i ludzie tak szybko uciekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 jest pewna szansa, ze niedługo zobaczę jeszcze piekny dzień na wsi witaj jezier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Ależ dzisiaj piękny dzień aż się ze wsi nie chciało wyjeżdżać. A u mnie leje i ludzie tak szybko uciekają z kawy przed deszczem uciekłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 a ja jeszcze później. Ale nie zwale sie tylko delikatnie jak piórko osiadę na laweczce przed domem ładnie to wymyśliłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witaj Jezier U nas dzisiaj dosyć ładnie, ale chyba będzie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Ależ dzisiaj piękny dzień aż się ze wsi nie chciało wyjeżdżać. A u mnie leje i ludzie tak szybko uciekają z kawy przed deszczem uciekłas? Nie, nie, przed deszczem chroni mnie sąsiad z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 a ja jeszcze później. Ale nie zwale sie tylko delikatnie jak piórko osiadę na laweczce przed domem ładnie to wymyśliłaś... muszę sie w końcu dowartościowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.06.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Najlepiej o siebie zadbać samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Najlepiej o siebie zadbać samemu. Jakby mój Mąż miał sam o siebie zadbać to by umarł z głodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.06.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Jak pada to jeszcze mniej ochoty na wyjazd mam ochoty. Jak by tu pracę przenieść do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.06.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Najlepiej o siebie zadbać samemu. Jakby mój Mąż miał sam o siebie zadbać to by umarł z głodu . Nie potrafi sam jeść Co mu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Najlepiej o siebie zadbać samemu. Jakby mój Mąż miał sam o siebie zadbać to by umarł z głodu . Ale zaraz zaraz.....to jak on sobie poradził na studiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.06.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Może miał kogoś o kim nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Najlepiej o siebie zadbać samemu. Jakby mój Mąż miał sam o siebie zadbać to by umarł z głodu . Nie potrafi sam jeść Co mu jest? Potrafi tak sobie zażartowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Może miał kogoś o kim nie wiesz Pewnie tak, zaradny jest przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.06.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 No to wszystko się wyjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 No to wszystko się wyjaśniło ufff co za ulga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Najlepiej o siebie zadbać samemu. Jakby mój Mąż miał sam o siebie zadbać to by umarł z głodu . Nie potrafi sam jeść Co mu jest? Potrafi tak sobie zażartowałam. każdy chlop próbuję wywalczyć odpowiednie miejsce w stadzie. Jak sie godzisz na sprzątanie, gotowanie i pełna obsługę, to tak bedziesz rzeźbić do końca swoich dni na tym ziemskim padole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Najlepiej o siebie zadbać samemu. Jakby mój Mąż miał sam o siebie zadbać to by umarł z głodu . Nie potrafi sam jeść Co mu jest? Potrafi tak sobie zażartowałam. każdy chlop próbuję wywalczyć odpowiednie miejsce w stadzie. Jak sie godzisz na sprzątanie, gotowanie i pełna obsługę, to tak bedziesz rzeźbić do końca swoich dni na tym ziemskim padole No tak ,ale on więcej pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Najlepiej o siebie zadbać samemu. Jakby mój Mąż miał sam o siebie zadbać to by umarł z głodu . Nie potrafi sam jeść Co mu jest? Potrafi tak sobie zażartowałam. każdy chlop próbuję wywalczyć odpowiednie miejsce w stadzie. Jak sie godzisz na sprzątanie, gotowanie i pełna obsługę, to tak bedziesz rzeźbić do końca swoich dni na tym ziemskim padole No tak ,ale on więcej pracuje. Wiec domem to już ja siezajmę co mi tam korona mi z głowy nie spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts