malka 15.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 E tam......poszczypie i przestanie.tak jak przy goleniu dopiero poznasz co to ból HAHAHAHA, NIE WIE CO GO CZEKA No,ale chyba bedziecie delikatne i jak piskne to przestaniecie? a co to znaczy delikatne ? STUKU KOCHANY , PRZYKLEJ SOBIE DUŻY PLASTER, TAM GDZIE MASZ DUŻO OWŁOSIENIA A POTEM ZERWIJ GO SZYBKO , JEDNYM RUCHEM - SAM SIE PRZEKONASZ no co Ty Iluś pomalutku bedziemy zrywać, bardzo powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 E tam......poszczypie i przestanie.tak jak przy goleniu dopiero poznasz co to ból HAHAHAHA, NIE WIE CO GO CZEKA No,ale chyba bedziecie delikatne i jak piskne to przestaniecie? a co to znaczy delikatne ? To ma być nowe i przyjemne doświadczenie a nie tortury nowe będzie napewno, a czy przyjemne...... mozna by polemizować Wyznaje zasade "jak się nie wywrucisz to się nie nauczysz!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 E tam......poszczypie i przestanie.tak jak przy goleniu dopiero poznasz co to ból HAHAHAHA, NIE WIE CO GO CZEKA No,ale chyba bedziecie delikatne i jak piskne to przestaniecie? a co to znaczy delikatne ? STUKU KOCHANY , PRZYKLEJ SOBIE DUŻY PLASTER, TAM GDZIE MASZ DUŻO OWŁOSIENIA A POTEM ZERWIJ GO SZYBKO , JEDNYM RUCHEM - SAM SIE PRZEKONASZ no co Ty Iluś pomalutku bedziemy zrywać, bardzo powoli NO TAK BÓL RAZY 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 E tam......poszczypie i przestanie.tak jak przy goleniu dopiero poznasz co to ból HAHAHAHA, NIE WIE CO GO CZEKA No,ale chyba bedziecie delikatne i jak piskne to przestaniecie? a co to znaczy delikatne ? To ma być nowe i przyjemne doświadczenie a nie tortury A JAK KOBIETY CIERPIĄ DLA WAS, ABY BYĆ PIEKNYMI TO CO ????? WYRWIJ SOBIE BRWI, ZOBACZ JAK TO BOLI Jakbym żonę słyszał! A jak my dla was ćwiczymy na siłowni?! to tez boli................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 E tam......poszczypie i przestanie.tak jak przy goleniu dopiero poznasz co to ból HAHAHAHA, NIE WIE CO GO CZEKA No,ale chyba bedziecie delikatne i jak piskne to przestaniecie? a co to znaczy delikatne ? To ma być nowe i przyjemne doświadczenie a nie tortury A JAK KOBIETY CIERPIĄ DLA WAS, ABY BYĆ PIEKNYMI TO CO ????? WYRWIJ SOBIE BRWI, ZOBACZ JAK TO BOLI Jakbym żonę słyszał! A jak my dla was ćwiczymy na siłowni?! to tez boli................. MY TEŻ CWICZYMY , I NIE TYLKO NA SIŁOWNI A CODZIENNE DZWIGANIE SIATEK CZY DZIECI TO CO ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 E tam......poszczypie i przestanie.tak jak przy goleniu dopiero poznasz co to ból HAHAHAHA, NIE WIE CO GO CZEKA No,ale chyba bedziecie delikatne i jak piskne to przestaniecie? a co to znaczy delikatne ? To ma być nowe i przyjemne doświadczenie a nie tortury A JAK KOBIETY CIERPIĄ DLA WAS, ABY BYĆ PIEKNYMI TO CO ????? WYRWIJ SOBIE BRWI, ZOBACZ JAK TO BOLI Jakbym żonę słyszał! A jak my dla was ćwiczymy na siłowni?! to tez boli................. MY TEŻ CWICZYMY , I NIE TYLKO NA SIŁOWNI A CODZIENNE DZWIGANIE SIATEK CZY DZIECI TO CO ???? A kto żone dom zbudował i kota i chomika nosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ale i tak bym sie z chłopem nie zamieniła...... ja lubię czasami być stanowcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ale i tak bym sie z chłopem nie zamieniła...... ja lubię czasami być stanowcza Dobrze, że chłopina tego nie słyszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ale i tak bym sie z chłopem nie zamieniła...... ja lubię czasami być stanowcza NO WIDAĆ , KTO JEST GŁOWA A KTO SZYJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ale i tak bym sie z chłopem nie zamieniła...... ja lubię czasami być stanowcza NO WIDAĆ , KTO JEST GŁOWA A KTO SZYJĄ i tu jest sedno sprawy odkąd jesteśmy ze ślubnym , stałam się mistrzynią manipulacji. On jest święcie przekonany, że to On decyzje podejmuje ale nie mówcie mu, że jest w błędzie , dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ale i tak bym sie z chłopem nie zamieniła...... ja lubię czasami być stanowcza NO WIDAĆ , KTO JEST GŁOWA A KTO SZYJĄ i tu jest sedno sprawy odkąd jesteśmy ze ślubnym , stałam się mistrzynią manipulacji. On jest święcie przekonany, że to On decyzje podejmuje ale nie mówcie mu, że jest w błędzie , dobra ? JA BĘDĘ MILCZEĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 MAMY PONIEDZIAŁEK NASTĘPNY TYDZIEŃ ROBOCZY A W CZWARTEK TŁUSTY CZWARTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 MAMY PONIEDZIAŁEK NASTĘPNY TYDZIEŃ ROBOCZY A W CZWARTEK TŁUSTY CZWARTEK super, to znaczy, ze będę mogła bezkarnie zjeść osiem pączków i kilo faworków i wszystkim powiedzieć ,że to taka polska tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 MAMY PONIEDZIAŁEK NASTĘPNY TYDZIEŃ ROBOCZY A W CZWARTEK TŁUSTY CZWARTEK Co jest w czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 MAMY PONIEDZIAŁEK NASTĘPNY TYDZIEŃ ROBOCZY A W CZWARTEK TŁUSTY CZWARTEK super, to znaczy, ze będę mogła bezkarnie zjeść osiem pączków i kilo faworków i wszystkim powiedzieć ,że to taka polska tradycja DOKŁADNIE BEDZIESZ MIAŁA WSZYSTKO ODPUSZCZONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.02.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 MAMY PONIEDZIAŁEK NASTĘPNY TYDZIEŃ ROBOCZY A W CZWARTEK TŁUSTY CZWARTEK Co jest w czwartek? TO CO LUBISZ NAJBARDZIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 MAMY PONIEDZIAŁEK NASTĘPNY TYDZIEŃ ROBOCZY A W CZWARTEK TŁUSTY CZWARTEK super, to znaczy, ze będę mogła bezkarnie zjeść osiem pączków i kilo faworków i wszystkim powiedzieć ,że to taka polska tradycja A ja biedny się odchudzam????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A jak nie zjem tego wszystkiego to będę miała grzech - no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A jak nie zjem tego wszystkiego to będę miała grzech - no nie? Wtedy będziesz zdrowsza i sprawniejsza.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 W mordeczke!! A ja dziś wciągłem pare faworków i dwa stare pączki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts