stukpuk 15.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Futro teraz jest nie modne............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Futro teraz jest nie modne............ STUKU, WYPRÓBUJEMY NA TOBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle HAHAHAHA, JA BYM PREZENT PRZYJĘŁA I WYPROBOWAŁA NA MAŁŻONKU RAZ MI MAŁZONEK KUPIŁ PLASTRY Z WOSKIEM DO DEPILACJI (REKLAMĘ OGLADAŁ), WYPRÓBOWAŁAM NA JEGO PLECACH WIĘCEJ MI TAKICH PREZENTÓW JUZ NIE KUPIŁ Biedny się pomylił! Intencje się liczą! Skąd miał wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Piekne gacie, przepiękne!!!!!!! Tera moi drodzi idę spać, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Futro teraz jest nie modne............ Stuku, znam równie skuteczne, a mniej masochistyczne sposoby na niemodne futra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Futro teraz jest nie modne............ STUKU, WYPRÓBUJEMY NA TOBIE Nie ma problemu! pewnie przesadzacie z tym bólem!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Piekne gacie, przepiękne!!!!!!! Tera moi drodzi idę spać, dobranoc DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Piekne gacie, przepiękne!!!!!!! Tera moi drodzi idę spać, dobranoc DOBRANOC dobranoc Kasiu, Macieju vel Aneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Futro teraz jest nie modne............ STUKU, WYPRÓBUJEMY NA TOBIE Nie ma problemu! pewnie przesadzacie z tym bólem!!!!!!!!! SAM SIĘ PRZEKONAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Futro teraz jest nie modne............ STUKU, WYPRÓBUJEMY NA TOBIE Nie ma problemu! pewnie przesadzacie z tym bólem!!!!!!!!! OK, zrobię to z niekłamana przyjemnoscią oj bedziesz piszczał koteczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Futro teraz jest nie modne............ Stuku, znam równie skuteczne, a mniej masochistyczne sposoby na niemodne futra Ciepła czekolada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dobranoc KasiuKASIU i tej wersji się trzymajmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Futro teraz jest nie modne............ STUKU, WYPRÓBUJEMY NA TOBIE Nie ma problemu! pewnie przesadzacie z tym bólem!!!!!!!!! OK, zrobię to z niekłamana przyjemnoscią oj bedziesz piszczał koteczku nie będe piszczał! nie ma takiej opcji!Twardym trza być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Futro teraz jest nie modne............ STUKU, WYPRÓBUJEMY NA TOBIE Nie ma problemu! pewnie przesadzacie z tym bólem!!!!!!!!! OK, zrobię to z niekłamana przyjemnoscią oj bedziesz piszczał koteczku CZYM GO POTRAKTUJEMY ???? DEPILATOR CZY PLASTEREK ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jesteście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dobranoc KasiuKASIU i tej wersji się trzymajmy!!! Tak jest Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Futro teraz jest nie modne............ STUKU, WYPRÓBUJEMY NA TOBIE Nie ma problemu! pewnie przesadzacie z tym bólem!!!!!!!!! OK, zrobię to z niekłamana przyjemnoscią oj bedziesz piszczał koteczku CZYM GO POTRAKTUJEMY ???? DEPILATOR CZY PLASTEREK ?????? Nic mnie nie ruszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie przeszkadzajcie sobie, my sie nie będziemy wtrancać no nie Ila ? NO PEWNIE,ZE NIE MÓW DOKŁADNIE, CO TO BYŁ ZA PREZENT no mówiłam juz - małymi literkami WRÓCIŁAM I DOCZYTAŁAM EEEE , FAJNIE CZEMU ODDAŁAŚ ????? bo to taki złośliwy stwór jest, morda włochata, jakieś żaluzje ma to niech je wyartkułuje. choc raczej doczepić się nie ma czego, łotr jeden i tyle Futro teraz jest nie modne............ STUKU, WYPRÓBUJEMY NA TOBIE Nie ma problemu! pewnie przesadzacie z tym bólem!!!!!!!!! OK, zrobię to z niekłamana przyjemnoscią oj bedziesz piszczał koteczku CZYM GO POTRAKTUJEMY ???? DEPILATOR CZY PLASTEREK ?????? wosk... na gorąco........zzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 E tam......poszczypie i przestanie.tak jak przy goleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Gratki Ila http://diores.pl/images/abig/BEAUTYNIGHT/brigitte.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts