malka 15.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 O Panienko Przenajświętsza takiego wejścia to ja nie miałam daaaaaaaaaawno Aneta jak zawsze udaje zdziwioną....... o ty gadzie przebrzydły, padalcu jeden To już zapomniałaś jak sie współnie na łódce pływało? OOOOOO, CIEKAWIE SIĘ ZACZYNA To z czasów jak na czacie robiłem wykłady ze spawalnictwa i każdy przynosił swoje elektrody, to były tłumy na czacie! Kto pamieta? PAMIETAM TŁUMY NA CZACIE CIEBIE TEZ PAMIETAM, BO SZYKOWAŁES SIE DO WYJAZDU NA SAKSY ALE ELEKTROD TO JA NIE PAMIĘTAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no to jak z tą łódeczką było ?? Kasia opowie, bo ja wiosłowałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przepraszam, czy ja mam chodzić bez gaci?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 O Panienko Przenajświętsza takiego wejścia to ja nie miałam daaaaaaaaaawno Aneta jak zawsze udaje zdziwioną....... o ty gadzie przebrzydły, padalcu jeden To już zapomniałaś jak sie współnie na łódce pływało? OOOOOO, CIEKAWIE SIĘ ZACZYNA To z czasów jak na czacie robiłem wykłady ze spawalnictwa i każdy przynosił swoje elektrody, to były tłumy na czacie! Kto pamieta? PAMIETAM TŁUMY NA CZACIE CIEBIE TEZ PAMIETAM, BO SZYKOWAŁES SIE DO WYJAZDU NA SAKSY ALE ELEKTROD TO JA NIE PAMIĘTAM Pamietasz mnie? Chyba teraz jestem bardziej poważny i odpowiedzialny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przepraszam, czy ja mam chodzić bez gaci?????????????????? będzie ranking - będą gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przepraszam, czy ja mam chodzić bez gaci?????????????????? No pewnie, ze bez! http://fundir.org/stuff/fundir.org,pupcie_nr2,6276bf6cb0b01c1b051c39d588725847.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 O Panienko Przenajświętsza takiego wejścia to ja nie miałam daaaaaaaaaawno Aneta jak zawsze udaje zdziwioną....... o ty gadzie przebrzydły, padalcu jeden To już zapomniałaś jak sie współnie na łódce pływało? OOOOOO, CIEKAWIE SIĘ ZACZYNA To z czasów jak na czacie robiłem wykłady ze spawalnictwa i każdy przynosił swoje elektrody, to były tłumy na czacie! Kto pamieta? PAMIETAM TŁUMY NA CZACIE CIEBIE TEZ PAMIETAM, BO SZYKOWAŁES SIE DO WYJAZDU NA SAKSY ALE ELEKTROD TO JA NIE PAMIĘTAM Pamietasz mnie? Chyba teraz jestem bardziej poważny i odpowiedzialny? WIDZISZ, TY MNIE NIE PAMIETASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? Mogłaś mnie wysłać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przepraszam, czy ja mam chodzić bez gaci?????????????????? będzie ranking - będą gacie malka!!!!!!!! weź zerknij do góry!!! ślepoto jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przepraszam, czy ja mam chodzić bez gaci?????????????????? będzie ranking - będą gacie HMMM, STUK NAS PEWNIE ZASKOCZY Z GACIAMI WSPOMNIENIA Z ŁÓDKI MU WRÓCIŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przepraszam, czy ja mam chodzić bez gaci?????????????????? będzie ranking - będą gacie HMMM, STUK NAS PEWNIE ZASKOCZY Z GACIAMI WSPOMNIENIA Z ŁÓDI MU WRÓCIŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 KASIU GACIE DLA CIE http://www.thedollpage.com/photopost/data/500/1106eb_07042008_006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Przepraszam, czy ja mam chodzić bez gaci?????????????????? będzie ranking - będą gacie malka!!!!!!!! weź zerknij do góry!!! ślepoto jedna ło ranysiu, umknęło mi .....o wybaczenie proszę i po gacie gnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No co jest! Gacie w dół! http://fundir.org/stuff/fundir.org,pupcie,2a89b99334c547cc9787eef4927af86d.jpg http://fundir.org/stuff/fundir.org,pupcie,63fef7032d80a853f6e653c5431e18df.jpg http://fundir.org/stuff/fundir.org,pupcie,e4e65ba0cbccc2fcdfd703dbc7881f2d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 KASIU GACIE DLA CIE http://www.thedollpage.com/photopost/data/500/1106eb_07042008_006.jpg dobre........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 http://diores.pl/images/abig/miadoux/la_perla.jpg i odsetki za gapiostwo http://diores.pl/images/amedium/aaa/wolbar/bongo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle HAHAHAHA, JA BYM PREZENT PRZYJĘŁA I WYPROBOWAŁA NA MAŁŻONKU RAZ MI MAŁZONEK KUPIŁ PLASTRY Z WOSKIEM DO DEPILACJI (REKLAMĘ OGLADAŁ), WYPRÓBOWAŁAM NA JEGO PLECACH WIĘCEJ MI TAKICH PREZENTÓW JUZ NIE KUPIŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts